Eksplozije pejdžera vojsci Hezbolaha....

Па зар није? Наведи ми један пример тог тровања хране у пракси?
Ево ја ћу навести пример геноцида зараженим ћебадима, од стране оних којима у светим књигама пише да то не раде.
Да поменем још само Аушвице и Јасеновце и да подсетим, Јевреји веома добро знају да их тамо нису трпали Азијати
већ бели Европљани.
Evropljani su priznali gresku. Civilizacija je ona koja je svjesna svoih losih postupaka.

A ovi dolje i dan danas misle da treba da porobe Hriscane i da im je to duznost.

Evropljani su priznali gresku. Civilizacija je ona koja je svjesna svoih losih postupaka.

A ovi dolje i dan danas misle da treba da porobe Hriscane i da im je to duznost.
shvatio sam...ja sam ti ubio oca,majku,sina,silovao kćeri i zaklao i opljačkao kućnu zlatninu i dragulje i nakon 100 god. kažem...hebiga nisam radio dobre stvari - izvinjavam se...ali poanta je u tome da ti ne vraćam ni opljačkano zlato ni dragulje koje je u mojim sefovima i muzejima...a sa mojom izjavom možeš dupe obrisati

pejdzeri su verovatno bili opremljeni eksplozivomMnogi pejdžeri došli su iz pošiljke koju je milicija Hezbolaha, koja je neprijateljski nastrojena prema Izraelu, primila poslednjih dana, objavio je Volstrit džornal, pozivajući se na izvore upoznate s tim.Izraelski agenti presreli su uređaje tajvanske proizvodnje pre nego što su stigli u Liban i namestili im po oko 25 do 50 grama eksploziva, objavio je Njujork tajms, pozivajući se na američke i druge zvaničnike koji su bili obavešteni o operaciji.Moguće je da su hakeri izazvali eksploziju baterija u pejdžerima sa malverom tako što su ih zagrejali, rekao je generalni direktor američke kompanije za sajber bezbednost, a prenosi „Volstrit džornal”. Ali to bi bilo veoma teško. Ne samo da bi hakeri morali tačno da znaju marku i model, već i efekat ne bi bio tako ozbiljan kao što sugerišu video snimci eksplozija.
lažna dezinformacija..koliko sam ja vidio stradali su civili i djeca....čovjek se vozi u automobilu desi se eksplozija i onako ozljeđen pregazi desetak civila...to je uspješna akcija mamu vam vaš jeb....daboghdavambiloštodrugimaželjeli

lažna dezinformacija..koliko sam ja vidio stradali su civili i djeca....čovjek se vozi u automobilu desi se eksplozija i onako ozljeđen pregazi desetak civila...to je uspješna akcija mamu vam vaš jeb....daboghdavambiloštodrugimaželjeli
Nemoj davati djeci da se igraju s terorističkom opremom.
Za ovo ostalo, čisti kolateral. Likvidiraš terorista u autu, i šta sad, probelem je što se nije zabio u stup nego nekoga zgazio?

Hajde uključi malo mozga pa razmisli ko je mogao da vodi hipersoničnu raketu 2000 km i pogodi cilj u Tel Avivu? Huti?

:ceka:
Драгоне, нажалост, у праву су ови неоционисти овога пута. Иран је бушан само тако.
Израел у сред Ирана убија кога хоће, убија иранске генерале, убија Хезболахове официре, убили су им сад и амбасадора., итд.
Да ли Иран може тако нешто да уради? Мрка капа изгледа. Или немају петље или немају ни могућности, а можда је и обоје.

Драгоне, нажалост, у праву су ови неоционисти овога пута. Иран је бушан само тако.
Израел у сред Ирана убија кога хоће, убија иранске генерале, убија Хезболахове официре, убили су им сад и амбасадора., итд.
Да ли Иран може тако нешто да уради? Мрка капа изгледа. Или немају петље или немају ни могућности, а можда је и обоје.
Iran zna zašto samo laje a ne grize. A nije da nema čime ugristi.
Radi se o tome da bi za posljedicu dobio instant uništavanje kompletnih nuklearnih postrojenja, i njihova želja da proizvedu Bombu bi bila resetirana na tvorničke postavke.

shvatio sam...ja sam ti ubio oca,majku,sina,silovao kćeri i zaklao i opljačkao kućnu zlatninu i dragulje i nakon 100 god. kažem...hebiga nisam radio dobre stvari - izvinjavam se...ali poanta je u tome da ti ne vraćam ni opljačkano zlato ni dragulje koje je u mojim sefovima i muzejima...a sa mojom izjavom možeš dupe obrisati
Njemacka je platila ratnu odstetu.

