EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hahahah...znaci pevas kao ja...mene je zvala nastavnica prave neku priredbu..i treba im neko da peva nesto od yu rocka...kaze ti se razumes u to...kad je cula moje pevacke sposobnosti..?!
hahahah

a u osnovnoj sam pevala zadnja tri razreda PRVI GLAS! i dobro mi je islo, mada sam vezbala kao luda!
ali me srednja unistila! tj, ja sam sebe unistila! sada bih jedino mogla pevati neki treci glas i to neki zesci falsh! zato obicno recitujem pesme, ona pored mene budi pored mene, !!!
mada sam pre nekoliko godina skinula guano apes-lords of the boards!

ja imam autogram martine hingis, rebrace, jelene dokic, vujanica, ikodinovica, i ljiljane blagojevic!
da, uvek zaboravim da vam kazem nesto sto mi je rekao jedan prijatelj pre par dana?
znate sta????

da je tanja na jednom koncertu tribjuta rekla, znate da bojan, milan i magi nisu imali decu? oni imaju vas!!!
kada mi je to rekao zaplakala sam istog momenta! mi smo njihova deca!!!
magi je samo godinu dana mladja od moje keve, a milan od caleta isto godinu dana!!!

Moja mama je 59.a tata 62.kao Bojan.Ne znam nikog od njih,upoznajem ih samo kroz pesme i u snovima.Bora Todorovic zivi blizu mog tate pa se nadam da cu nekad videti Srdjana.
Stalno sanjam Milana i Magi ali nikad nisam osetila takvu bliskost kao nocas,to je neopisivo
Mene su u 5.raz.izbacili iz skolskog hora.Kao prvo nemam pojma da pevam,ako dugo smejala sam se nekim komunistickim pesmama.A najbolje recitujem Modro i zeleno mada recitujem sve
Ali kad kazem "unatrag,unatrag" pa vrisnem VRATI UNATRAG sva se najezim.
Martina sta studiras?
Pusti te ljude sto se smeju,znas tekst Crva

ma, da ekv sindrom!!! nista strasno!!! zamisljam kako bi to bilo, i onda se probudim i tako....
crv, to je sa angel's breath! cula sam za to, cekaj da vidim, mozda imam na kompu pesmu ili tekst!

studiram arhitekturu,,,

CRV

vi slepi, vi gluvi
vi sebicni ljudi
sto pravite buku
bez reda i smisla
bez zasto i zato
za koga i kako
bez pitanja koje bi
mozda osusilo
ponosni osmeh
na licu bez suza
na licu sto nikada
obraz okrenulo nije.

brazgotina, sanduk i crv
obrazi, dlaka i krv

vi nemi igraci svog obrednog plesa
vi srecni u transu
u svetu sto postoji
samo u glavama

ljudi bez skrupula
ljudi bez milosti
ljudi bez secanja
vi sto ne znate pljuskove
zvuka, boje i mirisa
vi ljudi bez pameti

brazgotina, sanduk i crv
obrazi, dlaka i krv

vi ljudi bez milosti.

tekst: milan&maja

mrzim macke mislim u oba smisla!!
mrzim pare, i nisam neki trosadzija!!!samo neophodno
a mercedes mi je tako kicast da je to cudo!
ja sam vise za varijantu mala kolica, mali stan skroman zivot u smislu bez razbacivanja,
ali da imam dovoljno para da idem bar na svirke, izlozbe i ponekad na more!!!
juuuu sto sam skromna!

Back