EKSKURZIJA!!!

Electra:
Hvala... ali ne znam... ohladila sam se... skenjana sam... i tako... :(
Dobro... jeste da se to radi uvek na exkurziji, ali... ja se u tome ne vidim... o cemu se radi? Pa, moje odeljenje je skupilo nesto vise od 1000 dinara i za to planiraju da kupuju alkohol i cigarete... a kao sto je svima poznato, ja niti pijem, niti pusim... i zato sam toliko skenjana zato sto ce SVI piti, svi pusiti... dobro, sem moje drugarice i jos tri likuse koje nisu ni za sta.. i to mi je bas :arrow: :cry:

Onda... odoh da se spremim... nisam jos gotova :shock: ali navikla sam da sve radim u poslednji cas :roll: dolazim u nedelju navece, a sledece nedelje imam krsa, krsa za ucenje tako da ko zna kad cu svratiti... Sigurno cu se smoriti nevidjeno... Sad mi se ne ide... jer znam da ce biti gloopo... :roll: :( Meni ne trebaju nikakvi stimulansi za dobro raspolozenje i to mi je super, ali kad svima ostalima trebaju... onda nemas ni sta da trazis u njihovom drustvu... :roll:
Bas sam... :roll: ne mogu ni da nadjem pravu rec da opisem svo razocarenje... svih ovih dana planirali smo sve ZAJEDNO, a sad... :( Ma ne znam...

Da vas ne smaram vise... Pozdrav... :)
nemoj tako... :roll: neka piju, neka puse...njihov problem...ti se ipak potrudi da ti bude lijepo...
a ja necu dalje da pisem jer ti si vec otisla... :cry: inace, imala bih jos toga da kazem... :roll:

*november rain*:
Electra:
Hvala... ali ne znam... ohladila sam se... skenjana sam... i tako... :(
Dobro... jeste da se to radi uvek na exkurziji, ali... ja se u tome ne vidim... o cemu se radi? Pa, moje odeljenje je skupilo nesto vise od 1000 dinara i za to planiraju da kupuju alkohol i cigarete... a kao sto je svima poznato, ja niti pijem, niti pusim... i zato sam toliko skenjana zato sto ce SVI piti, svi pusiti... dobro, sem moje drugarice i jos tri likuse koje nisu ni za sta.. i to mi je bas :arrow: :cry:

Onda... odoh da se spremim... nisam jos gotova :shock: ali navikla sam da sve radim u poslednji cas :roll: dolazim u nedelju navece, a sledece nedelje imam krsa, krsa za ucenje tako da ko zna kad cu svratiti... Sigurno cu se smoriti nevidjeno... Sad mi se ne ide... jer znam da ce biti gloopo... :roll: :( Meni ne trebaju nikakvi stimulansi za dobro raspolozenje i to mi je super, ali kad svima ostalima trebaju... onda nemas ni sta da trazis u njihovom drustvu... :roll:
Bas sam... :roll: ne mogu ni da nadjem pravu rec da opisem svo razocarenje... svih ovih dana planirali smo sve ZAJEDNO, a sad... :( Ma ne znam...

Da vas ne smaram vise... Pozdrav... :)
nemoj tako... :roll: neka piju, neka puse...njihov problem...ti se ipak potrudi da ti bude lijepo...
a ja necu dalje da pisem jer ti si vec otisla... :cry: inace, imala bih jos toga da kazem... :roll:
i ja isto...al sta vredi :roll:

*november rain*:
bleach:
Shinoda:
bleach:
a mene sada uhvatilo nesto da mi se ne ide, a idem sutra... :roll: ma mozda se do tada promeni sve... 8)
nikako da pocnem da se spremam... idem sada... 8) ;) 8)
Ajde pali bre i nemoj da ser.. :roll: :x
Bice ti super i nemoj tu da se 3pujes svasta!!! :roll:
Samo se ti nama lepo provedi!!!!!!!!! :wink:
ja violem da se tripujem... :lol: 8)
spremila sam se 8) 8) 8) spakovala tj, a sada treba da predjem na sredjivanje svega moguceg, pa i sebe... tako da... ~ ooodoh ja!... kad sve zavrsim, idem da pajkim, pa u 6h idem... ne znam gde... krece autobus i mi ~ IDEMO!... ne znam zasto bi vas sve ovo zanimalo :roll: :oops: :roll: ali ja moram da kuckam... :roll: :oops: :roll:
ma da....rekla sam ja tebi... :wink: :wink:
sad si vec tamo, vjerovatno... ((: jedva cekam da dodjes...salji pp obavezno... :P
kad smo kod pp-ova oops...idem da pisem...
(8 (8
hvala ti, hvala ti, hvala ti... (;
e u trenutku kad si ovo pisala... :oops: bili smo na granici... u autobusu... cekali vec vise sati, ali ponovo mirni i neiznervirani... divno, predivno... (8

