Elektronska cigareta

Ku-de ste bre svi?
Jel parite?
Kupila sam ulje bez nikotina. Jos nisam krenula od sledece nedelje kada istrosim ova koja imam, da jos malo uzivam, pa cu da probam.
Mislim moram inace ne bih.
Mnogo, ali mnogo volim ovu e cigaru.
Samo mi je zao sto nisam ranije krenula.

Ku-de ste bre svi?
Jel parite?
Kupila sam ulje bez nikotina. Jos nisam krenula od sledece nedelje kada istrosim ova koja imam, da jos malo uzivam, pa cu da probam.
Mislim moram inace ne bih.
Mnogo, ali mnogo volim ovu e cigaru.
Samo mi je zao sto nisam ranije krenula.
Evo mene ! Vidim da nema vise nikoga na temi . Prelistao sam malo unatrag i vidim da neko lupeta o nekim eksplozijama .
Hebem ti budale . Ja inace koristim el. cigaretu vec skoro godinu dana .

Moguce ali mi trenutno nije jasno kako moze da bude stetnija...
Ja evo u trecoj nedelji parim i jos uvek nisam palio obicnu cigaru, plan mi je jos neko vreme da koristim ovu i skroz da prestanem, meni je bilo ne zamislivo da cu ikad ostaviti cigarete ali eto... Ko god da me pita ja cu dati svaku preporuku za e-cigaretu.

Nego niko mi nije odgovrio gde da nabavim fitilj.

Moguce ali mi trenutno nije jasno kako moze da bude stetnija...
Ja evo u trecoj nedelji parim i jos uvek nisam palio obicnu cigaru, plan mi je jos neko vreme da koristim ovu i skroz da prestanem, meni je bilo ne zamislivo da cu ikad ostaviti cigarete ali eto... Ko god da me pita ja cu dati svaku preporuku za e-cigaretu.

Nego niko mi nije odgovrio gde da nabavim fitilj.
A kakvu imaš cigaretu konkretno?
Gotovi umotani fitilji mogu se nabaviti na stranim sajtovima, a imaš kod nas da kupiš silikonski fiber pa da sam praviš fitilj - ako si na to mislio.
U svakom slučaju, pročitaj ovu temu:
http://www.e-cigserbia.com/showthread.php?t=2544

A fiber za motanje raznih debljina možeš kupiti u parfimeriji Stellina u Zemunu, kao i na ovom sajtu:
http://www.mayess.com/index.php?id_category=16&controller=category&id_lang=7

Inače, ako koristiš kliromizere sa izmenjivim glavama, te imajući u vidu da si tek nedavno počeo sa elektronskom, najoptimalnija i najjednostavnija varijanta za početak ti je da kupiš paket od 5 zamenskih glava (koštaju 1000 din) i menjaš ih kad osetiš da je prethodna, nakon odrađenih nekoliko čošćenja po ps-u, dotrajala.

Poslednja izmena:
Napisah u ranijim postovima, Joyetech ego-C i za njih je 5 glava 2500din.
Vec sam jednom ocistio glavu ali nisam menjao filter i to me zanima da li moze i bez zamene filtera?
Promaklo mi je... imamo istu cigaretu ;)

I ja sam tražila fitilje (gotove) jer nemam živaca da se petljam sama sa motanjem fibera (a i nešto sumnjam da bih uspešno namotala da radi kako treba), pa sam našla ovo:
http://etigara-electronica.ro/lang-en/imist/157-wick-for-atomizer-set-of-5-pieces.html

Ipak, kako mi se ne plaća poštarina za same fitilje, guram sa glavama..... jedna mi traje oko mesec dana, uz redovan dry burn grejača i paljenje fitilja bez vađenja iz igle.
Naravno, kada se fitilj stanji, glava više nije upotrebljiva iako grejač i dalje radi besprekorno - zbog čega bi super uleteli rezervni namotani fitilji, ali ne videh da se kod nas prodaju takvi, u startu namotani :/

Poslednja izmena:
Evo i ja da se pohvalim od pre dva dana sam presao na el cigar....

Mogu reci da sam vise nego zadovoljan, nema smrada, smrda koze, odece, stana....

Mogu reci isto da sam pratio kakvo je stanje EL cigareta na zapadu... Analiticari kazu da je EL cigareta sve popularnija na zapadu i da ce za desetak godina nadmasiti duvnsku industriju po obrtu kapitala....

To je cigara buducnosti.....

Akcije im skacu iz dana u dan a u decembru je u EU parlamentu odnela veliku pobedu jer nece biti zabranjena u EU.....

Sve u svemu ovo je izmum poput mobilnih telefona, pre 20 godina i vise retko ko ih je imao a sada su neizbezni....

Savakom pusacu preporucujem EL Cigaretu...

