Alpha_Centauri
Zainteresovan član
- Poruka
- 239
Hvala na odgovorima. Voleo bih kad bi jos neko odgovorio, jer mi je tema o ovome interesantna.
Cek prvo da ti odgovorim na pitanja i konstatacije.
1. Nisam cuo te pesme, niti sam u jednom trenutku pomislio da ekv krade tudje pesme.
2. Ni ja nisam naisao na konkretne informacije, ali sam nailazio na ljude koji kazu da ekv kopira recimo grupu The Stranglers
3. Ja nisam dosao ni do kakvog zakljucka, i zadnje sto bih pomislio je da je ekv ukrao necije stvari. Neke osobe jesu dosle do zakljucka da ekv kopira bas Stranglers-e
4. Nisam rekao da je muziku stvarao samo Milan, pitao sam samo da li biste promenili misljenje o Milanu...
5. Postavio sam to pitanje iz radoznalosti, zanima me kako bi ljudi reagovali, pa sam mislio da se stave u tu situaciju i da zamisle to.
6. ......

Cini mi se da si mi malo ostrije odgovorila (bar sam ja to tako procitao). Nisam nista hteo, nekog da zeznem, ili nesto tako, ne znam... Hteo samo da vidim ovo sto sam napisao pod tackom 5.
Slucajno mi je to palo na pamet veceras kad sam se vracao kuci, i onda sam to pitao i ovde. Naravno, ja ne mislim da ekv ima plagijate.
Pozdrav, Arzberg!
Eh, jes' da sam u frici, i da moram sutra ( kuku, vec je skoro danas!) sabajle da ustanem,ali nisam mogla a da ne odreaguejm na tvoj post...
1. Da li si ti cuo te pesme za koje mozes pouzdano da potvrdis da su pokradene u melodijskom ili muzickom smislu od strane EKV?
2. Nikada do sada nisam naisla na informaciju da je muzika EKV zapravo muzika koju su neke druge osobe ili, pak, osoba, stvorile... Ovo je za mene stvarno intrigantno...
3. Da li su jos neke osobe pored tebe dosle do istog zakljucka kao i ti kada su slusale date pesme koje je ,,EKV pokrao'' ???
4. Ne bih nikako volela da je muzika EKV zapravo necija tudja muzika... Muziku EKV nije stvarao samo Milan, vec pre svega Bojan i Magi i verovatno svako od bubnjara koji se zatekao u datom trenutku u bendu i ko zna ko jos... Yanni, Suba, i tome slicno....
5. Cini mi se da nisi ovu zackoljicu od posta postavio samo da bi , evo, na primer mene baku koja mora sutra da porani, zavitlavao ili da bi puko teoretiso - ŠBBKBB ( sta bi bilo kad bi bilo)...
6. Vala... Ne postavljas tako cesto pitanja, ali kad ga postavis - postavio si ga!Ili si me bas onako zeznuo, pa cu se onda osecati kao Patak Daca kad krkne u onu stencugu pa samo sklizne niz nju ...
Nije da nisam razmisljala na tu temu... Ali sam mnogo ljudi slusala povodom te teme, mnogo komentara procitala u vezi sa tom temom i ni jedan nije doveo u pitanje autorski rad u EKV... Ni sama nemam u svom iskustvu takvo saznanje, ali moje iskustvo nije reprezentativno...
Valjda ce se javiti jos neko ko se bas bavi muzikom, ili je bas OGROMAN ljubitelj, poznavalac i kolekcionar sto se muzike tice, pa da kaze nesto u vezi sa tvojim postom koji me je bas zbunio...
@Firchie, a sta ti kazes na ovo sto pita @Alpha_Centauri??? I , ako mozes da reknes koju o Revisited 2 - sta se zbiva i tako to...![]()
Cek prvo da ti odgovorim na pitanja i konstatacije.

1. Nisam cuo te pesme, niti sam u jednom trenutku pomislio da ekv krade tudje pesme.
2. Ni ja nisam naisao na konkretne informacije, ali sam nailazio na ljude koji kazu da ekv kopira recimo grupu The Stranglers
3. Ja nisam dosao ni do kakvog zakljucka, i zadnje sto bih pomislio je da je ekv ukrao necije stvari. Neke osobe jesu dosle do zakljucka da ekv kopira bas Stranglers-e
4. Nisam rekao da je muziku stvarao samo Milan, pitao sam samo da li biste promenili misljenje o Milanu...
5. Postavio sam to pitanje iz radoznalosti, zanima me kako bi ljudi reagovali, pa sam mislio da se stave u tu situaciju i da zamisle to.
6. ......

Cini mi se da si mi malo ostrije odgovorila (bar sam ja to tako procitao). Nisam nista hteo, nekog da zeznem, ili nesto tako, ne znam... Hteo samo da vidim ovo sto sam napisao pod tackom 5.

Pozdrav, Arzberg!