Radi se o tome da bi za posljedicu dobio instant uništavanje kompletnih nuklearnih postrojenja, i njihova želja da proizvedu Bombu bi bila resetirana na tvorničke postavke.
Ne samo to nego bi bio kolaps u zemlji, nemastina, glad i td. Dok islamski rezim vrsi presiju. A Shah sve to samo gleda i sprema se.

Чини ми се да Иран води политику да гура Палестинце да гину против Израела, уместо да сам удари на ционисте.
Али, ционисти су одлучили да увуку Иранце у рат, ту нема дилеме. Зато ове сталне провокације и отворена шамарања Ирана од стране циониста. Убиство амбасадора једне државе је удар на ту државу!

Питање је како ће се то завршити.

A yкључи мало мозак, како то да Ханија погину у једном од најстроже чуваних иранских објеката
Pa konsipracijom i zavjerom, atentat je bio dobro pripremljen i osmišljen. Današnja tehnologija omogućava mnogo lakše praćenje i izviđanje..
Ali gubimo širu sliku, mnogo se toga odvija iza zavjese.

NAJNOVIJE: Identificirana tvrtka odgovorna za Pager uređaje koji su eksplodirali u Libanonu.

AR-924 dojavljivače proizveo je BAC Consulting KFT, sa sjedištem u glavnom gradu Mađarske, navodi se u priopćenju koje je u srijedu objavio Gold Apollo.

Prema Hsuu, plaćanja iz BAC-a bila su "čudna" i dolazila su preko Bliskog istoka. Siguran sam da svi znamo koja je to 'država'.

BAC-ova web stranica, puna generičkih slika, navodi njegovu izvršnu direktoricu i osnivačicu kao Cristinu Arcidiacono-Barsony i tvrdi da je tvrtka specijalizirana za savjetovanje u raznim područjima uključujući okoliš, razvoj i međunarodne odnose. Navedena službena adresa je privatna rezidencija u Budimpešti.

Web stranica tvrtke sada je također offline.

njemačka je platila odštetu svim žrtvama - sovjetskim građanima židovskog porjekla umrlim ili poginulim u opsadi lenjingrada...ali...ali niti jednom sovjetskom građaninu drugog porjekla u opsadi lenjingrada ...toliko o tome...neću više...
Aj svega ti idi procitaj nesto ispadas smijesan.
Sovjeti nijesu ni trazili odstetu nego su pravili Socijalisticku drzavu Njemacku da sire komunizam i marksizam. Da su htjeli mogli su sami da se naplate jer su upravljali tom drzavom kao nekakvom lutkom.

Problem je što su ih kupovali i civili. Ti pejdžeri su iz civilne sfere a ne vojne. Vojni uređaju su kriptovani i zaštićeni. Koristili su ih i političari i članovi stranaka u državi, široka je upotreba.

Čak i da uzmemo da su ih samo pripadnici Hezbolaha koristili ovaj čin je protivan međunarodnom pravu i SB UN bi da je kako treba donio odluku o vojnoj intervenciji protiv Izraela.
Ovo nije čin terorizma već je ratni čin napada na suverenu državu sofisticiranim oružjem. Podmukli i nedozvoljeni napad.

Izrael će se naći u žestokom problemu jer nisu potpuno zaštićeni bez obzira na pomoć SAD.
Od kada je Hezbolah suverena država?

Čak i da uzmemo da su ih samo pripadnici Hezbolaha koristili ovaj čin je protivan međunarodnom pravu i SB UN bi da je kako treba donio odluku o vojnoj intervenciji protiv Izraela.
Тако је. Meђународно право предвиђа посебну заштиту за угрожене групе, попут исламских терориста.
ЛОЛ

Liban je suverena država. Ovo je napad na libansko stanovništvo i praktično ratni čin.

Pošto ni ti ne poznaješ međunarodno pravo misliš da je jezik sile jedino dozvoljeno sredstvo i pri tome uvijek kada se to tebi sviđa nekažnjivo.
Nije tako.
E sad što meni nije žao tih koljača bez obzira čije državljanstvo imali, pa to je moje pravo.
Niko ih nije terao da prošle godine upadnu u Izrael.

Poslednja izmena od moderatora:
Liban je suverena država. Ovo je napad na libansko stanovništvo i praktično ratni čin.

Pošto ni ti ne poznaješ međunarodno pravo misliš da je jezik sile jedino dozvoljeno sredstvo i pri tome uvijek kada se to tebi sviđa nekažnjivo.
Nije tako.
Kao da sad ubacis otrov u hranu stanivnustvu i jos se ponosis sto su zavrsili u bolnici.
Grozno ako je to istina da su namerno izraelci to uradili.

Back