EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stvarno ne zajebavaš?... :shock: ...Ne mogu da verujem...Ipak sam ja agnostik...
Pa zar ja jedina da budem pitana za godište?... Eeeee....To je bilo davno,u doba Herodotovo... :-D ...Šalim se...rođena sam godine kada je obeležavana stogodišnjica Disovog rođenja,kada je umro Žan Pijaže...

Pa ne može se sve odmah i sada... Hmmm...te godine su se desile dve veoma važne stvari za jednu ,sada već počivšu državu...Prva je ...da je te godine izdat Paket aranžman...ovim sam ti sve rekla...A drugi događaj...paaa ...mislim da možeš da pretpostaviš... ;)

Limune,evo,nisam gledala u profil,očiju mi - što bi rekle bake...Hmmm,javlja mi se sledeće...Mislim da si '89 godište...Mada sam mislila da ste i ti i Oktobar '88....Ali me je Oktobar potpuno poludela...ili me zajebava...
Eeee...Fluid...Znaš da je muškarcima lakše kad su godine u pitanju... :-D

What a ****? :shock: ...Onda je i oktobar tvoje godište...ili je mlađa....Ne bih pogodila ni u snu...
Ne...Fluid,ja sam prabaka ,a ti si ... E pa nećemo tako...Hajde Different i Fluid da na mejdan junački iziđete i da svoje godine pokažete... :-D
Oktobar solly...Stvarno nisam znala...Pogrešila je baka...Starost je tooo...

Arzberg:
What a ****? :shock: ...Onda je i oktobar tvoje godište...ili je mlađa....Ne bih pogodila ni u snu...
Ne...Fluid,ja sam prabaka ,a ti si ... E pa nećemo tako...Hajde Different i Fluid da na mejdan junački iziđete i da svoje godine pokažete... :-D
Oktobar solly...Stvarno nisam znala...Pogrešila je baka...Starost je tooo...
Ja sam pokazao godište. Sve piše gde treba. :D
Pogledaj mi profil, samo ne plaši se, nemam veliki nos iz profila. :lol:

Back