bleach:
*november rain*:
bleach:
Shinoda:
bleach:
a mene sada uhvatilo nesto da mi se ne ide, a idem sutra... :roll: ma mozda se do tada promeni sve... 8)
nikako da pocnem da se spremam... idem sada... 8) ;) 8)
Ajde pali bre i nemoj da ser.. :roll: :x
Bice ti super i nemoj tu da se 3pujes svasta!!! :roll:
Samo se ti nama lepo provedi!!!!!!!!! :wink:
ja violem da se tripujem... :lol: 8)
spremila sam se 8) 8) 8) spakovala tj, a sada treba da predjem na sredjivanje svega moguceg, pa i sebe... tako da... ~ ooodoh ja!... kad sve zavrsim, idem da pajkim, pa u 6h idem... ne znam gde... krece autobus i mi ~ IDEMO!... ne znam zasto bi vas sve ovo zanimalo :roll: :oops: :roll: ali ja moram da kuckam... :roll: :oops: :roll:
ma da....rekla sam ja tebi... :wink: :wink:
sad si vec tamo, vjerovatno... ((: jedva cekam da dodjes...salji pp obavezno... :P
kad smo kod pp-ova oops...idem da pisem...
(8 (8
hvala ti, hvala ti, hvala ti... (;
e u trenutku kad si ovo pisala... :oops: bili smo na granici... u autobusu... cekali vec vise sati, ali ponovo mirni i neiznervirani... divno, predivno... (8
hehehe... :wink: :wink:
~divno, predivno~ ah...opet onaj ~divan~ spoj rijeci...
(8 :p :p
ps.ja ne mogu na messenger... :cry: nije u redu... :cry: p kako ces mi sada ispricati... :roll:
ocekujem pp... :wink:

'Vako... :D
bilo je fenomenomenalno... :D bar prvu noc... ma, uglavnom...
Elem... put u busu :arrow: ok... Petak, izlazak u Zrenjaninu :arrow: smoooor, fensi diskoteka, pustaju kojekakve Sabane i Sake i Indire i Seke... :shock: ali noc u Domu ucenika :arrow: nesto suuuuuuper... bila sam u sobi s tri drugarice, a negde oko 3 su nam dosla tri druga, znaci, tri najveca lika u odeljenju, Voja i Bakic koje sam pominjala na jednoj temi i moj dragi... i spavali su s nama :D ja sam spavala s Nemanjom :D nemojte pogresno da me shvatite :D Voja i on su toliko provaljivali da nam je bilo muka od smejanja, nikad u zivotu se nisam toliko smejala :D i spavali smo CAK od pola 6 do 6 i 15... :D Posle toga :arrow: Carska bara, smor nevidjen :shock: ali bilo nam je dobro jer su ova dvojica opet provaljivala... Boze, koliko ih volim :) obozavam ih, super su. Enivej, profesori su ispali likovi kakvih nema, a njih dvoje zajedno (razredna, likovno + ovaj sto predaje fizicko) imaju preko 100 godina... bar bih rekla... uh, ne mogu da pisem sta je sve bilo, uglavnom, onog pijenja i pusenja je bilo, ali niko se nije nesto extra napio (dobro, jeste Bakic, ali on mi je samo govorio da me jako puno voli kao drugaricu i pevao i igrao uz Boba Marlija iako ga inace ne podnosi), a mene niko nije tovario sto ne pijem... Inace, kupili su votku, cokoladni liker, belo vino, sangriju, tekilu... a u gradu su pili sve zivo... od ovoga za sobe cak nisu sve popili... Ja nisam nista 8) ustvari probala sam Bacardi Breezer od lubenice, jaaaaako je dobro :D ja inace mrzim alkohol a ovo je k'o sokic :D ali samo sam probala... a to je 5% alkohol...
Isli smo u Vrsac... e, druge noci se vec spavalo... sedam sati :shock: stvarno nisam planirala :shock: ali bila sam uuuumorna... i tako...
Mislim da se moj dragi smuvao s jednom Jovanom :( ali nisam sigurna :( On je poslednjih par dana jako, jako polupan, uopste ga ne prepoznajem... stalno je trcao za ovom dvojicom i smarao ih... a kad nije bio s njima, bio je sa mnom... mene nije smarao :D
Ma genijalna ekskurzija :D :D :D ocu jos :D

