EKV

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@johan s.

Uzmi primer jedne fabrike. Ti si neki činovnik u toj fabrici, imaš dobru reputaciju. Kod gazde dolaze neki sumnjivi likovi da posluju, ti dobro znaš da su kriminalci i da ćeš morati da odradiš sve potrebne poslove u okviru radnog mesta da bi se realizovao taj posao i razvila saradnja. Odbijaš da uradiš šta je potrebno ili prihvataš? Ako odbiješ verovatno sledi otkaz i više nikad nećeš moći da radiš u toj firmi. Ako prihvatiš da li si i ti saradnik tih kriminalaca?

Sad sve to lepo prenesi na studio ili na udruženja muzičara koja funkcionišu po zahtevu kada se neko obrati tom udruženju da mu trebaju muzičari. Ako odbiješ nećeš više biti pozivan i gubiš status! To je baš primer tih rockera za koje znam da su svirali i sa narodnjacima.

Mislim da nije teško razumeti sve to.

E to je već sve na nivou pretpostavki,nagađanja.......(konkretno mislim na slučaj Marka Milivojevića).

Poslednja izmena:
screenshot005cvp.jpg

A evo i linka http://www.discogs.com/Ceca-Decenija/release/1369549. Znači kliknite na označeno pa ćete videti kuda to vodi:confused:.
Jel neko znao za ovo ?
Страшно. Ма, шта страшно, издаја! :evil: ... :roll: :roll:
Другови комунисти су стрељали и за много безначајније. :mrgreen:

Ма, дајте, људи, имате превише идеализован поглед на ствари, човек је, напросто, музичар, професионалац, ради свој посао...

Страшно. Ма, шта страшно, издаја! :evil: ... :roll: :roll:
Другови комунисти су стрељали и за много безначајније. :mrgreen:

Ма, дајте, људи, имате превише идеализован поглед на ствари, човек је, напросто, музичар, професионалац, ради свој посао...

Ma super......

Rekao sam svoje.

Ja jednostavno prezirem Cecu i sl.
Ostrašćen sam u tom pogledu,s pravom.
ОК, рекао си.
Презирем је и ја, ни мени се то ни мало не свиђа, штавише, али, напросто, трудим се да ствари сагледам нешто хладније главе, и с више страна.
Цеца је само последица. И, на жалост, део наше реалности.

U tom primeru sa fabrikom taj covek jeste kriminalac. Precutao je a to znaci da je podrzao. Ova zemlja je propala bas zbog tih sto cute
Šta je prećutao? To što je znao za nekog tamo da je kriminalac? Pa nije to njegova fabrika ili firma i ne pita se on sa kim će da sarađuje. Za neko javno optuživanje trebaju dokazi!!! Tako je isti slučaj i sa muzičarima, kada ih pozovu da učestvuju kao studijski muzičari, a već se pre toga izjasnili da hoće, ne mogu oni da biraju ko će u studiju da snima albume.

Ne znam da li si ti svesna šta pišeš?

U tom primeru sa fabrikom taj covek jeste kriminalac. Precutao je a to znaci da je podrzao. Ova zemlja je propala bas zbog tih sto cute

Sta je podrzao? I zemlja jos propada zato sto cuti i svira bubnjeve na Cecinom albumu?
Auuu ljudi dokle vi idete, pa to je neverovatno :lol:

Covek je muzicar. To, pored onog lepseg dela, nazalost znaci i da mu je to posao. Ono od cega zivi. Naravno da ce svirati par dana, mozda i dan u studiju za neke pare... zasto ne bi? I sta toliko lose time radi? :confused:

Danas sam preslušala celu njihovu diskografiju...
Malopre sam pustila ponovo, još jedan krug :D
Mama me pomno posmatra, valjda se premišlja da li da pozove lekara :lol:
A ne znam šta mi bi, nisam ih slušala mesecima. Danas mi nekako došlo...

Taman kad čovjek pomisli da su prošli svi mogući motivi za svađe, a ono neko iskopa nešto i sve ponovo i sve u krug. Bezveze.

Nego da vas pitam, kako stojite sa pričama i pjesmama koje je pisala Magi? Ne znam koliko je i je li bilo toga na staroj temi, ali najviše što ja nađoh je na ovom linku http://www.neogen.rs/group/913/view-posts/6389. Sad me zanima ima li neko nešto više ili čak neki od "Zbornika" u kojima su izlazile njenje priče i u kojima je učestvovao i pisac iz Bara Željko Milović, http://glazba.monitor.hr/clanci/magi.htm.

Poslednja izmena:

Back