Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
selenaaa:Posedujem masinu za pranje sudja ISKRA T-85 a na programatoru pise sledece;MTA 8,00 D 0,4/220/68009/H.
Programator i tajmer su povezani ,ali tajmer ne radi.Potrebna mi je sema da bi je popravili u servisu.MOLIM DA MI neko ko zna ili ima semu posalje
na mail selenak@ptt.yu.Mnogo hvala.
mshone:selenaaa:Posedujem masinu za pranje sudja ISKRA T-85 a na programatoru pise sledece;MTA 8,00 D 0,4/220/68009/H.
Programator i tajmer su povezani ,ali tajmer ne radi.Potrebna mi je sema da bi je popravili u servisu.MOLIM DA MI neko ko zna ili ima semu posalje
apo poio paramythi eisai, vre paidi moy?
ohi, ematha edo sto Veligradi, stin Stratiotiki akadimia.I megali moy thelisi einai na mporo na pao syhna stin ellada, to kalokairi kai tin himona, alla, os tora, den eiha pithanotites gia auto.Ana Atina:mshone:selenaaa:Posedujem masinu za pranje sudja ISKRA T-85 a na programatoru pise sledece;MTA 8,00 D 0,4/220/68009/H.
Gde si tako dobro naucio grcki? Jel zivis u Grckoj mozda?
mshone:ohi, ematha edo sto Veligradi, stin Stratiotiki akadimia.I megali moy thelisi einai na mporo na paoAna Atina:mshone:selenaaa:Posedujem masinu za pranje sudja ISKRA T-85 a na programatoru pise sledece;MTA 8,00 D 0,4/220/68009/H.
Gde si tako dobro naucio grcki? Jel zivis u Grckoj mozda?
syhna stin ellada, to kalokairi kai tin himona,
alla, os tora, den eiha pithanotites gia auto.
Perase ena hrono apo pote milisa sta ellinika kai ksehasa tis polles leksis kai apofasisa na diavaso, teleutaios, to vivlio mou apo ton Rompert Ladlam sta ellinika, mono gia tin egzaskisi.
Kai eseis?Ksereis ta Ellinika kala?Signomi, edo sto auto plihtrologio den eho to elliniko erotomatiko kai giauto edo paei to diko mas erotimatiko.
An theleis, mporoume na egzaskoumai ta ellinika me auton ton tropo i kata ta mail?An sou prepei i egsaskisi, vevaia.
To mail mou einai mshone@eunet.yu.
Polla hairetismata!
mshone:menw edo, sto Veligradi.Eipa pws ta Ellhnika ematha sthn Stratiotiki Akadhmia.Na me kaleseis sto mail?
To erotimatiko=upitnik
Elleni:Pozdrav Vladislave.kako si,sta ima n
ovo
Sta ima novo kod tebe sta si odlucila u vezi Grcke!Hocel li kod nas na jug ili...?Hajde pa se pisemo!!!Poios einai o Ellinas?Ana Atina:mshone:menw edo, sto Veligradi.Eipa pws ta Ellhnika ematha sthn Stratiotiki Akadhmia.Na me kaleseis sto mail?
To erotimatiko=upitnik
Eivai Ellinas?
mshone:Poios einai o Ellinas?Ana Atina:mshone:menw edo, sto Veligradi.Eipa pws ta Ellhnika ematha sthn Stratiotiki Akadhmia.Na me kaleseis sto mail?
To erotimatiko=upitnik
Eivai Ellinas?
An me rotiseis oti ego eimai o Ellinas, i apandisi moy einai ohi, ego eimai o Servos aksiomatikos.
An se endiaferei kati allo, steile moy mail.Moy aresei poly na miliso sta Ellinika, ayto einai mia poly kali eksaskisi gia emena.Eihe poly hrono apo pote milisa.
Anonymous:mshone:Poios einai o Ellinas?Ana Atina:mshone:menw edo, sto Veligradi.Eipa pws ta Ellhnika ematha sthn Stratiotiki Akadhmia.Na me kaleseis sto mail?
To erotimatiko=upitnik
Eivai Ellinas?
An me rotiseis oti ego eimai o Ellinas, i apandisi moy einai ohi, ego eimai o Servos aksiomatikos.
An se endiaferei kati allo, steile moy mail.Moy aresei poly na miliso sta Ellinika, ayto einai mia poly kali eksaskisi gia emena.Eihe poly hrono apo pote milisa.
Ne raazumem te,izvini,moj grcki i nje tako dobar.