nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
Svoj nije, pitanje je: Ciji si ti mali?
Тешко .. Мислим ... Разумеш ... Не морам да ти цртам као њему... Али схватиће и он једног дана

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svoj nije, pitanje je: Ciji si ti mali?
Нема нико право да неком гаси сајт. Ј не знам одакле ти та идеја?
Милош БЛ
Занима ме да ли неко нешто зна о овој пјесми:
Мислим да сте је сви бар једном у животу чули!
Моћна је, али не знам о чему се тачно ради, о чему пјевају...па ако ми неко нешто може рећи о тој пјесми или тој групи да знам, да ли да је готивим или не Smile Има ли неке везе с Католичком црквом или нешто слично?
Taj zahtev se nalazi u optužnici podignutoj protiv Obraza i vrlo je verovatno da će ih uskoro skinuti sa neta. To ne kažem ja već je pisalo više puta u Blicu, Press-u itd.
Немам ту информацију да је било ко подигао оптужницу против Образа.
ЈУДЕЈЦИ, ГОСПОДАРИ НАШИХ УМОВА
http://obraz.forumotion.com/forum-f27/topic-t39.htm
Opet antisemitska i nacistička propaganda.Obrazov forum.
Ма јесте он то само није довољно образован ... Или већ шта друго ... хахахахах
Ма Брате..оваке би Израелци избацили из кроз прозор авиона..изнад турског дела Кипра!
jer si suviše glup i nepismen.
Neko je podigao i tužilaštvo nešto ispituje ali pojma nemam o čemu je reč, nije me previše zanimalo pa da proverim. Javiće se valjda neko ko je upućen više od mene![]()
Веруј ми да не знам о чему је реч. То изгледа само овај овде што глуми памет зна и нико други. Не тврди нешто што није проверено, не дозволи да на основу форумског рекла-казала имаш мишљење.
SRS, LDP, Obraz, Nacionalni Stroj, 64 zupanije, Helsinski odbor za ljudska prava ...
Kako se poneti prema njima? Zabraniti ili obrazovati narod dok same ne nestanu?
Da znas da ima istine u tvojim recima.I? onda si napravio jos veci problem......demokratija je kreator svih ekstremistickih organizacija,diskreditujuci i omalovovazavajuci patriotizam stvaraju ekstremizam,trazili ste gledajte....
Canka i njegov LSV, zabraniti pod hitno.oni su kao za Vojvodinu republiku,a ako moze i drzavu.
SRS, LDP, Obraz, Nacionalni Stroj, 64 zupanije, Helsinski odbor za ljudska prava ...
Kako se poneti prema njima? Zabraniti ili obrazovati narod dok same ne nestanu?
Углавном игнорисати.
Мада мислим да је већи проблем понуда оних "умерених"... Односно, не сумњам да су умерени, али је брате политика у Србији чабар.
Што се тиче нивоа екстремизма мислим да су "квантитативно" највећи Хелсиншки одбор и Национални строј. Следе Образ и 64 жупаније.
Само мени не смета кад је неко екстремно против Америке, глобализма и србомрзаца. Штавише, браним њихово право на различитост![]()