Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
To Martina,carica si!!!!!!!!Sinhro najbolje podize raspolozenje.Oktobar,srecan rodjendan sa zakasnjenjem.
A ti deveruso ne brini za tih 18 sto punis u avgustu,ja u avgustu 19 i to tacno mesec dana pre Milanovog rodjendana.
Pozdravljam vas
Desi kumaaa!!!
Meni je jaka pjesma Radostan dan...i zato neka sada u jokebox-u pjeva:
EKV-Radostan dan
Sad ce i meni rodjus,samo sto nije
...kakav radostan dan,turci pjevaju aleluja...
poz!
sta je ovo ljudi? mi smo rodjeni sve mesec dana pre ili kasnije od nekih od naj rockera?!
e, to ti je sudbina!
hvala za cestitku...sad sam uhvatila grip, od jucerasnjeg slavlja...
ja slusam leb i sol..nije lose za raspolozenje , ali ekv je zakon!
Ma samo ti dodji tamo,ionako we need more girls
Da ti dam jedan Fast da vidis sta moze....
DIZE (sve)
Ili ces Red Bull jer DAJE TI KRILA pa dodji malo do mene...
Uskoro ce Magi rodjendan.Znate li kad tacno?Znam da je pocetkom aprila.sinoc sam sanajala Milana i prelepo sam se osecala,rekao je da sam ja njegov PRAVI prijatelj i zagrlio me.Ne mozete da zamislite kakvu sam bliskost osecala sa njim.Ma osecam je uvek kad ih slusam,ali u tom snu.Joj kako je bio nasmejan,pun ljubavi.i rekao mi je-Drago mi je sto me toliko volis.
1.aprila!!!! kakav radostan dan!!!!
hej ajde malo da se uozbiljimo!!! ja imam predlog!
to jest pitanja! ovako:
da li ste upoznali milana, bojana, magi ili ziku ili rest? ili znate mozda nekoga ko je njih znao ili upoznao? hajde da pricamo o tome! o nasim snovima!! o mozda nekim zanimljivim pricama, koje mozda znate!
Volela bih da si tu
ove noci tako trebas mi
kao more mornaru
nemam s kim nadu dijeliti
dijeliti i sacuvati
Volela bih da si tu
nocni program je na radiju
pustaju neku dragu muziku
moje misli tebi putuju
putuju da te pronađu
Nocas zvijezde padace
jedna od njih nasa je
jedna nosi utjehu
k'o u snu
volio bih da si tu
Volela bih da si tu
ove noci da pricas mi
slavili bi do zore
svu bi njeznost svijeta popili
popili pa se ljubili...
eto ti..a ti mene samo podyebavaj i dalje...
meni je ekv u mislima konstantno!
evo danas imala neka predavanja pa na pauzi izasla sa par kolega i koleginica, i jedna od njih kaze "znas kako mi se oci sklapaju, koliko mi se spava?" i onda ja pocinjem da pevam, a oni svi u mene! kao "jesi li dobro?" i tako to konstantno radim kada cujem neku rec odmah je vezujem za pesmu!!! pre sam sanjala magi a sada gotovo nista! osim sto mislim po ceo dan o njima!!!!