Ekstremno ekstremno

Da se npr "zavuce u rupu od koje bi se tebi prevrtao stomak" i izvuce potrpane u zemljotresu...isto tako i spasi ljude koji se na planinama usled lavine nadju na nedodirnim tackama :) ...da zarone tamo gdje masine ne mogu... :) ...svi smo mi pametni dok nam ne zatreba, onda smo srecni kada nam se tako srcani momci nadju pri ruci :) ...gluvo bilo...

Poznat ti je podatak o broji dobrovoljaca koji su se zrtvovali nakon nesrece u Fukushimi :) ??? Naravno da nije!!!

Prvo sto sam pomislila je da ne razumem ovakve ludorije. Ali kad sam procitala tvoj komentar shvatila sam da si u pravu. Svima nama kad tad trebaju ti koji idu tamo gde iko nece.

Ne bi bilo progresa da ne postoje ljudi koji probijaju granice. Svi se divimo herojima ali u dubini duse ne volimo da to bude neko nas. Ali kao i u svemu, nekome zapadne da se nosi i sa tim jer su svi ono necija deca.

Аристотелу(:rotf:) јел си нешто научио у међувремену, или ћеш се и даље бламирати незнањем и глупостима?

Ovde se neko ocigledno hvata za "umisljene" stvari :neutral:...pa bar sarkazmuz da shvatash, majku mu :( ...al ni to...cupa te to sto si se na ovoj temi 2x ispravio na moje argumente...tako da, oprastam ti :mrgreen:...

Poslednja izmena:
Prvo sto sam pomislila je da ne razumem ovakve ludorije. Ali kad sam procitala tvoj komentar shvatila sam da si u pravu. Svima nama kad tad trebaju ti koji idu tamo gde iko nece.

Ne bi bilo progresa da ne postoje ljudi koji probijaju granice. Svi se divimo herojima ali u dubini duse ne volimo da to bude neko nas. Ali kao i u svemu, nekome zapadne da se nosi i sa tim jer su svi ono necija deca.

Problem je sto u 99% situacija ne razmisljamo dalje od nosa...to je u ljudskoj prirodi i ok je...ali nekada pretjerujemo da tjeranjem inata da to prelazi u bezobrazluk... Kada se samo malo mucne glavom i razmisli...svako od nas shvati da nam trebaju ovakvi ljudi...

Mnogima je i ovo pretjerano ali je svako ponosan kada se ovakvim momkom moze pohvaliti...zapamtite njegovo ime...pisace nove strane istorije ;) ...

Ja mislim da ima. Ovo se radi da bi se privukla paznja. Pre ce neko ko je bio zanemarivan ili ponizavan poceti ovo da radi. Osoba ne oseca da postoji bez naglasenog adrenalina.

A mislim da ima veze sa vaspitanjem i to sto je odnos prema zivotu negativan, osoba ne voli sebe i svoj zivot kad se dovodi u ovakvu situaciju.

I jedno i drugo ima mnogo veze sa porodicom.

Moze da bude i ne mora. Svako ima svoj razlog. Znam lika koji je u legiji stranaca a kad dodje u Srbiju opet ode na paraglajding. Covek je avanturista i kaze da se jedino tako oseca da je ziv.

Jel ovo neka kontra o mojoj izjavi na tvoje znanje temeljeno na TRECEM OKU...:neutral:? Sta se primash, bree...opusteno...kazem ti. Dva puta sam te natjerao da priznash...nije problem i treci ali ne radi se o tome...ajmo o temi (:
:rotf:
Па јеси, да си везер и незналица.
Аристотелу его ти не дозвољава да сагледаш размере власите глупости, али зато не знаш да вербализујеш ни оно што би личило на нешто.
Прави си зналац...
:D

Rekla sam da je dosta prepucavanja..da ne bih citirala obrisane postove.
i nema potrebe dalje da pisete na nacin kao sto ste do sada pisali..vec piste u duhu tolerancije i kulturne komunikacije

Rekla sam da je dosta prepucavanja..da ne bih citirala obrisane postove.
i nema potrebe dalje da pisete na nacin kao sto ste do sada pisali..vec piste u duhu tolerancije i kulturne komunikacije
.
Свет су унапредили рационални људи који су умели да образложе своје идеје и тиме привуку државу, или инвеститоре, а не идиоти које се каче о стајни трап хеликоптера, возе скејтом на банкини крова небодера, излажу себе суманутим глупостима и још траже подршку томе.
Нереализоване личности које се пале тиме само су доказ да ДНК није могуће селекционисати до савршенства ни многомилионском еволуцијом.

Затвори ту будалаштину од теме.
Свет су унапредили рационални људи који су умели да образложе своје идеје и тиме привуку државу, или инвеститоре, а не идиоти које се каче о стајни трап хеликоптера, возе скејтом на банкини крова небодера, излажу себе суманутим глупостима и још траже подршку томе.
Нереализоване личности које се пале тиме само су доказ да ДНК није могуће селекционисати до савршенства ни многомилионском еволуцијом.

Ako si citao Ginisovu knjigu gluposti onda bi trebalo da ti bude jasno da veliki broj ljudi na Svetu nisu racionalni

Tema se nece zakljucavati

Ako si citao Ginisovu knjigu gluposti onda bi trebalo da ti bude jasno da veliki broj ljudi na Svetu nisu racionalni
Имаш и књигу ,,2399 непотребних информација" од више аутора коју је издао ,,Булевар" где су наведени слични шизови с остварењима тог типа.
Нису се наживели.
:mrgreen:

Back