Elektronska cigareta

- - - - - - - - - -

Pusi e-cigaru dva dana i ima problem: kaze da ga zaboli iza usiju koliko mora da "vuce". I ne zna kad da prestane, tj. kad je" popusio cigaretu". Malo pre dimio iz elektronske pa uzeo da zapali obicnu :think:
Inace za ova dva dana popusio je 12 obicnih
Onda nešto nije u redu sa njegovom cigaretom.
Gde je kupio?

Poslednja izmena od moderatora:
- - - - - - - - - -

Onda nešto nije u redu sa njegovom cigaretom.
Gde je kupio?

Koji model je uzeo?

Uzeo preko interneta, neki jeftiniji model da vidi hoce li mu se dopasti ili ce ostati pri cigaretama. Pogledacu koji je
Ali i kolega na poslu koji ima e cigaru se zali da teze vuce nego obicnu a on ima bas neki skupi model ( trebalo bi da je onda i bolji ? )

Pa.... loši modeli baš nikako ne mogu da mu stvore predstavu o elektronskoj, nažalost, jer se razlikuju od ok modela kao nebo i zemlja.
Ako je odlučan da zaista proba, onda neka pretraži malo internet, forume, a na kraju krajeva i ovu temu, gde se pisalo šta valja, a šta ne.

Evo slikala sam je, pise medisana na njoj

Fotografija1472_zpse1c5f291-1.jpg

A ovo je uzeo za punjenje

Fotografija1474_zps04de1653-1.jpg

Poslednja izmena:
Bez ljutnje, ali može da je baci u smeće.. sasvim iskreno.
Kao što rekoh u prethodnom postu, ako je zaista zagrejan da proba sa elektronskom, neka pročita ovu temu makar.... dosta se već pisalo na prethodnim stranicama gde i šta treba kupiti.

Umbrella mi je umrela narucena ova

jav 74 - E cab? Super je. Ja imam taj model i november ima..
Odlicna je videces. Ove kapice silikonske koje vidim na slici, ne moras ni da stavljas, ne curi ulje tako da su visak, Ja ih koristim samo ako mi je tank vec pun nekim uljem a hocu da zamenim drugim, pa ga zatvorim tim silikonom dok mi ne zatreba.

duuso
ta cigara koju je muz kupio je na zalost skroz bezveze. Steta, sad ce on misliti da su sve e cigarete glupost... a nisu, stvarno nisu. Vidi koliko nas i na drugim forumima ovde, je preslo sa obicne na ovu elektronsku.
Finansijski, kada saberes mesecno, ako kupuje svaki dan paklu on mesecno potrosi min 7000. Ovako da u startu da oko 5000 zavisi od modela i posle samo dokupljuje ulja...Ulje recimo da traje 15 tak dana, znaci jos 600 din mesecno posle ima kao trosak, Sto znaci da stedi 6400. Joj kakva sam pametnica:manikir:
Da me cuju moji tacno znam sta bi rekli, Iovako samo idem i hvalim, i ko me pita i ko me ne pita:lol: A sta cu kad sam srecna, Ja kad sam srecna sa necim hocu da podelim da i drugima bude lepo (pametna i plemenita :cool:) . A i volela bih da me je neko ranije ubedio da kupim e cigaretu.
Sad ozbiljno. Ako ste iz Bgd-a, idi ti ako on nece,muski su cudo, i uzmi mu probnu u perfimeriji Stelina u Zemunu. Videces da ce promeniti misljenje.

jav 74 - E cab? Super je. Ja imam taj model i november ima..
Odlicna je videces. Ove kapice silikonske koje vidim na slici, ne moras ni da stavljas, ne curi ulje tako da su visak, Ja ih koristim samo ako mi je tank vec pun nekim uljem a hocu da zamenim drugim, pa ga zatvorim tim silikonom dok mi ne zatreba.

duuso
ta cigara koju je muz kupio je na zalost skroz bezveze. Steta, sad ce on misliti da su sve e cigarete glupost... a nisu, stvarno nisu. Vidi koliko nas i na drugim forumima ovde, je preslo sa obicne na ovu elektronsku.
Finansijski, kada saberes mesecno, ako kupuje svaki dan paklu on mesecno potrosi min 7000. Ovako da u startu da oko 5000 zavisi od modela i posle samo dokupljuje ulja...Ulje recimo da traje 15 tak dana, znaci jos 600 din mesecno posle ima kao trosak, Sto znaci da stedi 6400. Joj kakva sam pametnica:manikir:
Da me cuju moji tacno znam sta bi rekli, Iovako samo idem i hvalim, i ko me pita i ko me ne pita:lol: A sta cu kad sam srecna, Ja kad sam srecna sa necim hocu da podelim da i drugima bude lepo (pametna i plemenita :cool:) . A i volela bih da me je neko ranije ubedio da kupim e cigaretu.
Sad ozbiljno. Ako ste iz Bgd-a, idi ti ako on nece,muski su cudo, i uzmi mu probnu u perfimeriji Stelina u Zemunu. Videces da ce promeniti misljenje.

Je li bolje crvena ili roza ecab?koristim pozajmljenu crvenu pa je nesto oguljena?

I ja,samo se dvoumim između roze i crvene i između futrole i vezice oko vrata.pomagaj
A da uzmeš srebrnu? :lol: Znaš ono iz tinejdž časopisa kad smo bile male... kad se dvoumiš između dva momka, pravi je neki treći :lol:

Šalim se... lepa je svaka na svoj način, stvar je ukusa. Ja sam želela belu ecab, na kraju sam kupila rozu ego-C :)
Najbolje da odeš u radnju, uzmeš i crvenu i rozu u ruke, i znaćeš koja je prava za tebe.

A što se tiče futrole, ja bih je kupila još juče, prelepa je... ali moja ego-C ne stane u nju, šmrc.

Molim sve ljubitelje elektronskih cigareta da se učlane u grupu
"ljubitelja elektronskih cigareta", koju sam onomad postavio !
Tu možemo da hvalimo sebe, jer smo se izbavili one pošasti i da kudimo
proizvođače i trgovce, koji umeju i da poture rog za sveću.....
Večita borba trgovaca i potrošača !

Ali, ovoga puta na STAZI ZDRAVLJA !

Molim sve ljubitelje elektronskih cigareta da se učlane u grupu
"ljubitelja elektronskih cigareta", koju sam onomad postavio !
Tu možemo da hvalimo sebe, jer smo se izbavili one pošasti i da kudimo
proizvođače i trgovce, koji umeju i da poture rog za sveću.....
Večita borba trgovaca i potrošača !

Ali, ovoga puta na STAZI ZDRAVLJA !

....gde ti je ta grupa, jel mogu ja iako jos nemam tu e cigaretu, al bice nadam se jednom...

....gde ti je ta grupa, jel mogu ja iako jos nemam tu e cigaretu, al bice nadam se jednom...

Može, kako ne bi moglo.
Svako može.
I nepušači mogu.
I ateisti....
I verni, i promiskuitetni....
I članovi SKOJA, i simpatizeri ravnogorskog pokreta....
Ma, kažem ti !
Poslastičari, obućari, zidari, mesari, bunardžije, ponavljači....

A, da li će na elektronsku - nji'ova stvar !?

Back