Екзорцизам

Алjона

Aktivan član
Poruka
1.004
Шта jе то са гледиште човека коjи не веруе? Да ли то jе стварно или људи, коjи то оствараjу, раде празаност?

P.S. Екзорцизам jе избацање свештеником или неким другом духовним човеком беси из човека помоћу специалне молитве.

Свjато-Троице-Сергиева Лавра - велики руски манастир. Сваку седмицу ту игуман Герман избаце беси из човеков, коjи су дошли у оваj манастир као за своjу последњу наду да би излечити своjу духовну болест.

Алjона:
Шта jе то са гледиште човека коjи не веруе? Да ли то jе стварно или људи, коjи то оствараjу, раде празаност?

P.S. Екзорцизам jе избацање свештеником или неким другом духовним човеком беси из човека помоћу специалне молитве.

Свjато-Троице-Сергиева Лавра - велики руски манастир. Сваку седмицу ту игуман Герман избаце беси из човеков, коjи су дошли у оваj манастир као за своjу последњу наду да би излечити своjу духовну болест.
...o pa ti me stvarno iznenadjujes :!:

1010011:
Da li Srpska pravoslavna crkva radi isterivanje đavola? Zna li neko koja je $ tarifa za jedan polučasovni tretman?
Zavisi od količine đavola, svešteno lice prvo uradi "estimate" pa onda isteruje. Proces je interesantan, i mažu se zidovi nekim zejtinom, između ostalog. Znam jer sam krečio preko tog krsta od zejtina pa sam morao tri puta da prelazim.

Dakle, za đavole ne znam, ali krštenje troje dece mog prijatelja je koštalo 1200 franaka. Standard, brale, nije to isto krštenje ko u Jugi, tamo nisi ni upola toliko kršten koliko ovde kad pukneš 12 stoja.

Back