jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Aktivan član
- Poruka
- 1.006
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pristaj mi na muku molim teDa budem iskrena nisam bas sve izgubila jer su neke stvari bile na CD-u ali EKV je sav bio na kompu jer je bio u svakodnevnoj rotaciji na playlisti. grrrrr.
Ali polako cu ja uspjetim da vratim sve. Evo nasla sam link za Ljubav pa cu to skinuti sledece
Cestitke za diplomu !

Hvala Forma za onu Maginu sliku kad je bila mala. Bas me raznijezila
Nije me bilo duuugo, jeste li me zaboravili drugariZa izostanak sam najvise ja kriva, pa tek onda obaveze.
Jednostavno kad nadjem vremena da svratim na temu ja nabasam na neke prepirke o narkomaniji, zagrizenosti sve neke kritike. Muzika i ono nase druzenje i ljubav prema EKV je potpuno bilo zapostavljeno. Ali cini mi se da su se stvari malo smirile tako da je izgleda bezbjedno da se javim
Mada jos jedan razlog mog izostanka je iznendadna smrt mog voljenog laptopa(RIP) sto znaci da sam izgubila sve ali sve pjesme EKV-a. Srecom slike su bile narezane na nekom raznoraznim diskovima ali sva muzika nestade. Pa tek sam sad u zadnjih par dana uspjela malo da nadjem vremena pa pokusam da skinem koliko mogu albuma ali me onaj Rapidshare zeza sa onim da cekam xxxxx minuta. Elem u medjuvremenu listam sta ste sve pisali.
Hvala svima za sve ove nove slike sto su kacene, a posebno Arzberg (veliki pozdrav) za onaj video sa slikama Magi sa ljetovanja. Odusevljena sam. Slike su tako ciste, iako su bas puno stare.
jjjjj hvala za sve one capture (ne znam ni da li je to rijec ), kako studiji napreduju? onaj wallpaper sto si napravila je odlican
Sibil cestitke za nasu moderatoricu! kako ide skola, javi se?
Limun, Oktobar vidim da i vi ponekad svrnete na temu! pozdrav i da se malo cesce od sad druzimo
Martina - gdje si ti? sto te nema?
Alpha hvala za sve ove linkove
Milunka one Milanove slike sto si kacila su divne. Jako mi se dopada odlomak tvog romana. Kad budem ponovo zalutala u nase krajeve obavezno cu potraziti da nabavim neki od tvojih romana.
Johan kako si ti? kako ide svirka?
Forma jesi li diplomirala? vidim ni tebe nema puno, sta se radi?
Pozdrav svim ostalima i novim i starim clanovima izvinjavam se ako sam nekog zaboravila nije bilo namjerno.
Samo da se slusa dobra muzika
Promenicu svet do kraja pesme.
Igracu pijani ples u ritmu vetra
Pusticu sunce da topi ljubav,
izmedju sveta daleko od nas.
Dosao sam da te nosim,
da se ne bojis,
da ne govoris nema me,
da zatvoris oci,
da ne zaboravis rec po rec.
Dosao sam da te nosim
u kuce mojih predaka,
da ti pricam da noci nema,
da odustanes,
da zelja je glad je vatra.
Promenicu jezik, pokret, telo.
Govoricu reci tudje pesme.
Dosao sam da ti kazem cuvaj me.
Moj korak je moje ime,
Cuvaj me!
p.s. ovi novogodisnji smajliji su genijalni![]()
Hej!

ja ovde retko postujem,ali se trudim da redovno pratim......![]()

ima nas još koji tako radimo (:
![]()

Srecna svima nova godina i slusaj te ekv i svu ostalu dobru muziku koju voli te.....![]()
ali, hvala u svakom slucaju. i takodje!*** zajebo sam se...slusaj-te, voli-te...![]()
ali, hvala u svakom slucaju. i takodje!
Kod mene se oduvek slusala dobra muzika, medju morem izvodjaca i Bitlsi, Balasevic i EKV.
I drago mi je zbog toga jer sam duhovno bogatija.
Uz EKV se smejem, placem, umirem, ozivljavam, jednostavno zivim..
Jako ih cenim i zbog nenormalno dobrih textova, a posto i sama pisem, Milan mi dodje kao uzor
Trudicu se da cesce posecujem ove stranice![]()