ELEKTRICNI RULET - prevara ili NE. Kockate li se...

Nego.. Gde sam stao.. Ometoše me ovi silni dušebrižnici.
Dakle poštovani igrači ruleta, na početku jedan savet. Ako još niste počeli igrati rulet...
- nemojte počinjati!
Ne postoji opasnija igra, koja vas za kratko vreme može uvući u bedu.
Ako pak igrate evo nekoliko saveta kako da zaradite.
PRVO: Izbite iz glave da je rulet namešten... Nije... Ako igrate sa tim mislima u glavi ne možee dobiti. Ako verujete da je namesten jednostavno nemojte igrati.
DRUGO: Nikada se ne inatite sa ruletom...pratite ga.. Igrajte ono šta baca... Igrajte manje uloge, ovisno o jačini vaše banke.. To jest one količine novca koji ste odredili za igru.
TREĆE: Izbacite iz glave neke vaše brojeve.. Srećne brojeve. Na ruletu igra svih 37 brojeva. Nikada ne jurite samo par odredjenih brojeva. Jurite sektore. Velika serija, mala serija, otfaneli ili uski zero špil
Nastavićemo...

niko nikada nije uzeo pare na ruletu ! a knjiga napisanih na temu "kako da dobijete"...koliko hoces...malo veci matematicari i od tebe i od mene su to smislili :D
ali ako je tebi lepo da gubis svoje pare meni je jos lepse...

prijatno i uzdravlje :)
U čemu je tvoj problem dečko
Ako misliš da si faca ugasi temu. Ima i iznad tebe neko. Mnogo vise na Krsti imam staža od tebe moderatorčiću

U čemu je tvoj problem dečko
Ako misliš da si faca ugasi temu. Ima i iznad tebe neko. Mnogo vise na Krsti imam staža od tebe moderatorčiću

Godspodine od 50 god naucite da citate sta pise kada vec na Krsti imate vise staza :D
decko tj ja moderatorcic imam 43 god dovoljno da diskutujemo.

takvo tvoje ponasanje je za mladje ljude nemoj da brukas svoje godine.

i ne prozivaj "moderaciju" mozes snositi sankcije nije pretnja vec samo dobronameran savet u smislu
"kako se komunicira na Krstarici" ...procitaj pravilnik.

Prijatan dan i kockanje gospodine

Samo rulaj,nista nije namesteno...slucajno ako izgubis,vrati se ponovo da povratis....i brzo ces u hortikulturi naci spas za budalestinu.
Srecno sa cvecem.:ok:

Godspodine od 50 god naucite da citate sta pise kada vec na Krsti imate vise staza :D
decko tj ja moderatorcic imam 43 god dovoljno da diskutujemo.

takvo tvoje ponasanje je za mladje ljude nemoj da brukas svoje godine.

i ne prozivaj "moderaciju" mozes snositi sankcije nije pretnja vec samo dobronameran savet u smislu
"kako se komunicira na Krstarici" ...procitaj pravilnik.

Prijatan dan i kockanje gospodine
Ćao

Evo ,ja ti necu objasnjavati kako je elektricni rulet namjesten , pustiti cu tebe da ti meni objasnis.imam 15 god iskustva za ruletom najvise elektricnim , i obzirom da ti imas trebao bi da si se susretao sa ovim sablonima .... Ja kad kod igram vise od 3 sata , budem svjedik toga, a evo ti mi objasni...
Kako poslije 12 precesto padne 21 (takozvana slika) (13 pa 31) (23-32)(6,9) takodjer finale (10,20,30,0)(17,27,7) (8,18,28) it
Ili milion.puta se desilo ako padne 25,17,17, ide ponovo 25 , i u takvim spinovima kugla pretezito bude "usisana" u taj broj .
Zaista me zanima tvoje objasnjene.hvala

