elektrin kompleks

deda...ahahahahaha..oma se setim djure i mornara i pesme "odi dedi , odi dedi, jer deda ce tebe da sredi..." :)
30 godina mi je nezamisliva razlika... ali ko mene pita ako je toj devojci dobro.

sto se tice starijih muskaraca i prednosti odnosa sa njima - tih prednosti zaista ima (mada opet ne govorim generalno!!!). ja sam u vezi sa starijim muskarcem (sedam godina starijim) i to mi je najbolja veza u zivotu.
a to sto je najbolja itekako ima veze sa njegovom zreloscu, strpljenjem i samopouzdanjem i sa time sto mi je ravan po svemu...
u prethodnim vezama cesto su izbijali sukobi kao posledica sto mnoge prakticne stvari umem bolje i brze da odradim od svojih partnera, pa, iako to nije bio razlog nijednog raskida, dovodilo je do porvemenih trazvica... sada toga nema, jer sam sa covekom koji je sposoban koliko i ja.
mozda zvuci banalno, ali - kakvo olaksanje!!!

ne znam da li ste culi when did your heart go missing od Rooney-a, ali to ti je moja prica, i sta sad, opet me je nazvala i kaze da joj nedostajem!!!:evil: I nije kinta problem - sam sex nam je fenomenalan tako da ni tu nije problem, volimo iste stvari,ambijent mesta za izlaske,slicnu muziku,teme za pricu,knjige,interesovanja,ispijanje jutarnje kafice na tenane u krevetu i jos puno sitnica,problem je isto u tome sto sam joj se priblizio srusio njene brane(delom) kako ona kaze,sto smo prirasli za dusu jedno drugom, zapravo nemam pojma dal da krenem dalje ili da najpre dam sve od sebe! zajebano!:mad: naucno je dokazano da mozak ludog i zaljubljenog coveka luci istu supstancu.

Musique54-1.gif

Kad pomenuste filmove i matorce, citam jutros u novinama da je Zguzana Mashkic snimila jos jedan home-video, ovog puta sa svojim vjerenikom grkom.
I kao, opet ne zna kako je to dospelo u javno's :)

Sacuvaj boze , ne znam samo koje crne sile stavishe i onaj prvi meni na ekran.Dve debele dlakave gorile koje se fircaju.Fuj.Zivot mi se smucio , nije mi jasno sta je S TIM htela postici?

:-D
Sigurno da je tako, ne bi ona bezveze trčala...
Da... i ja mislim tako. :wink:

Kako ti, postavljacu teme, mozes znati da li ona ima ili nema elekt.komp.? Nema svako ko bude sa starijim muskarcem el.komp. Isto tako te simptome koje si naveo moze da ima svaka druga osoba... a cak i da stvarno ima taj problem, ti joj sigurno ne mozes pomoci, niti je to na tebi da joj pomazes...

Jedini problem je tvoja sujeta... hehhe... boli kad izgubis partiju... jos od deke, kako bi te tek rasturio neko mladji - jel te to muci?:lol:

Svi su imali te neke takve iste ili slicne situacije, pa ne vidim zasto bi tebe zivot postedeo takvog iskustva... Bices bolji posle ovoga prema sledecoj devojci:-D

...ne mozze chovek da se ne nasmeje vashim glupostima... :lol: :lol:

@tema
sve je to u redu... ali...
zashto postavljach teme nije mogao nekad u toku izlaganja svog problema da udari ENTER, stavi zarez mesto tachke i ubaci koje veliko slovo?.... mrzim kad umisle da su crnjanski - jedan pasus, cela knjiga...

