Elektronska cigareta

nekome ko bi tek da ostavi pusenje.

Inace, vec sam ti rekao da - ne pusimo!

pazi filozofa,opet piskara bezsmislice...shvati da vi niste ostavili pusenje vec i dalje pusite samo u drugoj formi unosite otrove u organizam..postavio sam i linkove gde lepo pise da je el cigareta stetna po zdravlje,sta se zavaravate da ste nepusaci...ti nikad neces ni ostaviti pusenje,sto ne priznas da pusis i ovde smrduse i ove elektronske..nemas ti ni volju ni karakter,ni snagu..za to trebaju m..a..nije lako postati nepusac..to su tvoji dugogodisnji snovi...

Ovo je bas cudo!oko 60€.narucila iz hrvatske pa cekam da mi stigne,kasni zbog praznika.prelijepa mala vaperska sprava.ne treba mi vise ni drzac samo je stavim na sto;-)

Sent from my iPhone 5s
8985b24bc5e40ffa53c19cfc4df95bb6.jpg
a38eec5ff48c3dab572b2e4212e7816e.jpg

Danas sam i ja kupio istu spravu, za sada dobro radi, odlična je za sada. Još da vidim koliko baterija traje kao i grejač.

Ovo je moj egrip sa pink silicon futrolom....baterija mi traje cijeli dan,grijac 18 dana bez ciscenja....mogu se umjesto originalnih atomizera koristiti i eleaf koji su duplo jeftiniji
74dab6b42e01afd23b8797b99d613c2c.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Ja sam rasprodala sve one ecigarice i ostavila samo egrip i ecom-c twist 1300maha sa pt mini 3(koristim evod grijace)...prezadovoljna...znam da ocistim grijace pa mi dugo traju

Do sada, koristiom sam Z-max V5. Bio sam zadovoljan, na njemu je bio ProTank II. Medjutim modul mi pošašavio, počeo je sam da se pojačava i utišava. Evo sada koristim eGrip, bolje radi nego ispravan Z-max V5 :ceka:

Ja sam na pari preko godinu dana,ima na ovoj temi koliko sam modela promijenila...ali ovo je definitivno najbolje do sada...poslusaj me za ove eleaf gs atomizere....jt cs kosta preko 5€ a eleaf 3€...identicni su osim gumica na vrhu...samo ih zamijenis

Poslednja izmena:
Ja sam na pari preko godinu dana,ima na ovoj temi koliko sam modela promijenila...ali ovo je definitivno najbolje do sada...

Ja sam oko tri godine na pari. Mada intezivno sam skoro dve godine. U početku sam mešao sa cigaretama, nisu bili dobri modovi, na početku sam čak koristio špric kako bi sipao tečnost u neke modove. Nema šta nisam imao. Meni je takodje prvi utisak za eGrip da nisam do sada bolje imao. El.igarete su mi 3.5 puta jeftinije od duvanksih cigareta i sa ovako skupljim modulima. Ekonosmki su veoma isplative.

Back