*november rain*
Domaćin
- Poruka
- 3.297
nemoj tako...Electra:Hvala... ali ne znam... ohladila sam se... skenjana sam... i tako...![]()
Dobro... jeste da se to radi uvek na exkurziji, ali... ja se u tome ne vidim... o cemu se radi? Pa, moje odeljenje je skupilo nesto vise od 1000 dinara i za to planiraju da kupuju alkohol i cigarete... a kao sto je svima poznato, ja niti pijem, niti pusim... i zato sam toliko skenjana zato sto ce SVI piti, svi pusiti... dobro, sem moje drugarice i jos tri likuse koje nisu ni za sta.. i to mi je bas![]()
Onda... odoh da se spremim... nisam jos gotova :shock: ali navikla sam da sve radim u poslednji casdolazim u nedelju navece, a sledece nedelje imam krsa, krsa za ucenje tako da ko zna kad cu svratiti... Sigurno cu se smoriti nevidjeno... Sad mi se ne ide... jer znam da ce biti gloopo...
![]()
Meni ne trebaju nikakvi stimulansi za dobro raspolozenje i to mi je super, ali kad svima ostalima trebaju... onda nemas ni sta da trazis u njihovom drustvu...
![]()
Bas sam...ne mogu ni da nadjem pravu rec da opisem svo razocarenje... svih ovih dana planirali smo sve ZAJEDNO, a sad...
Ma ne znam...
Da vas ne smaram vise... Pozdrav...![]()

a ja necu dalje da pisem jer ti si vec otisla...