Mstislav
Legenda
- Poruka
- 73.582
Da je srecom Kadijevic rezirao Nemanjice, duboko u devetoj deceniji bi ocitao cas rezije mladjoj gardi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo, mislim da može da se propusti kroz filtere u realnom vremenu kod nekih plejera:
![]()
Slažem se, ovaj je profesionalac.Iako je ovaj fotošopirani karakter iz Gospodara prstenova kudikamo prikladniji od (pre)entuzijastične statistkinje iz originala, ipak nije samo do Instagram filtera.
Није све у режији, има доста тога и у сценарију, да ли режисер може уопште да направи нешто смислено од тога.Da je srecom Kadijevic rezirao Nemanjice, duboko u devetoj deceniji bi ocitao cas rezije mladjoj gardi.
„Kralj Petar“ ide u svet: Još jedan film o srpskoj istoriji pred stranom publikom
Još jedan film o srpskoj istoriji biće prikazan pred stranom publikom - distributerska kuća iz Los Anđelesa „Haus of film“ otkupila je prava za film „Kralj Petar Prvi“.
Posle „Dare iz Jasenovca“, koja je ušla među 20 najgledanijih filmova u američkim bioskopima za protekli vikend, pred svetskom publikom naći će se i „Kralj Petar Prvi“.
Svetsku distribuciju srpskog kandidata za Oskara 2019. godine preuzela je američka distributerska kuća, objavio je „Film nju Jurop“. Američki distributeri naveli su da će, između ostalog, „Kralj Petar Prvi“ biti prikazan i na HBO EU.
https://sptnkne.ws/FyHr
Hrvate možda i ne zanimaju te istorijske teme, a i iskreno bez namere da provociram i omalovažavam nemaju toliko tema koliko ih imamo mi što je u nekim slučajevima dobro a u drugim ne (primer upravo filmovi o Jasenovcu).Tema je o nama Srbima i našoj istoriji na filmu, ali kad god razmišljam o nam, ne mogu da ne razmišljam i o našoj braći HrvatimaKoliko znam, ni oni nisu snimili serije ni o banu Jelačiću ni o Ocu Domovine Anti Starčeviću. Ako se dobro sećam, čini mi se da imaju nešto o Alojziju Stepincu i o Stjepanu Radiću. Čak je i Tuđman dobio neku igrano dokumentarnu seriju. Pavelića će naravno ostaviti za kraj
Pa pazi dolaskom SNS na vlast i počinje ekspanzija ovih tema, tako da me ne bi iznenadilo. Prošla je era Munja, Kengura, Mrvih i 'ladnih.Slutim sad ce da se dohvate Kosovskog boja na nagovor najveceg kinematografa u zemlji AV-a.
Sada očigledno neko smatra da je došlo vreme za jačanje nacionalne svesti i ponosa.
Pa pazi dolaskom SNS na vlast i počinje ekspanzija ovih tema, tako da me ne bi iznenadilo. Prošla je era Munja, Kengura, Mrvih i 'ladnih.
Sada očigledno neko smatra da je došlo vreme za jačanje nacionalne svesti i ponosa. Upravo Dara je pravi primer toga jer je probila sve rekorde gledanosti.
Još kada uzmemo u obzir da nam neke komšije gutaju knedle zbog formiranja i jačanja ''srpskog sveta'', zbog najave uvođenja vojnog roka... moguće da će vrhunac biti upravo prikazivanje novog filma o Kosovskom boju pred konačan juriš za obnovu Dušanovog carstva.![]()