kambodza
Elita
- Poruka
- 15.736
taj kan je na kub,znaci ipak volish debele ..........he he
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako mi kazes cemu bilo koja tema na bilo kom 4umu,reci cu ti i cemu ovaNovaIsta:mastermind, a cemu uopste ovakva tema? bas me interesuje
nije...inace Elvis,Sandokan i Tarzan su chesta imena kod cigana,evo kod mene u kraju postoje Elvis i Sandokan,a neko mi rece da zna i nekog TarzanaNovaIsta:nesto mi nije jasno. jel tarzan bio ciga? :shock:
Ma što se bre NovaIsta toliko sekiraš oko ove teme?NovaIsta:neko prvo treba da mi objasni motiv zbog koga je ova tema postavljena.
Dobila sam trajni ban od Raste hihi.Hard as a rock:Wtf... sve neke nove regostracije istih članova?!? Šta to bi Zelenooka?
Umpf... pa nećemo retke lepotice na forumu valjda da banujemozelenookа:Dobila sam trajni ban od Raste hihi.![]()
uuuuuu mislim zaebo si ih skroz, to shto mi je neko samo ok, ne znachi da bih se kresnula sa njim ili si ti tako zapravo saopshtio sopstvene kriterijume :smile:MASTERMIND:Pitanje za 4umashice..
da li bi mogle da budete u vezi ili da se kresnete sa ciganinom?
bas me zanima,jer kad god sam u zenskom drustvu nesto kenjao o gancijima,ono...prljavi,gradjani 22-og reda,prodavachi svoje dece i sl. uvek se nasla neka s' prichom.."pa jao,bas si bzvz,meni su romi (sta god to znacilo) skroz O.K" i onda kad je pitam ,pa da li bi bila sa ciganinom u vezi ili da li bi se kresnula...uvek sledi odgovor "pa znash...ovaj..onaj....NE BIH"
wtf...mis'im zasto ne bi kad su joj o.k i to.. :?
licemerje...kao nekakava politicka korektnost...a ovamo ne bi.
Ma šalim se ja za ban.Hard as a rock:Umpf...
Ja vratila, a ti promenila, jedva da te prepoznam, navikla sam da ljude prepoznajem po avataru, a tek kad vidim neki nepoznat, tek onda pogledam i nik.Cruella:i vratila si stari avatar
i super ti stoji ta koskica
![]()