EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ehej par dana sam citala sta ste pisali o ekv i bas sam se obradvala sto mogu da komuniciram sa ljudima koji imaju isti muzicki ukus. :D Inace, volim sve njihove pesme, ali najaci utisak pri slusanju definitivno ostavlja Oci boje meda.

Pa sve vreme dok sam ja bila,ljudi su samo dolazili...:) Nije bilo mesta da se sedne...Poceli su sa Kad krenem ka,zatim Platforme,Grad,Ona i on i on i ja,Bledo,i Ogledalo(omiljena),Hladan,Hodaj,Stvaran svet...:D
Zao mi sto nisam sacekala Sinhro,Anesteziju,i Oci boje meda...

A sto se tice Revisited-a ne dopada mi se. A narocito onaj raygovor sa Margitom u kome se vidi koliko je jadna izgubljena. Naravno da ne mislim da je bilo ko mogao da joj pomogne, jer, nazalost, ako neko nece da pomogne sebi svako drugi je suvisan, ali nema ni potreba da se tako javno prikazuje ocajno stanje nekoga ko je mrtav i nema priliku da to spreci ili prokomentarise.

Evo, dodajem sebe na ovu temu... :) Moja ljubav prema EKV-u kao grupi i "fenomenu" staaara je, ali sam na ovoj temi nova... Slabo imam vremena za redovno postovanje, ali kad nadjem vremena i osetim potrebu da nesto napisem, javicu se... Uzgred, pre nekoliko stranica neko je ostavio odlomak iz knjige "Putnici". Da li se ta knjiga negde moze kupiti, ili...? I zna li neko ima li negde na netu e-knjiga "Zvezda koja vecno traje" (ili mozda neko ima skenirano)? Videla sam da se o "Zvezdi" vec pisalo, ali nisam stigla da procitam sve stranice, pa ne znam jel bilo nekog odgovora na to da li i gde je ima... Toliko za sad. Poz svima! :D

Back