Elegantna pljacka EXITa !!!

• Začetnik teme Začetnik teme YOF13
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a rat:
****** ja imam tu srecu da ne slusam kvalitetnu muziku
Ok, ako hoćeš da budeš kreten izvoli. Nisam mislio da su oni vrhunac muzičkog dostignuća. O tome se ne radi ovde. Mislio sam da su uspešni i da su na ceni, da će privući masu. Obično je muzika koju slušaju mase... pa hajde da kažemo, manje kvalitetna. A ti ako hoćeš takav kvalitet brate imaš operu i Beogradski simfonijski orkestar pa izvoli.
Koga bi ti od tih kvalitetnih hteo videti na Exitu? Ko su tebi kvalitetni uopšte?

difrent from others...:
I tako ce da propadne exit..i nije mi zao!
koliko god da je fenseraja nadbrojnija,ljudima je dokurcio exit cim su culi da dolaze dj,dj,dj i dj
Metalhammer stejdza nema.a ne dolazi niko poznati(rock,metal,pank..band)
tako da...keep deansing!
hej jel to cuveni srpski rezon - da komsiji crkne krava,tj ako nema nista za mene,da bog da nema ni za tebe :shock:

koliko hejtera na temi...inace dj su na exitu od kad je festivala,dance arena je verovatno najposecenija,a sve i da program nije po tvom ukusu,ko sto po mom i nije,to je zbog hopera koje dovode na main...jer koliko ja znam nikoga od rock,metal i punk bendova nisu dovidili na arenu,zar ne?
ali kontam da moraju malo da menjaju program od godine do godine,na kraju krajeva niko te ne tera da ides na exit ali nemoj da si zlobni mracnjak.

i wtf ti znaci deansing? :neutral:

Kao i uvek Banshee pogadja u centar :-D tema je generalno sranje tesko i nema veze sa zivotom mozemo se sloziti da su nekome slabija imena na EXIT ove godine to se i meni ucinilio ali opet tu i ukusi igraju najvecu ulogu al sve jedno bitno je da cena karata za festival i dalje nije ekonomska nego je socijalna tj. dotirana od sponozra ,grada drzave ...tako da i ako tu ima nekih malverzacija ,a sada ih ima malo jer je finansijska kontrola ostrija tu nisu osteceni ili "opljackani" posetioci festivala jer za cenu karte koju plate dobiju i vise nego sto su platili, a to sto nekome smeta sto nema ovoga ili onoga toga ce uvek biti jer nikada nece biti svi zadovoljni .Radio sam prve dve godine za EXIT i znam uglavnom vecinu organizatora sto ga i danas organizuju i nemam nikakvo misljenje o njima kao ljudima nitih ih smatram za neke postene moralne vertikale ali sve jedno opet treba ispostovati to sto su uradili jer je to sigurno najbolji zabavni dogadjaj za mlade na ovim prostorima ikada organizovan i to zasluzuje svako postovanje.

Banshee:
hej jel to cuveni srpski rezon - da komsiji crkne krava,tj ako nema nista za mene,da bog da nema ni za tebe :shock:

koliko hejtera na temi...inace dj su na exitu od kad je festivala,dance arena je verovatno najposecenija,a sve i da program nije po tvom ukusu,ko sto po mom i nije,to je zbog hopera koje dovode na main...jer koliko ja znam nikoga od rock,metal i punk bendova nisu dovidili na arenu,zar ne?
ali kontam da moraju malo da menjaju program od godine do godine,na kraju krajeva niko te ne tera da ides na exit ali nemoj da si zlobni mracnjak.

