EKV

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stvarno? Mislim da bi to bio odlican potez. Citankama je svakako potrebno osvezenje. :)
Ali opet treba napraviti pravi izbor. Na primer Kad krenem ka ili 7 dana po meni nisu materijal za citanke. Mozda neka ociglednija - Neko nas posmatra ili recimo Idemo.

Meni nje nije žao... razumna osoba, bira svoj put... mislim, u prošlom vremenu zapravo treba da glasi rečenica...
sa ovim se slažem.
sama je birala taj put i ako nije želela da izađe odatle, niko nije mogao da joj pomogne.
i glupost-opet pričamo o drogama.

što se tiče uvođenja u čitanke-mislim da to ne bi trebalo uraditi.
neka bude recimo par časova odvojeno da učenici sami prezentuju neke pesnike koji nisu u sklopu gradiva, pa da se otvori diskusija o tome. (:
sigurno će se neko setiti milana.
:manikir:

Pocitala sam u jednoj grupi na fejsbuku da je u skolsku citanku (u Crnoj Gori) ubacena pesma Karavan...je l' cuo mozda jos ko, istina li je?

I ja bih rekla da sam cula tako nesto i bas htedo da vas pitam pre neki dan, al mi je to bilo stajalo tako maglovito u glavi da sam to ostavila kao neki umisljaj

Tuzno je kako je Margita skoncala.Sama, napustena od svih.Gdje su bili ti koji je velicaju, hvale se poznanstvom sa clanovima grupe kad jojo je ocajnicki trebala pomoc.Kakvi licemjeri.

To ni meni nije jasno.
Samo kad sam procitala Mesto u mecavi,pricu o Milanu,
mene je to toliko potreslo ...ne umem ni da kazem
Isto i za Magi
I gde su ti ljudi da odgovore na ova pitanja?

A sto se razuma tice,pitanje je da li bi neko mogao ostati razuman posle smrti svih rodjenih,svih prijatelja,celog zivota koji je zivela,a da onda zivi kao socijalni slucaj...???

Jel ima neko u elektronskom formatu mesto u mecavi?

Rekao je prije dvije strane Alpha_Centauri da bi on mogao da ga skenira...

Skeniracu, vec imam vise od pola iskenirane, ali hocu da iskeniram i ovaj ostatak pa cu uploadovati. Malo sam u stisku sa vremenom...

Cekamo :ceka: :ceka: :ceka:
nadam se da cu ove godine uspeti da je nadjem na sajmu, prosle godine sam dosla drugi dan i rekli mi da su svi primerci vec prodati :(

Tako sam se i ja nadao 3 godine, pa nisam nasao. Ako nadjes, odmah javi...:) Ova verzija koju ja imam, to je meni jedna dobra dusa iskopirala i poslala postom. Dakle, okacicu vam skeniranu iskopiranu knjigu... Pretpostavljam da ce vam i to nesto znaciti. Meni je bas znacilo, obzirom da sam je dugo dugo trazio, i zvao sve zive, i gledao na sajmovima, itd...

Mislim da smo već dobro "ugazili" u mesec nečijeg rođenja :)
mildum.jpg

Mislim da smo već dobro "ugazili" u mesec nečijeg rođenja :)

Jer, uz rok, kroz rok, kada se gleda – gleda se šire; kada se sumnja – sumnja se dublje; kada se veruje – veruje se iskrenije; a kad se samuje – samuje se sa čitavim pokolenjem: razgara se osećaj najšireg generacijskog zajedništva pred neizvesnošću kao dominantnom izvesnošću epohe.
Dragoslav Andrić – „Stereo stihovi“

gledam večeras na rts-u ovu novu seriju, eto već zaboravih i kako se zove.
uglavnom, sergej radi kao konobar u kafiću hipnotisano pile (divota:heart:) i vidi se da se fura na novi val-spominje elorg, koju, šarla, paket aranžman i tako to.
uglavnom, poenta ovog mog posta je da je sergej svirao srce.
samo sam to htela da kažem, zaista nije bilo potrebe za ovolikim rečima, al' kontam kad sam već iskucala, što da brišem (:
:manikir:

Imam jedno pitanje koje me vec duze muci i nadam se da bi neko mogao da mi odgovori. Kako je moguce da je Milan Mladenovic bio na intravenskim drogama a da je nosio majce sa kratkim rukavima i bio polugo na koncertima ? Pa mislim, zar se ne bi videlo nesto?! ?

Back