Imam devojku koja je bila samnom i koja ima elektrin kompleks(svi simptomi su tu neodlucnost,nemogucnost rada,nesigurnost,nepouzdanost,...),i bili smo zajedno na moru i bilo nam je super i zaprosio sam je posle toga i pristala je da bi mi posle mesec dana rekla da se vraca kod lika koji je 30g stariji od nje! navodno ja ne mogu da joj pruzim sigurnost. Pre dve g smo se upoznali na netu i ove g otisli na more,prvih dana je bila klanica,a posle je bilo ko neki san,i onda se premisljala,pa je sve bilo ok da bi mi pre par dana rekla da nasa prica nema smisla, da taj deda( imao 3,4 zene) ima iskustva i daje joj savete i ima mir,s njim,i da ima predivnu cerkicu, a da samnom joj je bilo ko u snu ali da se od sna ne zivi -te da je osetila kako ja mogu da joj prouzrokujem pad(psihicki),da ona ako ga ostavi ne zna sta moze da joj se desi, da sam ja nestvaran da sam san! I kad god smo zajedno da nam je super ali nije mi jasno cime je deda drzi! kad ne moze neke stvari koje moze mlad covek! Kaze fali mi iskustvo misleci na mentalno naravno,maltene mi baci u facu da nemam pojma nista o zivotu, sta to on njoj moze da prica? Nisam od ljudi koji nikad nisu izgubili bitku u zivotu ali da izgubim dede! Moj ego ima da me sahrani! Ako ne bude samnom u redu ali zar da bude s dedom a ne s nekim mladjim? hteo bih da joj pomognem a posle ako ostane samnom bice lepo ako ne hocu biti siguran da nece biti sa dedom!:twisted:

Nije to elektrin komplks.... Samo... Laki kesh! :)

Koji si ti jbn pacenik...ladno nakacio devojci elektrin sindrom
Elektrin kompleks je pojam koji koristi rana psihoanaliticka teorija za podsvesnu seksualnu privlacnost koje pokazuju devojcice uzrasta 3-7 godina prema svom ocu.

alo bre, aj ne jasite coveka, sta ste se primili.. pa sta ako je upotrebio pogresan izraz, sta ima jos da ga prozivate? ako nemate sta pametno da kazete, onda cutite.
@ covek ;) moj savet ti je da se manes savetovanja po krstarici i pravac dom zdravlja, da se konsultujes sa psihologom, ne zezam se vec ozbiljno mislim... tvoja devojka mi deluje kao prilicno nestabilna i nezrela osoba kojoj je potreban "tata" a ne decko ili suprug u pravom smislu reci, tj neko ko ce da nosi odgovornost umesto nje, ko ce da je vodi kroz zivot, posto jos nije stigla do toga da moze sama... mislim da ne mozes sa time nikako da se takmicis, niti trebas, jer ma koliko ti bio dobar, on je iskusniji. resenje je da je ili izlecis (jer problem jeste u jnoj) ili da trazis drugu devojku, a sa njom se rastanes, pozelis joj svu srecu u zivotu, i zamolis je da na dalje nemate nikakav kontakt.

ne znam da li ste culi when did your heart go missing od Rooney-a, ali to ti je moja prica, i sta sad, opet me je nazvala i kaze da joj nedostajem!!!:evil: I nije kinta problem - sam sex nam je fenomenalan tako da ni tu nije problem, volimo iste stvari,ambijent mesta za izlaske,slicnu muziku,teme za pricu,knjige,interesovanja,ispijanje jutarnje kafice na tenane u krevetu i jos puno sitnica,problem je isto u tome sto sam joj se priblizio srusio njene brane(delom) kako ona kaze,sto smo prirasli za dusu jedno drugom, zapravo nemam pojma dal da krenem dalje ili da najpre dam sve od sebe! zajebano!:mad: naucno je dokazano da mozak ludog i zaljubljenog coveka luci istu supstancu.

O cemu j.bote ti pricas,riba ti spava sa drugim,30 god. starijim likom i hoce da zivi sa njim a ti se premisljas STA? Da li da se boris za nju ili da je pustis ? Da li i dalje da budes sa njom a da ona istovremeno bude i s`njim? Da li.. sta vec jos moze da ti padne na pamet? Sutni KUCKU i nikad vise u zivotu nemoj ni da pomislis o njoj...alo bre,cemu pitanja uopste kad je ona sve rekla?
ps
izvinjavam se na izrazima ali me ovakve teme uvek iznerviraju do jaja...

Back