i wtf ti znaci deansing? :neutral:
Samo ću te ispraviti oko tog sindroma. Nije samo srpski, već balkanski. Mada znam da si to već i sama mislila :D . Dobronamerna primedba... ;)

pa nisam radio nista zato je i doslo do "konceptualnih razlika" izmedju mene i rukovodstva festivala :lol: tj. nisam imao neko odredjeno radno mesto nego sam trebao da ulecem prema potrebi gde zatreba al se bas nisam pretrgao doduse pa je i isplata bila u skladu sa tim al sam imao one host akreditacije pa sam se svrljao po bekstejdzu i druzio sa izvodjacima :mrgreen: inace tad sam bio mlad pa mi nisu pare bile bas prioritet vec cisto zajebancija. :)
A sto se tice posla ne znam sta bih mogla raditi osim sankerice ili promoterke ne znam dal i traze nesto drugo :? Ranije je bio taj hosting da docekujes i ispracas izvodjace i ispunjavas im zelje,provodis vreme i pratis ih gde treba al to su ukinuli pre par godina a to je bio bas cool posao jos sve dzaba dobijas .

DeteSunca:
Srećan ti put.

Dance Arena ima odličan Line-up. To što se to nekome ne sviđa je totalno druga stvar i nema veze sa njenim kvalitetom.
A šta fali Beasty boysima, Snoop Doggu, Wu Tangu, Plantu, Lauryn Hill i ostalim? Jeste da to nije ni po mom ukusu, ali u njihov kvalitet i slavu niko ne može da sumnja...
Ima dosta ljudi koje neinteresuje Dj arena- ukljucujuci i mene, tamo samo prodjem kad idme do HNS
o kvalitetu dj ne mogu da pricam jer se ne razume
Lauryn Hill- da dolazi Fugees verovatno bi doslo vise ljudi ovako bas i ne znam. Zadnji solo album je snimala pre nekoliko godina, imala 1-2 hita i to je to. Mozda gresim ali ne secam je kad sam je zadnji put videla na TVu i osim ta 2 spota cula bilo sta drugo od nje

Wu Tang- ista prica, sto se tice njih jedino znam za onaj spot na foru kremenka (mislim da nisam jedina, neki cak i ne znaju ko su oni), predpostavljam da njih slusaju okoreli "fanovi" hip-hopa/rapa a mislim da ih ima malo u ondnisu na sve ostale
Snoop Doggu - jeste poznat, bice dosta ljudi samo da ga vide/cuju i ako ga ne slusaju a sto se mene tice bacene pare
Plant- slusam i volim Zeppeline ali ovde ce isto doci ljudi da ga cuju i ako retko ko zna njegovo solo stvari, jos jedan od niza pevaca koji sviraju na staru slavu a Exit izgleda takve obozava

kad se malo pazljivije pogleda line up i nije neki, naravno nije zato sto to ja ne slusam vec realno gledano
I prosle godine nije bilo sve po mom ukusu ali je bilo dobrih i aktuelnih izvodjaca, ove god ni jednog gitaraskog benda

Ali barem su doveli Pepperse pa im zato manje zameram, a sigurno necu zazaliti ako propustim ovogodisni Exit

DeteSunca:
Samo ću te ispraviti oko tog sindroma. Nije samo srpski, već balkanski. Mada znam da si to već i sama mislila . Dobronamerna primedba...
ma da,to...sustina je ista - ako ne mogu ja,neces ni ti...:) a to je bas onako primitivno :)
svetolik trpkovic:
A sto se tice posla ne znam sta bih mogla raditi osim sankerice ili promoterke ne znam dal i traze nesto drugo Ranije je bio taj hosting da docekujes i ispracas izvodjace i ispunjavas im zelje,provodis vreme i pratis ih gde treba al to su ukinuli pre par godina a to je bio bas cool posao jos sve dzaba dobijas .
iju,pa zar ko francuska sobarica
e054.gif
:shock:
gde li je sad adadjo da doda neki komentar o bureku :(

Banshee:
iju,pa zar ko francuska sobarica
e054.gif
:shock:
gde li je sad adadjo da doda neki komentar o bureku :(
Hihi SM smajli how nice :lol: a to se tice zahteva izvodjaca obicno su trazili sendvice, pice i gudru bar sto sam ja video, duduse ne znam kako sa vema lepim devojkama to ide mozda bi imali i neke brezobrazne zelje :mrgreen al siguran sam da bi im ti objasnila da si postena :D :

Back