Ekstremisticke organizacije u Srbiji

Evo kako obraz dresira svoje članove:
Милош БЛ
Занима ме да ли неко нешто зна о овој пјесми:

Мислим да сте је сви бар једном у животу чули!
Моћна је, али не знам о чему се тачно ради, о чему пјевају...па ако ми неко нешто може рећи о тој пјесми или тој групи да знам, да ли да је готивим или не Smile Има ли неке везе с Католичком црквом или нешто слично?

:dash::rotf:

Neko je podigao i tužilaštvo nešto ispituje ali pojma nemam o čemu je reč, nije me previše zanimalo pa da proverim. Javiće se valjda neko ko je upućen više od mene ;)

Веруј ми да не знам о чему је реч. То изгледа само овај овде што глуми памет зна и нико други. Не тврди нешто што није проверено, не дозволи да на основу форумског рекла-казала имаш мишљење.

Веруј ми да не знам о чему је реч. То изгледа само овај овде што глуми памет зна и нико други. Не тврди нешто што није проверено, не дозволи да на основу форумског рекла-казала имаш мишљење.

Samo ako ti nojkić problemčić kaže da je tako, to je tako.Samo da se izbori sa problemčićem u svojoj galvi. :mrgreen:

SRS, LDP, Obraz, Nacionalni Stroj, 64 zupanije, Helsinski odbor za ljudska prava ...

Kako se poneti prema njima? Zabraniti ili obrazovati narod dok same ne nestanu?

I? onda si napravio jos veci problem......demokratija je kreator svih ekstremistickih organizacija,diskreditujuci i omalovovazavajuci patriotizam stvaraju ekstremizam,trazili ste gledajte....

SRS, LDP, Obraz, Nacionalni Stroj, 64 zupanije, Helsinski odbor za ljudska prava ...

Kako se poneti prema njima? Zabraniti ili obrazovati narod dok same ne nestanu?

Углавном игнорисати.
Мада мислим да је већи проблем понуда оних "умерених"... Односно, не сумњам да су умерени, али је брате политика у Србији чабар.
Што се тиче нивоа екстремизма мислим да су "квантитативно" највећи Хелсиншки одбор и Национални строј. Следе Образ и 64 жупаније.
Само мени не смета кад је неко екстремно против Америке, глобализма и србомрзаца. Штавише, браним њихово право на различитост:super:

Углавном игнорисати.
Мада мислим да је већи проблем понуда оних "умерених"... Односно, не сумњам да су умерени, али је брате политика у Србији чабар.
Што се тиче нивоа екстремизма мислим да су "квантитативно" највећи Хелсиншки одбор и Национални строј. Следе Образ и 64 жупаније.
Само мени не смета кад је неко екстремно против Америке, глобализма и србомрзаца. Штавише, браним њихово право на различитост:super:

Ja bih rekao da je mnogo bolje obrazovati narod o tome koje vrednosti su dobre a koje lose ... po mogucstvu od najranijeg uzrasta. Kada bi gradjani Srbije konstantno i od malena bili vaspitani da vole svoju zemlju, postuju njene obicaje i ponose se njome ,a da pritom ne mrze nikoga ,pomenute ekstremisticke organizacije ne bi imale nimalo potpore u narodu.

Dobar primer za cistu suprotnost ovome su Albanci s Kosova. Oni su od malena uceni da mrze okolne narode ,a predmet koji mladi Albanci uce u skolama pod nazivom "istorija" je jedna velika gomila mitova i lazi. Zato sve vece albanske partije imaju ekstremisticki program.

Back