EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pobegao...glavom bez obzira..
ma ispade da zivim na forumu jbt...koliko poruka nakucah..
ovo je jedina tema gde cu dolaziti..i na nirvanu..i starkice..i note...:lol:

eh...kako smo se preselili svi na msn..uspava nam se tema...:?

ok..ljudi..cujemo se...!

Spisak pesama za koncert Limunovog drveta - prilican raritet (nisam ni znao da ga imam, iskopah ga iz nekog prastarog dnevnika)

Prilozi

• LD0010.jpg
    LD0010.jpg
    83,5 KB · Pregleda: 72
Evo i ja neshto da napishem, chisto da tema bude pri vrhu.... dokle god RostrumBoi ima svoje prastare dnevnike i privatne kolekcije slika, nece nam zamreti tema... :D Ja cu preslushati razgovor, pa ako budem imala neshto da dodam/ispravim, javicu vam...

Nikada nisam mogla o njima da priccam, bar ne visse od 2-3 reccenice, ali

RostrumBoi, HVALA TI ... ovaj spisak repertoara mi je dodatno ovlazzio occi, HVALA TI PUNO ...

A ja cu posebno pamtiti juccerassnji dan, Fircci je bio na nassoj probi ...

Apach:
Nikada nisam mogla o njima da priccam, bar ne visse od 2-3 reccenice, ali

RostrumBoi, HVALA TI ... ovaj spisak repertoara mi je dodatno ovlazzio occi, HVALA TI PUNO ...

A ja cu posebno pamtiti juccerassnji dan, Fircci je bio na nassoj probi ...
Gde na vašoj probi? Ko ste VI? :?
Daj da čujemo to, da vidimo zašto je Firči bio na probi. :D

:)
Na moju veliku zzalost Fircci nije bio na probi zbog nas, vec je bio u ssetnji po Petrovaradinskoj tvrdjavi gde proba jedna skoro-formirana (prva svirka nam je sada u ccetvrtak) grupica ... u kojoj, spletom neobiccnih okolnosti, pevam. Nemamo autorskih stvari, bar ne za sada ... a s' obzirom da su moji idoli nedostizzni, volela bih da tako i ostane. Tako da mi se ccini da nije potrebno da navodim naziv grupe :)

Dobro onda ako je tako, ali nemoj slučajno da čujem da imate nešto svoje, osim imena grupe. :lol:

Pa je l' Firči bar zastao da oslušne šta to drnda? :lol:
Ili bar da čuje tvoje glasovne mogućnosti? :razz:

Firchi je u BG-u, u SKC-u organizovao audiciju za desetak bendova i odluchio je da najboljem snimi album... nemam pojma ko je pobedio, moracu da se raspitam. Znam da on tad chak nije ni bio tu, nego je neko sve snimao pa ce da mu poshalje snimak...

Koliko sam naccula, Aleksandar Banjac ce da se vrati staroj ljubavi, svirace EKV stvari. I sama sam ga zavolela (kao virtuoza na klavijaturam) zbog toga i joss tada kada ih je svirao, u okviru benda "Revir", a do danas nisam ccula da je neko svirao toliko sliccno Margiti. Tako da mi (logiccki zakljuccujuci) licci da ce svirati sa Firccijem ... Medjutim, sve je moguce :)

Back