KamenniNS
Početnik
- Poruka
- 15
Da li je neko mozda imao problem sa emachines em250, tacnije oznaka eMachines EM250-01G16i, na njemu je bio lic. XP home, sistem pao, nema originalnog diska sa driverima. Problem se desava posle instalacije drivera za zvuk, zvuk krci, trza, da nekazem trokira, driveri su skinuti sa oficijalnog sajta emachines-a, ostali driveri rade dobro osim zvuka i predhodno mi je isto pravio problem chipset driver posle cije instalacije i restarta mi je izbacivao BSOD. Ovo se desava bilo da je instaliran XP Professional, bilo da je Home verzija.
Samo da napomenem da nije nista hardverskog tipa, jer sa Linux-om i Win 7 sve radi besprekorno.
Pokusavao sam sa driverima koji su mozda nesto noviji, ali za isti hardware, ali se desava isto.
Vazno mi je da imam na njemu licenc. OS, a to je win XP Home.
Ako se nekome desavalo nesto slicno, a uspeo da resi, molim za pomoc, ili ako neko ima neku ideju, takodje. Ovakav slucaj nisam imao, a nemam bas malo staza u radu sa racunarima.
Hvala unapred svima!
Samo da napomenem da nije nista hardverskog tipa, jer sa Linux-om i Win 7 sve radi besprekorno.
Pokusavao sam sa driverima koji su mozda nesto noviji, ali za isti hardware, ali se desava isto.
Vazno mi je da imam na njemu licenc. OS, a to je win XP Home.
Ako se nekome desavalo nesto slicno, a uspeo da resi, molim za pomoc, ili ako neko ima neku ideju, takodje. Ovakav slucaj nisam imao, a nemam bas malo staza u radu sa racunarima.
Hvala unapred svima!