Truman
Elita
- Poruka
- 23.441
Pre izvesnog vremena sam jednoj osobi koja smatra da je jaka, karakterna, produhovljena ličnost ( tj. ima izražen ego ) postavio pitanje ''koliko imaš prijatelja na fejsbuku'' na šta je ona počela da mi drži slovo kako mi to nisu pravi prijatelji, kako je pravih najviše 3-4 i to prilično nametljivo kao da sam debil koji to ne konta. Dakle, reakcija te osobe je bila predvidljiva tj. u skladu sa njenom ego strukturom.
Zanimljivo mi je da posmatram ponašanje ljudi, mada moram priznati da bi voleo da ( još ) bolje predviđam njihovo ponašanje pa zato i otvaram ovu temu. Imate li neki predlog za eksperimentisanje tog tipa, neki vaš način za predviđanje ponašanja i sl? Ili način na koji rečima i pitanjima usmeravate osobu da izrazi svoje ( predvidljivo ) ponašanje...
Nisam baš najzadovoljniji kako sam predstavio ovu temu, ali nadam se da ste razumeli...
Zanimljivo mi je da posmatram ponašanje ljudi, mada moram priznati da bi voleo da ( još ) bolje predviđam njihovo ponašanje pa zato i otvaram ovu temu. Imate li neki predlog za eksperimentisanje tog tipa, neki vaš način za predviđanje ponašanja i sl? Ili način na koji rečima i pitanjima usmeravate osobu da izrazi svoje ( predvidljivo ) ponašanje...
Nisam baš najzadovoljniji kako sam predstavio ovu temu, ali nadam se da ste razumeli...