EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:
I kad je gotovo,za tebe,znam,tek tad je počelo.Sjaj u tvojim očima je dubok i nestvaran i kada želiš da kažeš skloni se od sebe ti kažeš osloni se na sebe.Ti znaš voda nosi sve sem onog pravog,jedinog,istinitog.Zar je to prevara?

bas je tako,ovaj deo mi je omiljeni!
ponekad se pitam zasto takvi umovi uvek moraju biti autodestruktivni! definitivno ona je bila ta koja je morala sve da odgleda i istrpi, kao da su joj poslednjih osam godina bila kazna! a ja se jos uvek pitam kazna za sta???? ona je od svih njih najgore prosla! :( :cry: :cry: :cry: :cry:

hvala za pesmu! prva pozitivna kritika.
a ja sam cula price da ih je ona uvukla u sve to, kao ona ih je nudila a oni odbijali na pocetku a posle kao nisu mogli!
to sto ti kazes sada prvi put cujem!

Super je ta pesma za Magi..
Evo rechi pesme Radostan dan(za to sam se i ja pomuchila), prepisano sa unutrashnjeg omota albuma. Magi je pisala tako da sigurno nije pogreshno..
radostan dan
---------------
kakav radostan dan
crnci pevaju hallelujah
kakav radostan dan
ptice pevaju hallelujah
ti imaš svoj strah
ti imaš svoj strah od sebe
ti imaš svoj struk
poignée d'amour
ti si volela moj weltschmerz
e sad...Poignée d'amour su u engleskom jeziku "love handles"; objašnjenje sa Vikipedije:
"Love handles" is a colloquial or slang term for a layer of fat that is deposited around a person's midsection, especially visible on the sides, which is believed to have some resemblance to handles. The term is mildly prurient, as the name suggests that these 'handles' are conducive to "love making".
Inache snimak pesme Kuca(ili Dechije pesme) je jako losh. :sad: Ali i dalje je divna pesma. Magi ima super glas, obozavam da slusham snimke uzivo kad ona peva pratece vokale. Najvishe volim kad na kraju pesme 'Soba' kaze HAJDE DODJI.OSTAVI ME.OSTAVI ME NA PRAGU NOCI.OSTAVI ME.
Bash me zanima kakav ce biti taj disk shto pgp sprema...
pozdrav svima!

Nisam cula to za Sobu.A ovo sto se droge tice,nemam pojma.nisam ja to cula samo mi ona tako deluje a moguce je da ih je ona uvukla.Ali msilim da je neko drugi nju presao jer mu je verovala.Nisu nikakve cinjenice samo mi tako deluje.

violet_parts:
Super je ta pesma za Magi..
Evo rechi pesme Radostan dan(za to sam se i ja pomuchila), prepisano sa unutrashnjeg omota albuma. Magi je pisala tako da sigurno nije pogreshno..
radostan dan
---------------
kakav radostan dan
crnci pevaju hallelujah
kakav radostan dan
ptice pevaju hallelujah
ti imaš svoj strah
ti imaš svoj strah od sebe
ti imaš svoj struk
poignée d'amour
ti si volela moj weltschmerz
e sad...Poignée d'amour su u engleskom jeziku "love handles"; objašnjenje sa Vikipedije:
"Love handles" is a colloquial or slang term for a layer of fat that is deposited around a person's midsection, especially visible on the sides, which is believed to have some resemblance to handles. The term is mildly prurient, as the name suggests that these 'handles' are conducive to "love making".
Inache snimak pesme Kuca(ili Dechije pesme) je jako losh. :sad: Ali i dalje je divna pesma. Magi ima super glas, obozavam da slusham snimke uzivo kad ona peva pratece vokale. Najvishe volim kad na kraju pesme 'Soba' kaze HAJDE DODJI.OSTAVI ME.OSTAVI ME NA PRAGU NOCI.OSTAVI ME.
Bash me zanima kakav ce biti taj disk shto pgp sprema...
pozdrav svima!
jel imas snimke?

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:
Nisam cula to za Sobu.A ovo sto se droge tice,nemam pojma.nisam ja to cula samo mi ona tako deluje a moguce je da ih je ona uvukla.Ali msilim da je neko drugi nju presao jer mu je verovala.Nisu nikakve cinjenice samo mi tako deluje.
na kraju pesme se cuje! a ovo za drogu, toliko sam o tome cula, da mogu reci da je gotovo 60% cinjenica! ali se ja i dalje pitam ko je nju navukao???! ko god da je bio slazem se da je posteno prevario!

Ona mi bas deluje dobrodusno kao da svima veruje.Samo mi je zao sto sam okrivila ove iz grupe da su je oni navukli.U svakom slucaju to im nije trebalo.Mogli su da promene svetr do kraja pesme da nas nisu napustili jos u prvoj strofi.Mislim imamo mi njih ali zamislite koliko toga su jos mogli.:(
Napisi jos nekad neku cinjenicu o njima.
Sad sam cula ovo u Sobi ali to nema u originalnoj verziji?i ovde ne razumem sta kaze

Imam ja prijatelja koji se zna sa Markom Milivojevicem i Firchiem...Cesto je u kontaktu sa njima...I cesto mu salju primjere i demo verzije pjesama...ma super je lik...

Jeste slushali unplugged koncert iz Prishtine? Prelepo je. Samo Milan i Margita.Sviraju sledece pesme:Anestezija, Budi sam, Kao da je bilo nekad, Krug, Ljudi iz gradova, Ochi boje meda, Sarajevo i Ti si sav moj bol.
A ovo u Sobi se chuje na kraju pesme, ne znam kako nisi to primetio/la.....

da li ima neko da hoce da se menja za EKV... ja od njih imam mp3 + angels breath , koncert u zagrebu i neki koncert u novom sadu................
jako bih voleo da cujem taj unplugged iz pristine violet parts ako mozda zelis da se menjamo...ako imas sve ovo sto imam i ja mozda bih mogao da ti posaljem nesto od drugih grupa?

Back