Evo ,ja ti necu objasnjavati kako je elektricni rulet namjesten , pustiti cu tebe da ti meni objasnis.imam 15 god iskustva za ruletom najvise elektricnim , i obzirom da ti imas trebao bi da si se susretao sa ovim sablonima .... Ja kad kod igram vise od 3 sata , budem svjedik toga, a evo ti mi objasni...
Kako poslije 12 precesto padne 21 (takozvana slika) (13 pa 31) (23-32)(6,9) takodjer finale (10,20,30,0)(17,27,7) (8,18,28) it
Ili milion.puta se desilo ako padne 25,17,17, ide ponovo 25 , i u takvim spinovima kugla pretezito bude "usisana" u taj broj .
Zaista me zanima tvoje objasnjene.hvala

ako imas trunku osova elektronike ZNAS da se moze namestiti dobitak ! procentualno kada senzori detkutuju da se najvise igra na "rouge" moze da izadje
1 000 000 ... prvi put kad budes stavio sve ili nista ... opa "zero" !
Neces odustati jer je a to treba da znas kocka najveca droga...koja te vuce...koja te ne pusta....sa horsa mozes da se skines sa kocke NIKADA...na tu kartu, da ne kazem boju, igraju vlasnici kazina.
Nije ti ni malo cudno sto kazina drze "bas fini neki ljudi" ?

Nemoj da si naivan i glup pored 15 god staza za "paklenim tornjem"

Cuj matematika i pretostavke u ruletu. To moe malo dete koje je tek naucilo procenat verovatnoce da popije pricu, ozbiljni ljudi, koji imaju sluha ne padaju na psiholoske igrice zaludjenih dusa.

Tvoj zivot i tvoj izbor kockaj se i dalj... "Kuca uvek dobija"!

Kao prvo ja nigdje nisam rekao da nije namjesten i da nema te sile koja ce me ubijediti da je suprotno, kao drugo taj neki nadmeni stav i obracanje ti je katastrofa, kao trece mozda je za tebe pakleni toranj ja plesem po balerini, a kao cetvrto vidis da veze nemas dok nemas pojma o cemu ti govorim, ja dozivio milijardu puta, i ti sad meni objasnjavati, kako nema.veze , i logicno da nakon 15 god kockanja mi ne trebaju povrsna objasnjenja sta je kocka, mogao bi 3 knjige napisati a ti jos nisi naucio da je glavno pravilo: prati tablu sinko , oprostio sam se ja od aktivnog igranja daavno, sad rekreativno, jedino za sta si upravu je da je kuca uvijek u plusu, ali iz moje kuce se nece bas nahraniti;)

Kao prvo ja nigdje nisam rekao da nije namjesten i da nema te sile koja ce me ubijediti da je suprotno, kao drugo taj neki nadmeni stav i obracanje ti je katastrofa, kao trece mozda je za tebe pakleni toranj ja plesem po balerini, a kao cetvrto vidis da veze nemas dok nemas pojma o cemu ti govorim, ja dozivio milijardu puta, i ti sad meni objasnjavati, kako nema.veze , i logicno da nakon 15 god kockanja mi ne trebaju povrsna objasnjenja sta je kocka, mogao bi 3 knjige napisati a ti jos nisi naucio da je glavno pravilo: prati tablu sinko , oprostio sam se ja od aktivnog igranja daavno, sad rekreativno, jedino za sta si upravu je da je kuca uvijek u plusu, ali iz moje kuce se nece bas nahraniti;)

moj nadmeni stav je proistekao iz iskustva.
necu ti prepricavati koje je jer i ti imas iskustva dovoljno. nisi mali i nemoj da primas k srcu oprecan stav od tvog.
to sto se ja ne kockam je moja stvar to sto se ti kockas "eto vec 15 godina" takodje.\nit sam ti pozamljivo pare niti se znamo tako da sve kao u diznilendu.
komentarisemo temu.

obzirom da igras "rekreativno" i ja na tu temu mogu da napisem 1 knjigu ... kocka je najjaca droga to znas i porices da ne mozes da se izlecis.

Sta je musko bez poroka? Lud covek. Eto sta je. Zato ja pusim duvan i pijem :D

IMG_20220209_031520.jpg

Back