Elektronska cigareta

...ako te ne mrzi da preporucis koje su najbolje...ja pusim od 14-te godine..pa mislim da bi mi ipak trebalo da odaberem neki koji je najpriblizniji cigaretama...

...ala sam objasnila sta me znaima:dash:

Ja sam odabrao duvan varijantu.
Bez dodatnih cvetnih aroma i kojekakvih gluposti.
Moj odabir tečnosti je -
1. Maxx blend i
2. Cowboy blend.
Idi "googlom" na "Umbrella" i sve imaš lepo razjašnjeno !

Može li elektronska
cigareta pomoći da se ostavi pušenje ?
Da li je sposobna da zameni pravu
i spasi strasnom pušaču ono malo zdravlja što je preostalo ?

Ima li neko iskustva sa tim ?
Pomaže li ?
Da ne bacam uludo pare !

Kako se iščupati iz kandži duvanskog dima......!?

Moze pomoci, znam dve osobe koje su presli na elektonsko pusenje

e sad kolko je to zdrava zamjena to neznam

Danas su mi proradili svi crvi u dupetu i nisam mogla da čekam ponedeljak da kupim cigaretu, već sam je kupila danas! I jako sam hepi :)

Uzla sam sledeći model:
http://eliquid.rs/inhalika-egoc-single

i uz njega tečnost sa 16 mg nikotina.

Fino fercera uz kafu, što je dobar znak. Nadam se da će to biti to.

Nema sa 16.
Pogledaj bolje bočicu.

Postoje sa 0,9,18 i 24 % nikotina.
Ja furljam sa 18.

Odličan izbor za makinu si napravila:klap: Passtrough baterije su zakon. Purnjaš dok se puni! Moja je od 1000 mAh Joyetech, tri dana opušteno, možda i više.

Dekang tečnosti imate u Liliju, 390 dinarjou! I da, njihove su 16 i 24 mg, ne znam za slabije, sigurno imaju i nulu.

Savet za sve... najjeftinija varijanta za prvu, početničku kupovinu je iz komponenti. Posebno baterija, posebno klir. Tako se kupuje kvalitetnija i jeftinija sprava. Imate par specijalizovanih foruma (e-cigserbia.com), pročešljajte dan-dva i na konju ste.
Ja parim već tri dana, prvobitni plan je bio da zbog zimskih uslova to purnjam u kući, a u dvorištu, na terasi, napolju, na poslu... da duvam analogne smrdulje. Dakle kombinacija parenja i pušenja mog dragog Van Nelle-a, popularnog Neše. Bat međutim, duvajući ovu budžu:per:, potpuno sam izgubio potrebu i interesovanje za smrduljom, tako da se moj Neša lagano suši u metalnoj tabakeri, gde sam spakovao par namotanih kanceruša. Nisam verovao da je ovo toliko efektno. Doduše na slavi su me gledali k`o debila, ali sam popušio bar 30 pljuga manje od njih, pa neka se smeju koliko hoće. Ja prezadovoljan, preporuka svima.
I da... prvo ulaganje od 4-5 somića ume da zaboli! Onda digitron u ruke, izračunaš (iskreno prema sebi) koliko daješ za kancerogene, uračunaš i mesečne troškove od oko 1500 dindži, pa vidi gde si.
Savet br.2... izbegavati kišobrane i Medisane, da ne objašnjavam zašto, čitajući specijalizovane forume ukapiraćete i sami.
Ovaj Maxx blend što pomenu @Vronski, probah sa drugarovog čibuka, pa to i nije tako loše. Vidim kako mnogi hvale i Cowboy blend, kakav je u odnosu na Maxx?

Poslednja izmena:
..zvala sam da pitam..dobija se usb punjac, ta cigareta i 3 punjenja neka naural tabaco...e sad isporuka je za 6 radnih dana, pa imam vremena da vidim sta cu..
..sta kaze sestra jel zadovoljna? kakav je utisak...

...umrla mi je od smeha kad sam je pitala postoji li neka slim velicina, ja odavno ne pusim klasicne cigarete pa mi to sve nesto veliko:mrgreen::lol:

Back