EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
martina_hingis:
na dve verzije ti si sav moj bol! cula sam ih na radiju! to je sve sto znam! i dopale su mi se do j......
odmah otisla do cd shopa ali nisam nasla album!

Taj album cesh morati da trazish kod nekoga ko trguje sa piratima ja ga kuci imam...Ako mislish na taj solo album iz 95.... :-D

martina_hingis:
zna li neko jel u pesmi siguran tanja iz oktobar 1864 peva vokale!
cini mi se da peva, jer magi nema tako ostar glas koji se cuje!??

Da vokal je Tanja Jovicevic...Ako niste kupili knjizicu *decak iz vode* kupite je nije skupa oko 500....600 din. je sad...
:-D

Imam i ja taj album. Chisto sumnjam da cesh ga naci u cd shop-u.
Tanja Jovicevic peva pratece vokale na koncertu iz Doma omladine iz 91 i na albumima Samo par godina za nas i Dum dum.

Mesto u mecavi se bash teshko nalazi... Ja sam pozajmila od ortakinje, ona je dobila preko veze. je l' ima neko knjigu o Margiti, Zvezda koja vechno sija? Izashlo je samo 500 primeraka te knjige.

violet_parts:
Mesto u mecavi se bash teshko nalazi... Ja sam pozajmila od ortakinje, ona je dobila preko veze. je l' ima neko knjigu o Margiti, Zvezda koja vechno sija? Izashlo je samo 500 primeraka te knjige.
znam pricu za tu knjigu ja sam je trazila i onda sam dosla do informacije da je kao "nekoliko njenih fanova" sakupilo sve tekstove sa neta odstampala i zaradila pare na tudjim clancima! da je nisi slucajno videla negde?? :shock:

Bedak je shto je ova kniga izashla samo u 500 primeraka i uglavnom su je ljudi nabavljali preko veze(kao shto je moja drugarica nabavila Mesto u mecavi) :sad: Sad to ne moze nikako da se nabavi. :sad: :sad:

Ne ogu da nadjem NIJENU knjigu:((((((((Ne pominjite mi ih!:(((((
Ovu o Magi sam narucila preko neta iz Rock expresa i poslali su mi mail da je nema i da vise nece biti jer se nece ponovo stampati.Ustvari mozda to nije ta,zaboravila sam naslov.
Inace imam nekoliko varijanti pesme Sinhro i u svkoj OBOZAVAM ono VATRA!!!To mi je najelpsi deo iz svih pesama nista bolje.A volim i pocetak sinhro,lepa je melodija.I onu recenicu "promenicu svet do kraja pesme".Volim I Tanju ali njen i Magin glas se BAS razlikuju,primecuje se ko je.Kad sam bila manja uvek sam zamisljala Magin lik kad sam slusala Oktobar jer sam bila ubedjena da je ona Tanja:)

Back