El Salvador priznao nezavisnost Kosova

a vi kao dugo imate svoju državu "Republiku Srbiju"
Ajde pokrij se po ušima i odyebi u troskocima!!! Tvoj predak je maštao o tome da mu njegovi politički predstavnici barem progovore maternji jezik u mađarskoj skupštini sve dok moj te iste te Ugare nije sveo u formu magle i prašine!!! Dok vas Srbalji nisu oslobodili samo na mađarskom ste mogli službeno da "općite"!!!
:cool:

Ajde pokrij se po ušima i odyebi u troskocima!!! Tvoj predak je maštao o tome da mu njegovi politički predstavnici barem progovore maternji jezik u mađarskoj skupštini sve dok moj te iste te Ugare nije sveo u formu magle i prašine!!! Dok vas Srbalji nisu oslobodili samo na mađarskom ste mogli službeno da "općite"!!!
:cool:
je je pogotovo od 1389 do 1912:cool:

Čekaj, pa zar ne *****te da su muye "cvijeće hrvatskog roda"???
Jbga, onda je jasno kome ga je Turčin "pristavio" i uvalio mu vjeru za večeru!!!
Što se nas tiče, slažemo da zaslužujete jedni druge i da nema potrebe da ih prozivamo zbog turčenja!!! Nosite ih sebi u svoje istorijsko "cijepanje sa dupeta i krpanje na obraze" pa onda gledaj s kim se turčin orodio na ovim prostorima!!! :sad2:

Poslednja izmena od moderatora:
Naravno!!! A toliko ste bili dobri u tome da su zbog vas poželjele masovno da se poturče!!!
Ja sam se oduvijek pitao šta ih je to toliko otjeralo u islam kad ono vi ste u pitanju!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Najjači su franjevci!!! Ljudi žive u uzajamnoj "utjesi"!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Toliko smo dobri da i dan danas one dolaze kod nas da lece frigidnost :hahaha::hahaha: (naravno, tajno dolaze):per:

Jedino jos oni jadovi iz enklava mogu zauvijek otputovat', no i oni ce radije put majcice Srbije no ovamo put siptarsko-ustaske Crne Gore... :mrgreen:

Ti "jadovi" su pojam hrabrosti za tebe,da im se klanjash skrbavi gorac........jedini koji ce zauvek napustiti Kosmet su tvoj prljava braca shiptari.......

Toliko smo dobri da i dan danas one dolaze kod nas da lece frigidnost :hahaha::hahaha: (naravno, tajno dolaze):per:

Ko gde tajno dolazi,necemo o tome.......a vi ste toliko prljavi i ruzni da vam jedino koza moze dat'........cak i vase zene morate da silujete da bi vam dale :mrgreen:

Back