light_blue_sky
Primećen član
- Poruka
- 763
mislim teško mi je da poverujem da je toliko godina živela na igli, a da je sve do sredine '90 izgledala fantastično
![]()
To je meni jedna od većih zagonetki......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim teško mi je da poverujem da je toliko godina živela na igli, a da je sve do sredine '90 izgledala fantastično
![]()
To je meni jedna od većih zagonetki......
@Limune, moram priznati da me je tvoj potez poklanjanja monografije ,, Decak iz vode'' podstakao na razmisljanje... Ja, recimo svoj primerak, kupljen u ondasnjoj ,,Jugoslovenskoj knjizi'' ( ispred koje se i Milan kao clan SARLA slikao ), onda kada sam imala nepunih osamnaest godina, i pored borbe sa naletima hrcak-mentaliteta koji me ponekad spopadne, ne bih mogla da poklonim... Kupila bih i poklonila mnogo sto sta od EKV zaostavstine, ali neke stvari ne mogu da poklonim... Divim se tvom potezu, ali nesto tu meni ne stima... U oba ova tvoja posta... Oprosti, ali to je neko moje zapazanje... U tom poklanjanju ima nesto mnogo intimnije, cini mi se... Ne mislim na tu devojku ili srecnog dobitniika... Mozda gresim... Ali imam neke svoje pretpostavke..
@Milunka i @Alpha_Centauri, veliki pozdrav za vas! Ostavila sam vam pp... Videcete vec i sami!
A ja se nadam da grupa MIZ vredno vezba za svoj nastup... I to bas iste veceri kada nastupa i Darko sa Cargom...
Jako retko slusam EKV poslednjih godinu dana... Ali, pre nekoliko meseci, cesto sam volela da cujem pesmu ,,Radostan dan''... Mislim da je to njihova najbolja rock and roll pesma... Sjajna je... Odise ludilom koju adolescencija sobom nosi... Potpuno navivna i cista... Iako govori o splinu, welschmerzu... Iako je sasvim diskretno prosencena elementima suicida ( ipak ne mislim i sad da je to determinisuce i krucijalno u ovoj pesmi ) ... Ali mene podseca na moju mladost i prvu fazu osvescivanja... Kasnije se samo nizu faze osvescivanja, a mladost je prosla... Jako mi se dopao i onaj spot koji je snimala neka mladja generacija... i taj ,,novi kontekst'' koji je pesma dobila u tom spotu ... Vrlo kreativno!
A neki srećni dobitnik će i moje originalne diskove da dobije![]()
Dobro zapažanje
Recimo, svidjela mi se djevojka za veoma kratko vrijeme, i podsjeća me na nekoga.
Nema veze što je starija![]()
![]()
Inače volim da dajem stvari koje meni mnogo znače, tako ću svoju prvu gitaru pokloniti stičevoj kćerci kad napuni 7 godina
Samo mi je bitno da ljudi kojima poklanjam znaju da cijene to, koliko je meni značilo, i sam taj čin poklanjanja koliko meni znači, kao i oni, kojima to dajem.
Ajte ljudi dajte neke sličice malo veće rezolucije, da napravim neki dobar wallpaper sa EKV-om.
Dobro zapažanje
Recimo, svidjela mi se djevojka za veoma kratko vrijeme, i podsjeća me na nekoga.
Nema veze što je starija![]()
![]()
Inače volim da dajem stvari koje meni mnogo znače, tako ću svoju prvu gitaru pokloniti stičevoj kćerci kad napuni 7 godina
Samo mi je bitno da ljudi kojima poklanjam znaju da cijene to, koliko je meni značilo, i sam taj čin poklanjanja koliko meni znači, kao i oni, kojima to dajem.
Izvini,ali nije dobro zapazanje.
Ja sam kupila tri primerka te knjige,dva sam poklonila.
@Arzberg-U koja dva posta je bilo i sta intimno?
I na koga se odnose ovi tvoji komentari na pesmu Radostan dan.
zracis uzasno,ali uzasno negativnom energijom.
,,Pozdravlja'' te adolescentkinja.@Limunovo drvo,Nema tu nicega budi siguran GLUPOSTI!
Znas da se salim,naravno.(kao i svi sto znaju).
Kao da je bitno...![]()
Itekako, dusa coveka se ogleda na njegovom licu, pogledas fotku i skeniras aktuelno stanje coveka, cemu inace sve ovo na temi, napominjem sve.Da manje kolutas ocima bolje bi videla.![]()
.Meni je Margita Stefanović uvek,ali uvek bila prelepa,jer takvu dušu ima jedan čovek u milion,možda se menjala fizički,ali 'ostala je uvijek ista',nasmejana,prijatna,puna neobične energije,ponosna,jednostavno-divna..."Žena stena",ma šta drugi govorili...