ja ipak najviše od elitnih ubojica voljem fakat transportjera i mekenika, jer ima neku ćar , tipićno fizićku, ali ovaj ćini mi se da je i mnogo naćitan i dume da reparira po pokućstvu ja o njem ćesto snatrim, nam dok ste da nećete razumit što je snatrit ali to je edan stari dalmatinski izraz koji kaziva o maštarenju dok ste budni, to znaći maštati na javi
e sada trumane oftopik
šta misiš kakav je to muškarac koji ne voli akcione filmove, dolfa lundgrena sweepers, vala kilmera, stevu sinjeg galeba etc nego gainteresuje pekićeva literatura, psihologija, ginter gras, dušan savković, treće oko,
?? a ??
pa pravi najbolji
Te dve stvari ne moraju biti nuzno u koliziji. Dobro, to ne vazi za Trece oko

Sem toga, u akcione filmove ne spadaju samo oni maloumni u kojima glume Dolf Lundgren ili Majkl Dudikof, nego ima i zanimljivih filmova kao sto su serijali Mad Max, Lethal Weapon, Die Hard, filmovi o Bornu itd. Ima ih gomila. Npr. Terminator 2 je odlican film, tehnicki veoma zahtevan a opet, bez ijedne greske, pravo remek delo.
Ne znam sto se ljudi toliko ogradjuju od njih. Reziranje akcionih scena zahteva ogromno znanje, snalazljivost i entuzijazam od cele ekipe i sigurno da je teze nego snimanje nekih drugih zanrova. Samo treba da znas sta mozes da ocekujes od ovih filmova, jer u tom slucaju neces da se razocaras. Mozda ti nece otkriti neku veliku zivotnu istinu ili te baciti u duboko razmisljanje, ali to im i nije svrha, kao sto nije svrha ni komedija, horora, epske fantastike itd.
Srednje zalostan film pogotovo de niro nema sta trazi u njemu
De Niru su blize ovakve uloge nego u recimo "Upoznaj moje roditelje" i slicne komedije, koje meni iskreno nikad nisu bile smesne.
Ono sto je dobro u ovom filmu jeste sto je uradjen u tom old school fazonu, kao da gledate Roja Sajdera u "Plavom gromu" ili nesto slicno. Nema CGI uopste, sve deluje stvarno i ubedljivo, sto je retkost u danasnje vreme. Al opet kazem, samo za one koji znaju da uzivaju u takvim filmovima.