El Salvador priznao nezavisnost Kosova

Jesul' kakili ili nijesu kakili!!! NA cemu se ostalo? :dontunderstand:

AJ lepo prelistaj temu,nemaj tu da spamuješ i miniraš diskusiju...omg...:thumbdown:

Nachi,evo predloga za Nobelovu nagradu za mir...
ban_ki-moon-l.jpg

Congrutilations,your exellence!!!Ban Ki Moon is best person for Nobel Peace Prize!!!

Serbian people thank you for helping to save their south province!:D

thank jou for recognizing kosovo:worth::worth: 90 % kosovar thank you
:roll::roll:

And 70%of them are ilegal immigrants and members of Kosovar government were active members of Kosovo Liberation Army,that is marked as ultra-terrositic organization by CIA and FBI.

Kosovar politicians who were members of KLA:

*Adem Jashari,founder and active member of KLA from 1996 to 1998.Commited suicide in 1998(wanted to survive from justice).
*Hashim Thaci,co-founder and active member of KLA from 1997 to 2001.President of government of Kosovo.
*Ramush Haradinaj,co-founder and active member of KLA from 1996 to 2001.He became KLA leader following Jasharis death.He was acquited in ICTY on April 3 2008(Day when Jesus was executed).
*Jakup Krasniq,active member of KLA from 1999 to 2001.President of Kosovar National Assembly.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
More than 1000 serbian civilians(including men,women and children)were kidnapped and brutally killed in so-called "Yellow houses."The group of Albanian doctors sold their organs on black market.

Swiss diplomat and jurist Carla del Ponte discovered crimes and wrote about her investigation to "Yellow house" in her book "Hunt."

Albanian local prosecutor Arben Dulja said in interview with serbian investigation organization "Reakcija"(Reaction)that if there were Albanians who killed serbian civilians and sold their organs that he support that.

There are also many witnesses that are showing Albanian prime minister and open ultra-chauvinist and serb-hater Sali Berisha as criminal in this case.

Former KLA member Fatmir Tachi called one of women,whos husband was kidnapped and killed in "Yellow house",to tell her about "Yellow house case",but when woman,Thaci and police met in one hotel in Prishtina police accepted that he dont know anything.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://prophetofdoom.net/pics/Islamic_Clubs_Kosovo_Liberation_Army/Islamic_Clubs_Kosovo_Liberation_Army.l.gif

Symbol of KLA is showing that they are Albanian organization and that they are working for Albanian national expansionism(they are seeing Kosovo as Albanian colony).

Albanian lobbyst Joe DioGuardi said in 2006 that Macedonia need to be diveded until end of 2007.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
SO,NEVER RECOGNIZE KOSOVO,131 UN MEMBERS THANK YOU,WITH SUPPORT OF SERBIAN PEOPLE IN KOSOVO,WHO CAN BE VICTIMS OF ALBANIAN EXPANSIONISM!!!

Ljudi,molim vas,koga zabole za Salvador, nemojte odgovarati na ovakve provokacije ,namerno se otvaraju teme Kirgizija, Tarzanija priznale Kosovo da bi nas kvazi demoralisali, ubedjeni su da nas Bog zna kako gadja u dushu shta nas zanima drzava u Srednjoj Americi dalje ne moze biti,podizanje ovakvih tema je uzaludno...A ja zaista ne znam,pored toga shto su kukavice i nesposobni da budu frontalni,ikada,igde, Siptari na Kosovu ii toliko naivni da stvarno,stvarno veruju u dubini dushe da ih bilo ko priznaje jer iko veruje da je to njihovo,zabole ceo svet i najvece politicke sile za Siptare koji zive na Kosovu...Svi znaju da to nije njihovo, samo su im trenutno korisni,a vec sutra da im ne trebaju podavili bi ih kao zecice.....Zbog cega mi ih je jedino zao...Shto ne shvataju shta ce biti sa njima kad prestanu da budu korisni,oni su samo privremena pozornica ciji su stanovnici,u ocima sile,beznacajni mali akteri,lutke koje oni drze u koncima...Bez indentiteta,bez istorije,bez nacionalnog ponosa,bez kulture...No name nation. Da im se te velike sile koje su ih priznale ( jer su im korisne sluge) smeju iza ledja koliko klece pred njima... A ja od Siptarske strane vidim samo klecenje,poniznost,strah, kukavicluk.....Kao da gledam neku tuznu komediju.Pre svega ne razumem,zaista,Siptari savrseno znaju da to nije njihovo,i umesto,makar pred nama,da imaju muda nam reci , da vi ste kreteni uzeli smo vam Kosovo,oni se prave ludi i time josh dodadno nas provociraju jer smo mi za raliku od njih bar otvoreni i...ne vredi...

Ljudi,molim vas,koga zabole za Salvador, nemojte odgovarati na ovakve provokacije ,namerno se otvaraju teme Kirgizija, Tarzanija priznale Kosovo da bi nas kvazi demoralisali, ubedjeni su da nas Bog zna kako gadja u dushu shta nas zanima drzava u Srednjoj Americi dalje ne moze biti,podizanje ovakvih tema je uzaludno...A ja zaista ne znam,pored toga shto su kukavice i nesposobni da budu frontalni,ikada,igde, Siptari na Kosovu ii toliko naivni da stvarno,stvarno veruju u dubini dushe da ih bilo ko priznaje jer iko veruje da je to njihovo,zabole ceo svet i najvece politicke sile za Siptare koji zive na Kosovu...Svi znaju da to nije njihovo, samo su im trenutno korisni,a vec sutra da im ne trebaju podavili bi ih kao zecice.....Zbog cega mi ih je jedino zao...Shto ne shvataju shta ce biti sa njima kad prestanu da budu korisni,oni su samo privremena pozornica ciji su stanovnici,u ocima sile,beznacajni mali akteri,lutke koje oni drze u koncima...Bez indentiteta,bez istorije,bez nacionalnog ponosa,bez kulture...No name nation. Kao da gledam neku tuznu komediju.Pre svega ne razumem,zaista,Siptari savrseno znaju da to nije njihovo,i umesto,makar pred nama,da imaju muda nam reci , da vi ste kreteni uzeli smo vam Kosovo,oni se prave ludi i time josh dodadno nas provociraju jer smo mi za raliku od njih bar otvoreni i...ne vredi...

:ok::ok::ok:znamo mi to nego malo da j...b...e...mo siptare:rotf::rotf::rotf:

Back