Elektronska cigareta

zato sto se prestavljate kao ne pusaci i lazete druge osobe da je elektronska cigareta nesto dobro,i da treba ostaviti pusenje sa elektronskom cigaretom..to nije u redu i to me "zulja"!nisi ti nikakav ne pusac a pusis elektronsku cigaretu..zamolio bih vas da pronadjete drugi naziv za vas koji koristite el cigaretu,jer ne pusaci sigurno niste..

Niko od njih nije rekao za sebe da je nepusac. Puse i uzivaju, ali malo drugacije. Znaci, puse zdravo:)

U novom izdanju mog omiljenog nedeljnika Der Spiegel juce je bila ogromna reportaza o e-cigaretama i situacija je takva da se i nauka slaze da je to pusenje
savrseno "zdravo", nikotin kao takav moze da se poredi sa kofeinom , znaci zavisnost postoji, ali nije opasna po zdravlje.
O dzepu i da ne govorim. Ima naravno ljudi koji su protiv bilo kakve cigarete pa i ove jer to navodno negativno utice na decu , kao i oni ce poceti
da puse, medjutim statistike su takve da nijedan nepusac nije poceo da pari jer ga jednostavno to ne zanima.

Zanimljiva je i statistika da se pusaci ovih e-cigareta polako odvikavaju od nikotina, pa su neki i na NULI, ali ne zele da se odreknu ceremonije i rituala
pusenja.

Tju vam se pridruzim i ja uskoro, samo da malo bolje prostiudiram tehniku, jes da nisam siromasna, ali kada mi pre nedelju dana u Francuskoj uzese za moj
omiljeni Dunhill 6,80 evra ( u Nemackoj je kao jeftin, svega 6,20:D) stvarno sam totalno odlepila. A prethodnog je dana bio 6,40, ali mi objasnise
da je za sve kriv Oland:zcepanje:

Ovo "parenje" postaje kultna zabava i uzivanje, ima i restorana i klubova gde se ti ljudi srecu jednom nedeljno ( kao da voze Harley Davidson) menjaju iskustva,
zezaju se i slicno.

Ovaj clanak iz Spiegla me je stvarno ubedio ( nisu mi bile jasne neke stvari oko nikotina, ali doza nikotina nema nikakve veze sa zdravljem)
da je to najprijatniji nacin da covek uziva u svojoj omiljenoj ceremoniji pijenja caja;)

..e pa eto, sad mi jos milije sto sam presla na e-cigaretu...:D
..meni se fino oseca u dzepu, i samo da znate da sam sebe castila svasta nesto danas, a nisam
nista kupila ima tacno 3 godine....ako ne racunam gluposti nekakve sitne...pa stvarno sam zasluzila,
i stvarno prvi put to necu osetiti narocito...i opet je to manje par nego sto bih dala za cigarete za celi mesec:super:

Ps ja sam dosta para ustedjenih potrosila na kupovinu rezernih dijelova dok se nisam izvjezbala.a porucila sam fitilj i mesh da sama popravljam atomizere sa ofucanim fitiljima...

Izvedi ekonomsku računicu, pa servisiraj nama koji nemamo pojma,
a ne želimo da naučimo...
Što da dajemo onim vaćarošima u "Umbrelli", kad možemo tebi ?
Ipak si nam ti bliža, naša si....
A,oni nisu.

Haha grofe,ja uzivam u ovom novom hobiju..prije mi je ciscenje atomizera bila nocna mora,a sada zabava;-)cekaj da se malo izvjezbam,probala sam praviti fitilj od ss mesha ali je bljak,tako da cekam materijal za pravljenje od fibera...
Kako ti kao iskusni parilac nisi naucio sam da popravljas,a temu si nam otvorio?

Poslednja izmena:
Haha grofe,ja uzivam u ovom novom hobiju..prije mi je ciscenje atomizera bila nocna mora,a sada zabava;-)cekaj da se malo izvjezbam,probala sam praviti fitilj od ss mesha ali je bljak,tako da cekam materijal za pravljenje od fibera...
Kako ti kao iskusni parilac nisi naucio sam da popravljas,a temu si nam otvorio?

Nisam ni probao.
Prvo, to je pipav posao, a ja sam živac.
Drugo, rođen sam kao teški antitalenat za bilo kakav vid tehnike.

Ja sam ti maher za nadmudrivanja, pisanije, dijalog, verbalne obračune, polemike....
Na tom polju, mojim protivnicima šanse su sasvim male.

Nisam ni probao.
Prvo, to je pipav posao, a ja sam živac.
Drugo, rođen sam kao teški antitalenat za bilo kakav vid tehnike.

Ja sam ti maher za nadmudrivanja, pisanije, dijalog, verbalne obračune, polemike....
Na tom polju, mojim protivnicima šanse su sasvim male.

...:hahaha:hteo si reci, da ti od svog posla najvolje ide mlacenje prazne slame:hahaha:

- - - - - - - - - -

Afro,evo ti jedan video na hrvatskom o ciscenju ecaba,samo je zaboravio paljenje fitilja plavim plamenom upaljaca...ostalo je bas lijepo objasnjeno

...hvala, ovo cu posle da gledam, a sutra mi je dan opet da cistim grejac...:)
...ne volim to nikako, al ajde sto se mora, mora se...

- - - - - - - - - -

..e i da kazem jos ovo pa necu vise...ne moze sad odmah i rezervni delovi i sve..neka malo da i ja budem na redu,
pa posle to drugo i tako:lol:

Afro počela da se zajebava....
A, da joj nije bilo mene, znaš kad bi prešla na parenje ?
Nikad.
A, sad joj pune uši vode !
Neka, neka....

Poslednja izmena:
Afro počela da se zajebava....
A, da joj nije bilo mene, znaš kad bi prešla na parenje ?
Nikad.
A, sad joj pune uši vode !
Neka, neka....

..a, sta cu moram malo:lol:
..ne ljutis se valjda, salim se ja to tako nekad...a jeste sve si u pravu,
da ne bi tebe i teme, nebi nikad izgleda...prizajem, postujem...:ok:
..cuj pune usi vode, pa nisu jos, to kad odem na more, onda:rotf:

Afro,ja sam bila primorana kupovati rezervne dijelove jer sam iz neznanja slomila tankove dok sam ih otvarala da se operu,pa mi pustili ulje i uništili bateriju,pa pocupala fitilj jer je zapekao...svašta nešto...zato sad imam 10 atomizera,4 baterije,6 tankova,2 punjaca...

Afro,ja sam bila primorana kupovati rezervne dijelove jer sam iz neznanja slomila tankove dok sam ih otvarala da se operu,pa mi pustili ulje i uništili bateriju,pa pocupala fitilj jer je zapekao...svašta nešto...zato sad imam 10 atomizera,4 baterije,6 tankova,2 punjaca...

..aauuu...bas si gadno prosla:(

..nego, da li znas ima li u Bd sve da se kupi za eCab ili da ja ovde kupim rezervne grejace i baterije za svaki slucaj, mada se sve
nadam da mi nece trebati takko brzo, pa ako ima da ne kupujem bzvz dok ne ustrebaju...

Back