Idem ja 27. septembra u Grchku.Ide li jos neko od gimnazija,srednjih ili privatnih u Grcku tokom oktobra na eksqrziju?!?
Mi Grchku, 6 dana, placamo 350 evra.U jagodinskoj Gimnaziji se u Grčku ide u trećoj godini. U četvrtoj u Španiju.
Prva i druga idu na eksurzije po zemlji Srbiji (na destinacije, koje su već posetili), za enormalne pare (3 dana - 9 500 dinara).
Kakve su cene vaših eksurzija?
Ja sam isao u Grcku u drugoj za 280e, obilazak cele GrckeMi Grchku, 6 dana, placamo 350 evra.
Ja ne znam naziv, ali znam da je neka bedna, kao i svaka sa kojom moja gimnazija saradjuje. Organizacija ce biti nula, kao i uvek, ali j.b.g, ipak mi se ne propushta ekskurzija...Prva beogradska ide 10 oktobra po grckoj 450 evra...a preko kojih agencija vi idete???
isto samo finansije nebi bile toliki problem ..skrpilo bi seChetvrta sam godina , al nishta za mene od ekskurzije , nije bash najbolje finansijsko stanje , a i najbolji drugari isto ne idu , pa bi bilo manj-vishe smor .
ja ne idemIde li jos neko od gimnazija,srednjih ili privatnih u Grcku tokom oktobra na eksqrziju?!?
zamisli da je Budimpešta,to bi tek bilo haosja ne idem
bech bratislava qurac palac
necu
Pa ni ja nisam imao u prvoj godini. Valjda, kao fora, dok se upoznamo, jer su bila sr*nja pre na ekskurzijama prve godine. Sad, ne deluje mi logichno, ali tako je...3. godina u arhitektonskoj ide sad u grcku.. ne znam tacno datum...
a ja u prvoj godini nemam ekskurziju...![]()
Mi takodje...koja godina...
ja sam druga godina gimnazije, idem u Suboticu, Novi Sad i tako to... msm Vojvodina....