EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
idemo na MORE, u sobu gde umire dan, da nadjemo neki ZID, i onda cemo imati NOVAC U RUKAMA, ja cu pevati BUDI PORED MENE, ljubices me, a ja cu se osecati kao da mi ANESTEZIJA tece kroz vene, reci ces da imam OCI BOJE MEDA, a ja cu ti reci da si moje SRCE, na moru cemo biti 7 DANA, komsije iz soba ce cuti samo DUM DUM, a ti ces reci ma NISAM MISLIO NA TO,nakon par dana shvaticemo da NEKO NAS POSMATRA, ali cemo opet u KRUG , u KRUg...imam osecaj kKAO DA je ovo BILO NEKAD...
jesam prsla....

JA ZNAM da KAD KRENEM KA moru,recici HEY MAMA daj mi da osjetim NOVAC U RUKAMA i idem na JADRANSKO MORE (ili neko bolje)...onda cemo da radimo TATTOO,i BEZIMO U MRAK,icicemo AUT,voditi LJUBAV,ici u VRT...JUST LET ME poslije toga da idemo malo IZNAD GRADA,ZAJEDNO
A kad shvatimo da je ovo STVARAN SVET OKO MENE,zajedno cemo traziti ZID...govorices TI SI SAV MOJ BOL...juhu
Kakav RADOSTAN DAN...
to be continued by Oktobar...:D

ovako...
dok sedimo na obali, i osecamo GLAD, kazem ti BEZIMO U MRAk, gore IZNAD GRADA, i sretnemo neke seljake i oni kazu:jeste li vi LJUDI IZ GRADOVA?Limune kaze: SIGURAn sam da jesmo,!Stignemo u SVETILISTE i shvatimo da TREBA DA SE CISTI! Onda ja kadem Limunu: ma hajde zaboravi ovaj grad, palimo u SARAJEVO!

Oktobar1864:
ljudi kako mije krivo sto sam se kasno rodila...i nisam mogla da gledam ekv uzivo...
Svima nam je krivo...Ja sam upoznala neku zenu koja je bila na jednom njihovom koncertu i isprichala mi je da je cela publika na kraju pesme Sinhro spontano pochela da peva "Da ne zaboravish EKV" umesto "rech po rech"....

A je l' mogu ja da budem deverusha na tom venchanju? :)

da li jos uvek negde postoji trag
po beskrajno traci sivog metalnog tla
licem ka vetru
sa vetrom uz lice

da li jos uvek negde postoji znak
kameni vrc sa koga dopire glas
kamen po kamen
korak po korak

kazu da ipak negde postoji grad
pod zastavom kise iznad krovova
otvoren grad
otvoren grad

u koritu reke citam otisku ruku
pruzam rosu sa dlana, vreme prelaska vode
kljuc rastanka
kljuc rastanka

vetar dise gde hoce i glas njegov cujem
odakle je, ne znam, ni gde mu je kraj
tvoj dah kuda ide, dal' meni se javlja
ko zna...

@violet, moram da se konsultujem sa muzem, tj. limunom, ali naravno da ima mesta, eto mozes da budes deverusa, jjjjjj i martina su meni kume ocean limunu, ajde ako jos neko hoce da ucestvuje, javite se:D.
haha, moram da se pohvalim ljudi da sam se povodom rodjendana juce ocesljala!?!
i da ne bude da je post srkoz offtopic, evo slusam pored mene, i kasnim u skolu!

sta ce...tako ti je kad se dva ludajka koji obozavaju ekv nadju zajdno...
in love ...:$...
pa ljudi, sta cete da nam donesete kao poklone...
odma da kazemo da ocemo stan u bg-u i BL, a za kola...sel 600...?moze:D..?
videcemo sta ce limune da kaze kad dodje veceras..?
:D:D:D

Banja Luka jbt...
E hocemo neko veeeliko auto,da mozemo potrpati citavu imperiju djece poslije,da ne moramo da trosimo 2 puta pare na istu stvar! :D
A sto se tice TV,moze crno-bijeli (ako nadjes) ili neki plazma...dobar,pooveci jer dosta djece ce to gledati,a crno-bijeli za "nas" :lol:
Zenice kissic :D

He he, dolazim odmah na isprobavanje haljine za deverushe. Mora da bude neka lepa, treba i ja da nadjem nekog muza na tom venchanju, da ne bude ono "Uvek deverusha, nikad mlada" :D
A poklon ce vam biti.... Nisam josh smislila, ali ne brinite bice neshto kreativno.
Kad se budete venchali bice radostan dan, a mi cemo pevati "Aleluja"....

Limunovo_Drvo:
Banja Luka jbt...
E hocemo neko veeeliko auto,da mozemo potrpati citavu imperiju djece poslije,da ne moramo da trosimo 2 puta pare na istu stvar! :D
A sto se tice TV,moze crno-bijeli (ako nadjes) ili neki plazma...dobar,pooveci jer dosta djece ce to gledati,a crno-bijeli za "nas" :lol:
Zenice kissic :D
pa nisam znala! jbt! :D
vi ste ludi, gde se nadjoste!!! :lol:
ej limune imas neku pesmu od njih??? :-P

violet_parts:
He he, dolazim odmah na isprobavanje haljine za deverushe. Mora da bude neka lepa, treba i ja da nadjem nekog muza na tom venchanju, da ne bude ono "Uvek deverusha, nikad mlada" :D
A poklon ce vam biti.... Nisam josh smislila, ali ne brinite bice neshto kreativno.
Kad se budete venchali bice radostan dan, a mi cemo pevati "Aleluja"....
i svi cemo ZAJEDNO pevati LJUBAV!!!!
samo i ja da nadjem muza! :p
potraga pocinje, ma ja cu da zgrabim entonija!!! :lol:

inace...ovako...dogovarajte se oko poklona ali moraju da budu dobra kola , jos bolji stan, i veliki friider..(znate ja volim da jedem :blush:)...
aaaa..limune sta se sad izvlacis...dogovorili smo se da ce biti DUM DUM na ZIDu i tako u KRUG 7 DANA!i neces pobeci...buauhahahaah...

Back