El Salvador priznao nezavisnost Kosova

Pripadnici naroda kojeg jedni Slovenci redovno kolektivno yebavaju nikako ne smiju da lupaju takve gluposti!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Pazi, oni kad vas yebu, i "liječe frigidnost", to rade javno, ostalom narodu na zabavu!!!:hej::okok::maramica:

da sam zloban kao ti, ja bih ti rekao, hebali ste dok ste hebali, sada je situacija drugacija. vasa je sreca da vise i ne znate ko vas hebe, kako se god odkrenete, dupe vam pozadi, a prijatelja imate na sve strane. ali necu to reci, jer zbog jednog kao ti, koji spada u onu "stranu", ne moram obuhvatiti sve

Marcus Titullus:
Bas me zanima sta cete da kazete kad nas priznaju: Brazil, Meksiko, Argentina...

Nemoj da se zanosiš,Brazil vas neće priznati jer su tamo na vlasti levičari anti-globalisti koji su bliski latino-američkom savezu na čelu sa Čavezom.
Opcija je jedino da vas priznaju američke ulizice i režimi koji su došli na vlast nasilnim i nedemokratskim putem poput Avganistana,Iraka,Južne Koreje...itd.

Nego reci ti meni zašto ne želi da vas prizna većina muslimanskih zemalja,nezavisnih od američke politike i uticaja poput : Palestine,Irana,Libije...itd? Evo ja ću da ti kažem : Te muslimanske zemlje vas preziru,jer ste američke sluge i prostitutke.E sad ti moli boga da Amerikanci nikada ne odu sa Kosova, jer kad odu i kada se njihovu uticaj u svetu svede na minimum,vaša braća muslimani sa istoka ima da vas u ''ala džihad stilu'' prikolju zbog izdaje,a mi ćemo samo da vam zadamo završni udarac!

I to onaj samrtnički...

:mrgreen:

pa onaj nesrecni jeremic vuk, najgori i najjadniji ministar spoljnih koga ce pamtiti ova zemlja :evil::evil:

Da,swakako...A Watikan,koji nam je uvek radio o glavi,je uspeo da natera da nikada ne prizna Kosovo.;)

Zahvaljujući Vuku ni South Africa ni Brazil nikada neće priznati Kosovo,ali stvarno je sramota što ne posećuje ove koje su priznali,a i kad posećuje,tema o Kosovu se zaobliazi jer je "nemoguće promeniti mišljenje".:D

Da,swakako...A Watikan,koji nam je uvek radio o glavi,je uspeo da natera da nikada ne prizna Kosovo.;)

Zahvaljujući Vuku ni South Africa ni Brazil nikada neće priznati Kosovo,ali stvarno je sramota što ne posećuje ove koje su priznali,a i kad posećuje,tema o Kosovu se zaobliazi jer je "nemoguće promeniti mišljenje".:D

Ljudi,priznanje povučeno.MIP San Salvadora je to saopštio 4.Juna 2009.,a danas je pošto je prošlo 8 dana a potvrde još nema,priznanje odbačeno.

Pogledajte sajt "Kosovo Thanks you",na kom je do danas stajala zahvalnacija Bahreinu i ispod toga kratk tekst."El Salvador recognizes.We are waiting confirmation.",a sada je text sklonjen.U Wikipediji se o priznanju nije ni pisalo.:D

Ljudi,priznanje povučeno.MIP San Salvadora je to saopštio 4.Juna 2009.,a danas je pošto je prošlo 8 dana a potvrde još nema,priznanje odbačeno.

Pogledajte sajt "Kosovo Thanks you",na kom je do danas stajala zahvalnacija Bahreinu i ispod toga kratk tekst."El Salvador recognizes.We are waiting confirmation.",a sada je text sklonjen.U Wikipediji se o priznanju nije ni pisalo.:D

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::ok::ok::ok::ok: cekamo adema da nam objasni

El Salvador od banana drzave odjednom postaje svjetska vele sila... :hahaha: Wokaj :super:

kada su rekli da ce nas priznati bila je mala nepoznata zemlja, sasvim nebitna, ko ih hebe, divljaci, gde se ona nalazi, kako su poslali obavestenje? tam-tam-om ili.... itd.itd.
odjednom sada je dobila na ugledu, evo samo cekam da neko otvori temu o otvaranju carter letova za El Salvador, letostize dunjomoja...ipak je ona prijateljska zemlja srbijii....:worth::worth:

kada su rekli da ce nas priznati bila je mala nepoznata zemlja, sasvim nebitna, ko ih hebe, divljaci, gde se ona nalazi, kako su poslali obavestenje? tam-tam-om ili.... itd.itd.
odjednom sada je dobila na ugledu, evo samo cekam da neko otvori temu o otvaranju carter letova za El Salvador, letostize dunjomoja...ipak je ona prijateljska zemlja srbijii....:worth::worth:

Pa da, to sam i ja rekao... Ma samo wokaj, nek' je weselo... :super:

Svi ce na more tamo vjeruj mi... :hahaha: Kakva Grcka, kakva Turska, Tunis i Egipat... :hahaha:

Bangladesh Announcement
Dominican Republic Announcement New!
El Salvador Announcement
Haiti Announcement New!
Indonesia Announcement
Jordan Announcement New!
Kuwait
Mauritania Announcement
New Zealand Announcement
Oman Announcement
Pakistan Announcement
Qatar Announcement
St. Lucia Announcement
Timor-Leste Announcement New!
Yemen, Rep. Announcement New!

http://www.kosovothanksyou.com/

ps.ono sto sam ja cuo, je iz drugog "proverenog" izvora, ali to je otprilke to.

Bangladesh Announcement
El Salvador Announcement
Haiti Announcement New!
Indonesia Announcement
Jordan Announcement New!
Kuwait
Mauritania Announcement
New Zealand Announcement
Oman Announcement
Pakistan Announcement
Qatar Announcement
St. Lucia Announcement

Ni sa ovijem nemate 2/3. Sta dalje??? :think:

cek pa jel kazu kod vas zasto nisu priznali

niko nista ne komentarise, a i ja sam sada saznao.
moguci razlog je besa, kod nas kada se ona da, to je zavrsena stvar. a salvadorci su dali besu da ce priznati kosovo i...

Ni sa ovijem nemate 2/3. Sta dalje??? :think:

nista, pacolli ce nastaviti sa putovanjima po tim egzoticnim mestima i:roll::roll:

Bangladesh Announcement
El Salvador Announcement
Haiti Announcement New!
Indonesia Announcement
Jordan Announcement New!
Kuwait
Mauritania Announcement
New Zealand Announcement
Oman Announcement
Pakistan Announcement
Qatar Announcement
St. Lucia Announcement

To je pod sekcijom:"Countries that will recognize Kosovo",**** malo hoće...Bangladeš čekate još od avgusta prošle godine,a on je na vas već i zaboravio...Imaju ljudi pametnija posla!;)

istockphoto_2786777-bangladesh-flag-with-clipping-path.jpg

Back