EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I meni su omiljeni i za svaku pesmu sam se namucila dok sam je nasla,a sad imam sve.Godinama sam ih skupljala po2,3,koiko nadjem.Svaki dan mi je druga pesma omiljena.Mozda su Sinhro,Zid i Ti si sav moj bol,stavrno ne znam.Jeste li videli na You tube Magi ono sto prica?Kako je super.Inace obozavam njen glas.A u Ziku sam zaljubljena,PST!!! :).Znate da su oni bili zajedno?Najlepsi par.Moji omiljeni ljudi

Naravno.Imam je.mada sam znala za nju i tekst mnogo pre nego sto sam dosla do nje.Ma Milan je neponovljiv.Drago mi je da na ovom forumu ima toliko ljudi koji ih vole,a ti Limunovo drvo si ih sve nadmasio.volis ih koliko i ja :)

nisam cula ali ima da se skine decija pesma!
jel neko cuo ratnici od karlowy vary!!! extra je! magi je svirala klavijature!
jel neko zna gde mogu naci knjigu mesto u mecavi?

I ja trazim knjigu.Super su i decija pesma i ratnici,imam obe.Mislim da se decija pesma zove Kuca i da je iz neke predstave,a tekst bas nije deciji,bas ima duboke misli kao i svi njihovi tekstovi.Znate li mozda da li je Magi komponovala pesmu S one strane duge?

oktobar je inace nastao mesanjem rocka i popa-normalnog) i mislim da su inace nase naj stvari nastale u to doba.mi imamo u gradu jednu prodavnicu discova gde naseckaju sta hoces za samo 200 din!!
ako nekome nesto treba mogu da prosledim....
hehe.
ili nabavite torrent ili lime wire, moze da se sve skine.

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:
I ja trazim knjigu.Super su i decija pesma i ratnici,imam obe.Mislim da se decija pesma zove Kuca i da je iz neke predstave,a tekst bas nije deciji,bas ima duboke misli kao i svi njihovi tekstovi.Znate li mozda da li je Magi komponovala pesmu S one strane duge?
jel kuca pocinje
hajde da pricamo nezno tajne
govorimo mirno
ima kuca, kuca mog tela.....
itd?
tu pesmu sam ja recitovala pre sedam osam godina!!!
a nisam sigurna da je magi napisala s one strane duge! gotovo sam sigurna da nije!
nigde ne mogu da nadjem knjigu!

Back