Експлозивна ерупција вулкана на Карибима – евакуација само за вакцинисане

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bas lepo namestaju okrsaj vakcinisanih protiv nevakcinisanih. :lol:
to i jeste cilj: svakome je bilo jasno na pocetku da ce nas antivaksera biti polovina otprilike

zavadi pa vladaj:
  • crne i bele
  • 2 nukearne sile
  • bogate i siromasne
  • koga god...
svi aduti su ispucani, ali je spasonosno resenje ova kovid sekta i mi anti-vakseri, anti-maskari, satro ravnozemljasi, sta god, sad smo mi u zavadi za vakserima, pa ce da nas podave kao kucice, da nas lincuju, ubace u vulkan,... ej, bre!

mi smo ivica i marica, a zla vestica 'oce da nas ubaci u kazan! eto, zavadjeni smo... pa ko razume, neka shvati zasto.

a ko hoce da nas naziva teoreticarima zavera, neka samo nastavi, jos malo pa ce nas biti vise od polovine

Poslednja izmena:
Изгледа да је тако, ако се неко не призове памети и НЕ ЗАУСТАВИ СЕ!!!
nema niko nista da zaustavlja, sve je pod kontrolom, a zilota cemo prvog da pelcujemo, ali sa 666, nece smeti ni da zucne, a kamoli da ce da ratuje, folira samo... zivi u deluzuji, za takve ima posebna vakcina 666
Жиг је тек после трећег светског где ће пола планете да изгине за кратко време... дакле не бој се још, ово са пелцом је само да те уклоне физички
kada jednom mi antivakseri postanemo vecina, onda idemo na druge vakcine, kao sto je 666 vaksina. neki je zovu cipom, neki... ma ne moz' svetu ugoditi, neka je zovu kako 'oce, ali ima da ima broj 666

eto i mene zovu ravnozemljas, pa nikom nista... ima da padne ZIGOSANJE STOCNOG FONDA, JA ADAM SAM PRVI VETERINAR, KADA JOS NIJE BILO LJUDI NA ZEMLJI, JER JA SAM 1. COVEK

JA SAM IZMISLIO TEORIJE ZAVERA

Poslednja izmena:

Експлозивна ерупција вулкана на Карибима – евакуација само за вакцинисане​

Експлозивна ерупција вулкана Ла Суфријер потресла је источно-карипску острвску државу Сент Винсент и Гренадини, након што је издато наређење о обавезној евакуацији. Премијер Ралф Гонсалвес је изјавио да они који желе да се укрцају на бродове или да уточиште пронађу на другим острвима морају да буду вакцинисани.​

Директор Сеизмолошког центра Ерусила Џозеф рекао је да је стуб пепела достигао висину од 10 километара и да је немогуће предвидети да ли ће предстојеће потенцијалне експлозије бити веће или мање од прве.

Ерупција се догодила након што је влада издала наређење о обавезној евакуацији око 16.000 људи који живе у црвеној зони у близини вулкана.

Званичници су планирали да их укрцају на бродове и превезу у друге делове земље, али би епидемија корона вируса могла да поремети те планове.
Последња ерупција вулкана Сурфијер догодила се 1979. године, а у претходној ерупцији, 1902 године погинуло је 1.600 људи.
https://srbin.info/svet/eksplozivna...aribima-evakuacija-samo-za-vakcinisane-video/
ОВО ЈЕ ДОКАЗ ДА ЈЕ ЧОВЕЧАНСТВО КРЕНУЛО ПУТЕМ АНТИХРИСТА ГДЕ ВИШЕ НЕМА СОЛИДАРНОСТИ И ДОБРОТЕ ВЕЋ САМО СЕБИЧЛУК И КАЖЊАВАЊЕ СМРЋУ НЕПОСЛУШНИХ.

Kad ce taj Jelouston da rokne da vidimo kako će jenki da selektuju stanovnistvo :zkez:

Експлозивна ерупција вулкана на Карибима – евакуација само за вакцинисане​

Експлозивна ерупција вулкана Ла Суфријер потресла је источно-карипску острвску државу Сент Винсент и Гренадини, након што је издато наређење о обавезној евакуацији. Премијер Ралф Гонсалвес је изјавио да они који желе да се укрцају на бродове или да уточиште пронађу на другим острвима морају да буду вакцинисани.​

Директор Сеизмолошког центра Ерусила Џозеф рекао је да је стуб пепела достигао висину од 10 километара и да је немогуће предвидети да ли ће предстојеће потенцијалне експлозије бити веће или мање од прве.

Ерупција се догодила након што је влада издала наређење о обавезној евакуацији око 16.000 људи који живе у црвеној зони у близини вулкана.

Званичници су планирали да их укрцају на бродове и превезу у друге делове земље, али би епидемија корона вируса могла да поремети те планове.
Последња ерупција вулкана Сурфијер догодила се 1979. године, а у претходној ерупцији, 1902 године погинуло је 1.600 људи.
https://srbin.info/svet/eksplozivna...aribima-evakuacija-samo-za-vakcinisane-video/
ОВО ЈЕ ДОКАЗ ДА ЈЕ ЧОВЕЧАНСТВО КРЕНУЛО ПУТЕМ АНТИХРИСТА ГДЕ ВИШЕ НЕМА СОЛИДАРНОСТИ И ДОБРОТЕ ВЕЋ САМО СЕБИЧЛУК И КАЖЊАВАЊЕ СМРЋУ НЕПОСЛУШНИХ.
Ovaj Smrdin.Info je bolestan sa svojim lažima i izmišljotinama. Na čemu oni zarađuju pare i skupljaju klikove. Jadni su!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back