EKV

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a moze i nesto drugo da bude... ovako je meni dosta blize, ****** :( :

samo trazi i naci ces uvek razloga za neraspolozenje, depresiju - kako god.

Vecina<-(gLupo receno)-> nas razlog/e za neraspolozenje ne mora (ni) da trazi(kopa, rovari po(u) sebi; kroz sebe)...Da li za "to" treba razlog ili je potreban"razlog"?Da li je "razlog" potreban, jel njegova funkcija zavisi od nekih faktora.
Da, uvek mozes lako da nađes razloge, uvek mozes da istripujes sebe za nesto..skoro uvek mozes(-moci;mogucnosti)"lose da se tripujes"
Kako gledate na"Stvaran svet oko mene"?

Poslednja izmena:
Znam da je bilo negdje na staroj temi, ali da ne tražim sad, može li mi neko pobrojati pjesme čije je tekstove pisala Magi? Znam za 7 Dana i Kad Krenem Ka, za ostalo ne... :rumenko:

screenshot005cvp.jpg

A evo i linka http://www.discogs.com/Ceca-Decenija/release/1369549. Znači kliknite na označeno pa ćete videti kuda to vodi:confused:.
Jel neko znao za ovo ?

sad kao treba da ga je sramota ili sta?

ne kapiram ljude, ono svi shljakaju negde... sta je tu lose da on shljaka za cecu? bolje za cecu nego za nekog privatnika-imperijalistu-robovlasnika...

ako bi tako gledali onda 90% ljudi treba da je sramota gde rade!

Jeste, sram ga bilo što svira bubanj i to što je angažovan kao studijski muzičar. :dash: :whistling:

Momče, Djuro, da si ti živ i zdrav, ali to se radi odvajkada. Poznajem mnoge rockere koji su i uživo nastupali sa narodnjacima za kintu i ništa im ne fali, čak su i u zaradi. :mrgreen: A ovo što ti prikazuješ čak nije ni to, već je "grande" Ceca rekla dajem toliko i toliko da mi se odsviraju pesme u studiju i pozvaše između ostalih i Marka. Sve ostalo je istorija. :D

Dobro bre, Johane S. šta tu nije jasno? :roll: O kakvom prećutnom podržavanju pričaš?

Pre svega rekao sam prećutno PRIHVATANJE a ne podržavanje,a meni je lično CECA simbol zla i propasti ove drzave.
Možda sam i suviše subjektivan,ali to je moj lični doživljaj.

Ne,pravi muzičar ne mora da odsvira svako ***** za koje dobije kintu.
Verujem da bi se MM složio.....

:roll::roll::roll:

Jeste, sram ga bilo što svira bubanj i to što je angažovan kao studijski muzičar. :dash: :whistling:
Poznajem mnoge rockere koji su i uživo nastupali sa narodnjacima za kintu i ništa im ne fali, čak su i u zaradi. :mrgreen: :D

Blago njima.....takvim "rokerima".

To je za svaku osudu,a ti kažeš kao da je to pohvalno,pa čak i poželjno.

@johan s.

Uzmi primer jedne fabrike. Ti si neki činovnik u toj fabrici, imaš dobru reputaciju. Kod gazde dolaze neki sumnjivi likovi da posluju, ti dobro znaš da su kriminalci i da ćeš morati da odradiš sve potrebne poslove u okviru radnog mesta da bi se realizovao taj posao i razvila saradnja. Odbijaš da uradiš šta je potrebno ili prihvataš? Ako odbiješ verovatno sledi otkaz i više nikad nećeš moći da radiš u toj firmi. Ako prihvatiš da li si i ti saradnik tih kriminalaca?

Sad sve to lepo prenesi na studio ili na udruženja muzičara koja funkcionišu po zahtevu kada se neko obrati tom udruženju da mu trebaju muzičari. Ako odbiješ nećeš više biti pozivan i gubiš status! To je baš primer tih rockera za koje znam da su svirali i sa narodnjacima.

Mislim da nije teško razumeti sve to.

Blago njima.....takvim "rokerima".

To je za svaku osudu,a ti kažeš kao da je to pohvalno,pa čak i poželjno.
Citiraj gde sam napisao da je "pohvalno" i "poželjno"! :evil:

Očigledno ne znaš kako funkcionišu stvari u tim vodama, zato i tako pričaš iz jednog potpuno nepreglednog ugla, "mrtvog ugla".

Back