Electra:
Elem... put u busu :arrow: ok... Petak, izlazak u Zrenjaninu :arrow: smoooor, fensi diskoteka, pustaju kojekakve Sabane i Sake i Indire i Seke... :shock: ali noc u Domu ucenika :arrow: nesto suuuuuuper... bila sam u sobi s tri drugarice, a negde oko 3 su nam dosla tri druga, znaci, tri najveca lika u odeljenju, Voja i Bakic koje sam pominjala na jednoj temi i moj dragi... i spavali su s nama :D ja sam spavala s Nemanjom :D nemojte pogresno da me shvatite :D Voja i on su toliko provaljivali da nam je bilo muka od smejanja, nikad u zivotu se nisam toliko smejala :D i spavali smo CAK od pola 6 do 6 i 15... :D Posle toga :arrow: Carska bara, smor nevidjen :shock: ali bilo nam je dobro jer su ova dvojica opet provaljivala... Boze, koliko ih volim :) obozavam ih, super su. Enivej, profesori su ispali likovi kakvih nema, a njih dvoje zajedno (razredna, likovno + ovaj sto predaje fizicko) imaju preko 100 godina... bar bih rekla... uh, ne mogu da pisem sta je sve bilo, uglavnom, onog pijenja i pusenja je bilo, ali niko se nije nesto extra napio (dobro, jeste Bakic, ali on mi je samo govorio da me jako puno voli kao drugaricu i pevao i igrao uz Boba Marlija iako ga inace ne podnosi), a mene niko nije tovario sto ne pijem... Inace, kupili su votku, cokoladni liker, belo vino, sangriju, tekilu... a u gradu su pili sve zivo... od ovoga za sobe cak nisu sve popili... Ja nisam nista 8) ustvari probala sam Bacardi Breezer od lubenice, jaaaaako je dobro :D ja inace mrzim alkohol a ovo je k'o sokic :D ali samo sam probala... a to je 5% alkohol...
Isli smo u Vrsac... e, druge noci se vec spavalo... sedam sati :shock: stvarno nisam planirala :shock: ali bila sam uuuumorna... i tako...
Mislim da se moj dragi smuvao s jednom Jovanom :( ali nisam sigurna :( On je poslednjih par dana jako, jako polupan, uopste ga ne prepoznajem... stalno je trcao za ovom dvojicom i smarao ih... a kad nije bio s njima, bio je sa mnom... mene nije smarao :D

Eto... ;)

Vidis da je na kraju bilo super...

Breezer rules! 8)

Electra:
ustvari probala sam Bacardi Breezer od lubenice, jaaaaako je dobro ja inace mrzim alkohol a ovo je k'o sokic ali samo sam probala... a to je 5% alkohol...
Jao Bacardi RULES!!!!!!!!Ali jedino ne mogu da svarim bas taj od lubenice...BLJAAAAAKKKKK!!!!!!!!!! :P :P :P
Pa i pivo je 5% alcohool, sto to nisi pila? :lol: :lol: :lol:

Electra:
jeeejj!e, bas mi je drago...stvarno...sad sam ono hepi... :D
vidis, ipak je bilo super... :P
pozicj... :wink:

