EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da smo bas uskraceni jer ne mozemo na koncert ...To bi bio bas poseban dozivljaj...

Ili da mogu da kazem ''vau,videla sam Milana ili Magi u gradu''...a ne onog Djuleta...:roll::-|

Ljudi koji vole grupe koje jos postoje ne kapiraju kakav je to poseban osecaj kad vidis tog nekog na sceni.To se nama nikad nece desiti.

Pa to se nama baš i dešava. Ne sa Ekv-om, nego sa svim dobrim grupama na čije koncerte idemo.
Kada se oni raspadnu i naša deca počnu da ih slušaju reći će istu stvar kao i ti sada. :)

Ja absolutno ne vidim nikakve slicnosti izmedju ta dva benda. Iako volim Cure nisu mi ni blizu EKV-u. Ali mozda sam ja samo malo subjektivna kad god je rijec njima ;)

Ljudi moderator se buni sto chatujemo!
Sta mislite o ideji da stvarno chatujemo na irc?
Mogu ja da napravim jednu sobu za nas na krstarici, pa da se nalazimo tamo i tako :)
A?

Da nabacim uputstvo:

Za one koji ne koriste skripte (oni koji koriste znaju sve):

Kod:
Pricaonica se nalazi ovde: http://www.krstarica.com/lat/pricaonica/
Koristite Internet Explorer obavezno!

Kad udjete u pricaonicu, kucajte /join #ekatarina

I to je sve!

Dovoljno jasno?
:)

aham.
aj pa se gledamo navece... ;)

stavio sam bot-a u sobu. on ce uvek biti tamo tj. ona :) ime mu je Laura. A ja sam u sobi svaki dan kad sam na poslu. od 10:00 do 18:00 ali po ovom vremenu u Dubaiju. Ovde je 3 sata vise nego u Srbiji. Ali svakako da mozete i bez mene da caskate :)

Sibil se prva pojavila danas :)

Poz.

Back