- Poruka
- 13.385
sve ku.rve sa diplomama.
Ljomber.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve ku.rve sa diplomama.
BG Hhighlander -Tvoja konstatacija,da sve ***** imaju diplome "zavrsenog" fakulteta,uopste ne stoji.Ja sam licno,do sada,upoznao dve *****,koje nisu imale
zavrsen Micin fakultet.Znas,postoji ona narodna:Krivo sedi-al pravo besedi !
Pih, kad već nemaš škole, hvataj tu varjaču i tornjaj se u kuhinju
Ne dejtujemo sa neobrazovanima...
a vi to nishta bez podrshke ?
- - - - - - - - - -
knjigu u shake pa na dejt!!!!![]()
...zagorjeće ti ručak jadna....i neškolovana![]()
Samo da se ubacim, zašto eliminišeš ljude iz Voše?Oralni seks je bio poznat,i veoma veoma primenjivan,u zapadnoj evropi,moze se slobodno reci....oduvek.U veoma zaostaloj (i danas je zaostala) ruralnoj Srbiji,
moze se reci,da je oralni sex,uhvatio zamah,tek u drugoj polovini dvadesetog veka.Pa i tada se mozda nebi ukorenio,da nasi gastarbajteri,koji su bili,a i sada su,
na radu u zemljama zapadne evrope,tu tekovinu civilizacije nisu preneli u svoju "dragu" otadzbinu.Obzirom da mi Srbi,veoma tesko prihvatamo civilizacijske norme
ponasanja,pravo je cudo,da smo i taj "oralac" nekako prihvatili.Mada,moramo i to priznati,samo je uglavnom mladja populacija,to veoma zdusno prihvatila.Srednja
i starija generacija,jos uvek se mrste na tu lepotu.Njima je to,i dalje "kakano",nemoralno,odvratno itd.Veoma je interesantno,da kada se Srbi uporede sa drugim evropskim narodima,veoma tesko prihvataju tekovine civilizacije.Kada to kazem,mislim generalno na sve ono,sto civilizacijsko ponasanje znaci.
Sa druge strane,sto je isto veoma interesantno,sve ono sto je lose,kod drugih naroda i narodnosti,primaju brze nego sundjer vodu.Alkohol,droga,bahato i nevaspitano ponasanja.Neumerena sklonost ka kriminalu,korupcija,zlostavljanje zena....sve su to "tekovine" koje su nasi Srbi,prihvatili sa velikim odusevljenjem
Brutalno seksualno ponasanje,na javnim mestima,postalo je uobicajen nacin pnasanja,veceg dela nase omladine.Olaksavajuca okolnost sto je to tako,lezi
verovatno u cinjenici,da Srbija nije nikada bila deo Austro-Ugarske monarhije,pa nije ni bilo prilike,da stekne neke civilizacijske norme ponasanja,koja su u
zapadnom svetu,normalna i uobicajena pojava.
Oralni seks je bio poznat,i veoma veoma primenjivan,u zapadnoj evropi,moze se slobodno reci....oduvek.U veoma zaostaloj (i danas je zaostala) ruralnoj Srbiji,
moze se reci,da je oralni sex,uhvatio zamah,tek u drugoj polovini dvadesetog veka.Pa i tada se mozda nebi ukorenio,da nasi gastarbajteri,koji su bili,a i sada su,
na radu u zemljama zapadne evrope,tu tekovinu civilizacije nisu preneli u svoju "dragu" otadzbinu.Obzirom da mi Srbi,veoma tesko prihvatamo civilizacijske norme
ponasanja,pravo je cudo,da smo i taj "oralac" nekako prihvatili.Mada,moramo i to priznati,samo je uglavnom mladja populacija,to veoma zdusno prihvatila.Srednja
i starija generacija,jos uvek se mrste na tu lepotu.Njima je to,i dalje "kakano",nemoralno,odvratno itd.Veoma je interesantno,da kada se Srbi uporede sa drugim evropskim narodima,veoma tesko prihvataju tekovine civilizacije.Kada to kazem,mislim generalno na sve ono,sto civilizacijsko ponasanje znaci.
Sa druge strane,sto je isto veoma interesantno,sve ono sto je lose,kod drugih naroda i narodnosti,primaju brze nego sundjer vodu.Alkohol,droga,bahato i nevaspitano ponasanja.Neumerena sklonost ka kriminalu,korupcija,zlostavljanje zena....sve su to "tekovine" koje su nasi Srbi,prihvatili sa velikim odusevljenjem
Brutalno seksualno ponasanje,na javnim mestima,postalo je uobicajen nacin pnasanja,veceg dela nase omladine.Olaksavajuca okolnost sto je to tako,lezi
verovatno u cinjenici,da Srbija nije nikada bila deo Austro-Ugarske monarhije,pa nije ni bilo prilike,da stekne neke civilizacijske norme ponasanja,koja su u
zapadnom svetu,normalna i uobicajena pojava.
ti si visoko obrazovana sta si bese zavrsila od slole?
ili mozda jos nisi zavrsila, fali ti jos diplomski rad![]()
Ma vidiš da se plazi... znači da je završila neki jezik na Filološkom ? Sigurno su joj jezičke sposobnosti na nivou![]()
Pa ok ima logike. Edukovana zena ce pre normalnije da kapira sex nego neka karleusica , mada bih pre rekao, bas, osvecena .
Moje iskustvo kaže da primitivke manje uživaju, odnosno ne vole sex nego ga koriste za trgovinu, dopadanje ili prosto "ispunjavanje dužnosti" aone kvalitetnije manje trguju a više uživaju.
Škola baš nema mnogo veze s tim ali ipak je veća verovatnoća nađi neku osvešćenu među onima koje su odlučile da nešto studiraju.
Upravo to. I bas sada skolu da nesto ne dizemo na nebesa, nego je stvar da takve osobe lakse stupaju u kontakt sa razclitijim razmisljanjima i vise se treniraju da usvajaju razlicita misljenja,nacin razmisljanja, sto dovodi i do promene licnosti.
Ma vidiš da se plazi... znači da je završila neki jezik na Filološkom ? Sigurno su joj jezičke sposobnosti na nivou![]()