EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Limunovo_Drvo:
@Fluid
Ma ima zurki ponekad...bice kod nas na ljeto punk zurka,organizuju tako mladici koji slusaju rock i to...i mene zvali :D
Dolaze Ispad!,Napred u proslost i slicni tako..nagovaram Oktobar da dodje :D
Oktobar se otima. :lol:
Držite se tamo. Vidim da po Bosni hara vazdan neki turbo. Onaj najgore vrste. :evil:

e i od mene sve najbolje...:)
uh.znate kako sam dobru taktiiku provalila..legnem u trenerci i majici, ustanem u istom, samo se umijem i spremna sam...:lol::lol:
haha..kako je mocno spavati ovako..
mad abi bolje bilo..:(

FLUID:
Slušale ste Ramirez? Ništa ne reagujete. :|

e ja sam taj bend zgotivio na tvu i iscimao sam drugaricu iz zga da mi nareze posto tada nije bilo da se kupi disk ovde. I bili su mi mnogo dobri, na granici baroka, ali dobri :) uglavnom, imao sam srecu , posto cesto idem u ZG jer mi je tamo jedan ogranak porodice, da budem na njihovoj svirci i to je znaci uzas kako je bilo lose. Najvece razocaranje koje sam doziveo. Od tad nesto i ne slusam...

Sinoc je bila svirka EKV tribute u Festu u zemunu, svirali su Frichie, Cima, Marko Milivojevic, Vojkan, Tanja Jovicevic kao gosti... Bilo je fantasticno, a bili su i mnogi gosti kao sto su Pedja d boy koji je sve vreme muvao klinke, a koliko su svi bili razvaljeni (a bogme i ja) da ne govorim. Ugl sve je zvucalo full, tako da stepen razvaljenosti nema veze :)

evo jedna slicica!
milancopyfk5.jpg

Martina ima super sličice! Ajde da igramo par-nepar! :D
Hvala na sličicama. Te su mi falile za album da popunim. :lol:

A otkud Oktobar u aprilu? Pa još i godina promašena. :-? :lol:

Back