Pozz..... I hvala ostalima na ovoj temi koji su mi davali neke na savete u vezi El cigarete....
Pozzz....

Ja usao u 4. nedelju sa el cigaretom, prosle nedelje sam zapalio obicnu i ostao bez teksta kolko mi je smrdela (ugasio je posle 4 dima) a nisam verovao ovoj sto mi je prodavala el cigaretu (bilo je ono kao maaaa daaaa garant ce mi smrdeti) Kad se preracunam ja sam moju vec otplatio. Sad su se i ljudi oko mene navikli da koristim el ali kada sam poceo svi su me gledali i kao daaaa izdrzaces par dana i to je to...ko se zadnji smeje...

Promaklo mi je... imamo istu cigaretu ;)

I ja sam tražila fitilje (gotove) jer nemam živaca da se petljam sama sa motanjem fibera (a i nešto sumnjam da bih uspešno namotala da radi kako treba), pa sam našla ovo:
http://etigara-electronica.ro/lang-en/imist/157-wick-for-atomizer-set-of-5-pieces.html

Ipak, kako mi se ne plaća poštarina za same fitilje, guram sa glavama..... jedna mi traje oko mesec dana, uz redovan dry burn grejača i paljenje fitilja bez vađenja iz igle.
Naravno, kada se fitilj stanji, glava više nije upotrebljiva iako grejač i dalje radi besprekorno - zbog čega bi super uleteli rezervni namotani fitilji, ali ne videh da se kod nas prodaju takvi, u startu namotani :/
Da li je moguce da je kod njih pakovanje od 5 grejaca 14,50e a kod nas 2500din??? Ne znam ni da li mi mozemo da porucimo...
U svakom slucaju dosta dugo traju ti grejaci pa nije skupo ako cu za 5 meseci dati 2500din.

Ja usao u 4. nedelju sa el cigaretom, prosle nedelje sam zapalio obicnu i ostao bez teksta kolko mi je smrdela (ugasio je posle 4 dima) a nisam verovao ovoj sto mi je prodavala el cigaretu (bilo je ono kao maaaa daaaa garant ce mi smrdeti) Kad se preracunam ja sam moju vec otplatio. Sad su se i ljudi oko mene navikli da koristim el ali kada sam poceo svi su me gledali i kao daaaa izdrzaces par dana i to je to...ko se zadnji smeje...

..slichna pricha i sa stazom i sa regularnom (analognom :lol: ) cigaretom.. :aha:
..pun nos, pune ochi, ladno sam se sklanjala iz sopstvenog oblaka dima posle svakog.. :rumenko:
..a sve ostalo - isto.. :eek:

..ostajem pri ovoj prichi skroz, zao mi je shto nisam ranije prelomila i kupila.. :)

..damajante - zashto morash na 0mg nikotima..? :ceka:

..slichna pricha i sa stazom i sa regularnom (analognom :lol: ) cigaretom.. :aha:
..pun nos, pune ochi, ladno sam se sklanjala iz sopstvenog oblaka dima posle svakog.. :rumenko:
..a sve ostalo - isto.. :eek:

..ostajem pri ovoj prichi skroz, zao mi je shto nisam ranije prelomila i kupila.. :)

..damajante - zashto morash na 0mg nikotima..? :ceka:

:lol::lol::lol: moram da probam i VTO mozda to upali kad one dve prirodne nisu..

A meni se tek sad pusi...posle mesec dana...,mozda ta psiha..od sledece nedelje krecem za 0, ulje je kupljeno i spremno, ali ja nisam:(
Baterije mi traju sve krace i krace. Ili vucem kao nenormalna ili je do njih..
Ili sam od onih naprednih korisnika e cigareta koji prerastu model koji imaju pa im treba jaci.:whistling:
Mislim smrdi mi analogna i ne vuce me ona, nego ne znam kao da mi fali nikotina. A ulja mi nisu uopste slaba...

Neko ko je pusio obicne cigarete 10, 12 mg nikotina

Koliku onda jacinu tecnosti za Elektricne cigarete da uzim:, 24, 18 ili nesto drugo

Ako si bio osrednji pušač, ali sa jakom zavisnošću (potrebom),
počni sa 18 - com.

Kasnije, ako bude snage, smanjuj.
Ja sam poč'o sa 18 još 4. aprila prošle godine....
I ne mogu da se prešaltam na 9.
Nema dovoljnu jačinu.
Uzimam šmek čistog duvana, bez dodatnih aroma....

Pusi e-cigaru dva dana i ima problem: kaze da ga zaboli iza usiju koliko mora da "vuce". I ne zna kad da prestane, tj. kad je" popusio cigaretu". Malo pre dimio iz elektronske pa uzeo da zapali obicnu :think:
Inace za ova dva dana popusio je 12 obicnih

Back