Екстремнији правци у музици - death/black metal, death/hardcore, sludge, groove и сл.

влашки кајзер

Zainteresovan član
Poruka
429
Видим да није заступљена тема, па можете овде да качите нешто у овом контексту, шта слушате, шта волите и сл.

Иначе, почеци екстремнијих бендова и праваца датирују из осамдесетих, грубо речено. Углавном је панк била основа, тј. одлике панк звука, као и поједини бендови који су утицали на то - Black Sabbath, Black Flag, Venom, Exodus, Metallica, Slayer, итд.

До данас се развило доста поджанрова у металу и кору, постоји огроман број бендова, лично сам стално у потрази за новим ауторима, како у овим водама, тако и у неким осталим правцима, према томе качите све што волите :)

Као пример качим један класични death metal бенд и њихов албум с почетка деведесетих.

Osim mafije, Daria Arđenta i kalća Italija ima još zanimljivih stvari u ponudi😄
Хаха, где си ископао овај андерграунд. Чуо сам за њих пре пар година, њихова певачица је једна од првих запажених жена у индустрији.

Хаха, где си ископао овај андерграунд. Чуо сам за њих пре пар година, њихова певачица је једна од првих запажених жена у индустрији.
Cadaveria, da, da. U nekom fanzinu sam naletio na njih, ja ti volim te bendove koji nemaju puno sljedbenika ali kidaju

Back