pazi ovako ... znam da kasno pisem ... ali (pisem posle citanja Elektrinog posta), svi vi znate da sam ja prosle godine kukala kako je meni bilo uzasno na ekskurziji !! kod mene nisu samo pusili i pili, vec ... (znate vec (; ) moje odeljenje su podelili u dve tzv vile, naravno mi smo bili u onoj katastrofalnoj ... no ni to nije bitno ... nas par, nazovi normalnih, koje smo bile u toj gornjoj, sad kad pricamo o ekskurziji, niko ne pominje, ne seca se tuh 'njesra', vec necega sto nam je bilo lepo ... sa jednom ortakinjom vrtim stalno jednu istu pricu sa ekskurzije LoL, ali nama je to ... ne mogu da vam opisem ... a danas sam se sa jednom drugom ortakinjom prisecala, i mi smo se pocepale LoL ... znaci, bez obzira kakvo vam bilo odeljenje, kako se grozno proveli, uvek ce biti necega i lepog, a samo cete to zapamtiti (;
sto se nas tice ... rekla sam da idemo 24. eViL no dobro ... sto se sakupljanja para tice, mi smo se dogovorili da platimo za dve drugarice (ali svi i koji ne idu i koji idu, naravno ko hoce, nikoga ne teramo, znaci mesecno po 100-200din. koliko ko da ..), jedna drugarica pola placa sama, pola nam je jedan profa rekao da ce nam dati eViL, i sad nas ima 20, a na 20 se dobija jedan gratis od agencije i on nam propada ... a mi znamo da ima jos neko ko hoce da ide, ali nece da se javi ): elem, ja se samo nadam da nee kad bude trebalo da se da, da pocnu da nemaju ... ja necu nikoga da teram, rekla sam, i necu nikome da odredjujem da mora da da ... ok, shvatam ja da neki koji idu su jedva za sebe sakupili, a sad treba jos nekome da placaju, shvatam i da roditelji onih koji ne idu (jer nece!) nece hteti da daju pare nekom drugom detetu, a njihovo ne ide ... ali svako nedeljno od uzine neka uzme po 50kinti (ne mora ni toliko) p ce za mesec dana sakupiti oko 200kinti ... ne moraju da traze od svojih .. ja cu tako da uradim (; mi kad smo pitali ko moze mesecno da da oko 100/200din 90% je podiglo ruke (uzmimo u obzir da nisu ni svi bili u ucionici) ... drugarica i ja smo izracunali, da cak i nas 20 daje mesecno, davacemo 180din (; ako ostane kojim slucajem visak, prebacivacemo u sledeci mesec (; mada sumljam ... a da, pazi kod nas ima nekih koji imaju pare, ali nece da idu ... bzvz ... i tako ... smorih ja vas ... a zasto sam vam sve ovo pricala RoLL sta vas to zanima?!
a da ... zezali su nas, posto nas je prvo bilo 15-16 (16-ti nije bio siguran) da necemo moci da idemo! a rekli su da moze sa 50%! kad nas je bilo 18, rekli su da mora najmanje 20! ali su nas pustili sa 18, ali nas sad ima 20 (8 a da, inace direktirka nece da spaja odeljenja!! straaaaaaaaasno ... kako je to bzvz, sad oni koji hoce da idu, ne mogu zbog onnih koji nece/ne mogu ... bzvz ...
ajde sad sam stvarno preterala
KISS svima i sorry OoPs

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Master_Chief:
@morti: Ma bolje je da ni ne idete,vidis da se vec sad mucite,kako li ce biti tek na toj ekskurziji...
m navikla sam... kod nas je to sve uobicajno ... ja idem, p makar ... elem.. jedna devojka je odustala (sto je trebala preko gratisa, zbog dokumenata...) tako da nas ide 19 ... danas smo sakupljali pare... samo 14,5 je dalo pare! kao sto sam i ocekivala ... ova drugarica sto ide na pola gratisa je sama platila I ratu, za trecu i cet cemo videti, ne znamo da li dobiijamo pola na ovih 19 RoLL rasuuuuuulo

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

mortishaaa:
Master_Chief:
@morti: Ma bolje je da ni ne idete,vidis da se vec sad mucite,kako li ce biti tek na toj ekskurziji...
m navikla sam... kod nas je to sve uobicajno ... ja idem, p makar ... elem.. jedna devojka je odustala (sto je trebala preko gratisa, zbog dokumenata...) tako da nas ide 19 ... danas smo sakupljali pare... samo 14,5 je dalo pare! kao sto sam i ocekivala ... ova drugarica sto ide na pola gratisa je sama platila I ratu, za trecu i cet cemo videti, ne znamo da li dobiijamo pola na ovih 19 RoLL rasuuuuuulo

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
Bogami i kod mene se huska za neku ekskurziju uskoro,za nas ce biti lako,ima nas 4 u razredu,ja uskoro imam vozacku,tako da cemo ici gde zelimo... 8) :D

eto, Milica nam je sada u Budimpesti na exkurziji... i pozdravila je sve (;
strasno, strasno, jedino sto imate da pricate o exkurziji je Bacardi :pPp strasno, strasno...
nasa razredna je zakazala roditeljski posle nase, i jedina stvar o kojoj je pricala je alkohol... p logicno, kada ga je bilo u neverovatnim kolicinama... :roll: ja ne volim da pijem tako u masi... :roll: svejedno, nije to bitno...
ja nisam pisala ovde od svoje exkurzije, pa rekoh da se javim... (8
bila sam u Budimpesti i bilo mi je divno, predivno... vise zbog ljudi (8 ali i put nije bio los... (8 mislim, cekali smo jedno 6 sati na jednoj granici :pPp i trebalo nam je 17 sati da stignemo od Bgda do tamo... :pPp ali ja sam 'pavala u busu, pa je bilo kako treba... (: ipak smo svi bili iscrpeljeni... :roll:
i bilo je divno krstarenje Dunavom (((: nocu, osvetljen grad... e da, i St Andreja je divna (: kao i marzipan tamo (((: i ima mnogo toga zanimljivog u Budimpesti ali mi se nikako nismo organizovali da se skupimo i to obidjemo.. :roll: obicno smo se samo motali okolo kad su nas ~ostavljali u centru... :roll: (8

Back