Onu potvrdu vadis u nasem Ministarstvu prosvete u Nemanjinoj ulici, mislim 22(odmah ispod Slavije), i to je dokaz da je ta skola prohodna , tj. da po nasem zakonu sa njom imas pravo da se upises na fax.Koliko znam vecina nasih skola i jeste prohodna, samo grci to traze jer ocigledno kod njih postoji neka razlika i nisu sve skole za studije posle.To je jedan papir koji je tipski, i kad im kazes za sta ti treba, izdace ti bez problema.
Ovde u Solunu je super- izlasci i provod su ludilo, cele godine, ima svega, iako je mnogo manji grad od Atine, niasta ne nedostaje.Cele godine nesto se dogadja, rade klubovi, buzuki i sve ostalo, leti idemo na Halkidiki na kupanje. Studije su ok, treba dosta da se savlada jezik, i uz neko normalno ucenje se prolaze ispiti. Sad, meni se Atina dopada, ali sam bila nekoliko puta, onako turisticki.Ko zivi tamo -kometari su da je zivot dosta komplikovan u smislu da je ogromna, da ti treba dosta vremena da se prevezes sa mesta na mesto, i da uglavnom dobro prolazis ako imas svoje drustvo i krug ljudi u kome se kreces.Ovde u Solunu je nekako lakse-otvoreniji su ljudi, manji je grad pa je i sve mnogo pristupacnije. Nema one visemilionske buke i huke, iako je veoma zivahan grad u svakom pogledu.Sem toga je i blizi nasem Beogradu, pa kad resis da dodjes kuci eto te zacas! Ako si spreman na zivot u inostranstvu-preporucujem ti Grcku-ovde je super!
Za Vladislava sam cula da je ok. decko, znaju ga neki poznati odavde u Solunu.Crni Vladislave, pa gde se izgubi???