EKV

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ponekad ne mozes da izaberes predmet svoje ljubavi, te stvari se dese ili se ne dese.
Matter of heart.
Pojavio se niotkuda, pao je sa neba kao garavi andjeo.
Bio je visok, crn, dobro gradjen, sa crnim ocima duboko usadjenim i divljim pogledom koga sam se plasila i koji me je obarao sa nogu.
Latinski ljubavnici.
Puni obecanja, strasni u krevetu ali istovremeno klizavi, spremni da se izmigolje kad previse cesto posegnes za njima.
Znala sam sve o njemu osim istine,
bio je toliko vest u izbegavanju direktnih odgovora na moja pitanja da sam se smejala i zaljubljivala se jos dublje, do noktiju.
Jednog jutra sam se probudila i njega vise nije bilo kraj mene, kao u starim italijanskim crno-belim filmovima.
Nekoliko dana kasnije njegova slika je osvanula na naslovnim stranama svih novina, sva njegova nestajanja i odsustvovanja postala su jasna.
Ljubav za covekom bez korena i bez skrupula, jos uvek ga volim vise od sebe...

Aplauzi

On valjda misli njom će lako da vlada
on nije sretan dok ne vidi strast
ljubav je samo dobro glumljena scena
kostimi su strogi
publike nema

aplauzi aplauzi aplauzi aplauzi
aplauzi aplauzi aplauzi aplauzi
nije još kraj
nije još kraj

Crv

Vi slepi
vi gluvi
vi sebični ljudi
što pravite buku bez reda i smisla
bez zašto i zato
za koga i kako

bez pitanja koje bi možda osušilo
ponosni osmeh na licu bez suza
na licu što nikada obraz okrenulo nije

brazgotina sanduk i crv
obrazi dlaka i krv

vi nemi igrači obrednog svog plesa
vi srećni u transu u svetu što postoji
samo u glavama ljudi bez skrupula
ljudi bez milosti
ljudi bez secanja

vi što ne znate pluskove zvuka
boje i mirisa
vi ljudi bez pameti

brazgotina sanduk i crv
obrazi dlaka i krv

Moje omiljene pesme sa Milanovog poslednjeg albuma + Assassino

Magi je bila najharizmaticnije, najumiljatije i najprivlacnije stvorenje, koje je neizbezno svojim unutrasnjim stanjem, izazvanim spoljasnjim uticajima, upetljano u sve to od cega je nastao "krug" i sto je na kraju i izbacilo iz njega...

evo ga Vd iz Svetogorske :)
18963_1311821685086_1516953432_837727_3074352_n.jpg

i još dva Milana :)
20463_1315259291024_1516953432_844734_4150631_n.jpg

20463_1315259331025_1516953432_844735_3662536_n.jpg

:mace:

Moram da vas pitam nesto. Juce slucajno naletim na youtube-u na pesme benda MARGITAjeMRTVA. Neka elektro glupost... Nego, mene zanima da neko od vas slucajno ne zna ima li naziv benda veze sa Magi? Nigde ne mogu da pronadjem da tacno i konkretno pise da ima... A ja pretpostavljam da ima... :{

Veliki pozdrav i postovanje svima!

Ovo je moja prva poruka na forumu, mada ga citam veoma cesto. Par puta se pricalo o Maginom gostovanju kod Vanje Bulica, ali jos nisam uspela da nadjem snimak te emisije. Da li neko moze da me posavetuje kako da dodjem do snimka?

Veliki pozdrav i postovanje svima!

Ovo je moja prva poruka na forumu, mada ga citam veoma cesto. Par puta se pricalo o Maginom gostovanju kod Vanje Bulica, ali jos nisam uspela da nadjem snimak te emisije. Da li neko moze da me posavetuje kako da dodjem do snimka?

:bye::bye:
drago mi je da ti je prva poruka bas na ovoj temi ;)
a snimak nemam:mrgreen:

Back