EKSKLUZIVNO Opozicija razočarana sporazumom o izbornim uslovima

dobro de, kapiram tvoj nacin komunikacije, e tako rade unakrsno vucicevci i djilasovci....
Nigde nista konkretno da se uradi, samo prozivke i napadi...
Negi daj link te sramotne emisije (posto ja sve pratim od radula ali nikad nista sramotno nisam videla/cula)

Nedugo po najgorem danu istorije (maj 2012) radulović dolazi na TV da priča kako niko ne sme biti opozicija genijalnom Čaletu i radikalima

Radule je trebao ostati neki polugradjanista a ne postati neki suverenista trampista.

Kad pogledaš i Boško ima manje gostovanja kod Šolaka nego Đilas i Jeremić ali ima barem neka jer je imao dil sa Đilasom.

Radule je počeo glumiti Trampa i ja mislim da on uživa zapravo u tom njegovom nastupu da se mora boriti protiv Vučića, Đilasa, Šolaka, medija, Njemačke i Kine.

Donekle je sam izabrao jućub magacine i politički underground.

Inače, ako je verovati Sergeju Trifunoviću, SSP je stranka nastala kupovinom članova. Tako zamišljam kako je obrlatio malu Valentinu. Pozvao je u neki fensi restoran koji je ona do tada gledala samo sa spoljne strane... ali ne u Franš, naravno... i onda ju je, tako opčinjenu biftekom u sosu od pistaća i francuskim vinom upitao:

- Koliko bi koštalo da postaneš član SSPa?
- 100 evra - odgovori jedva čujno Valentina.
- Kljkh... koliko?
- 50 evra.
- Ček da vidim da li imam u novčaniku...

Tako je nastajala SSP.

Inače, ako je verovati Sergeju Trifunoviću, SSP je stranka nastala kupovinom članova. Tako zamišljam kako je obrlatio malu Valentinu. Pozvao je u neki fensi restoran koji je ona do tada gledala samo sa spoljne strane... ali ne u Franš, naravno... i onda ju je, tako opčinjenu biftekom u sosu od pistaća i francuskim vinom upitao:

- Koliko bi koštalo da postaneš član SSPa?
- 100 evra - odgovori jedva čujno Valentina.
- Kljkh... koliko?
- 50 evra.
- Ček da vidim da li imam u novčaniku...

Tako je nastajala SSP.
Lutkovac se žalio da mu je Đilas tako mnoge članove preuzeo. Dva svedoka znači.

Inače, odgledao sam gostovalje druga Đide kod Šolaka

Kaže, nema ništa od poboljšanja uslova, ovo što neuvaženi Bilčik predlaže su gluposti koje ništa ne znače i tu je u pravu.

Kaže, odluka o izlasku na izbore u narednim nedeljama, ali je isto rekao da nema smisla bojkotovati ako će to da rezultira opet istim šatro pregovorima sa EU.

Kaže, NS greši što sad izlazi u Negotinu na izbore, al snažno podržava svakog ko se iskreno bori protiv Vučića, a neustrašivi Jeremić je taj čovek.

Kaže, Boško je pogrešio što je pio rujno vino, ali poznaje ga i misli da se neće poturčiti u SNS.

D218-FDE8-7-D5-D-4-BBA-BF37-461-F9401464-B.jpg

🤢🤮

A novine je vidim rebrendirao, nazvao "Slobodne". Nekad su se zvale "Beogradski glas", sećam se, jednom sam ih kupio.

Ali izgleda da je i to propalo, na tviteru zadnja objava pre godinu dana

https://twitter.com/Slobodne_Novine

Pa dobro, bar će dobiti besplatne usluge stečajnog upravnika
To samo znači da nije pokrao radnike i nema taj luksuz da izdaje novine ili pravi televizije.

I obrnuto, drug Đido očigledno ima novca za bacanje.

Eee jbg, Radule ukrao samo 1 milion, a Đido 620.
Drug Komšija je to objašnjavao nekakvim visokim tehnologijama, Srbima nepoznatim, kojima je u to vreme Đido raspolagao. Tehnologija se naime sastojala u kupovini i preprodaji reklamnih minuta RTSa.

Dok je bio na vlasti razvio je svoje poslove i uvećao bogatstvo, a njegove firme tih godina imale su prihode i do 80 miliona evra godišnje.

https://imovinapoliticara.krik.rs/display/disp4/profil.php?disp_id=56

Inače, odgledao sam gostovalje druga Đide kod Šolaka

Kaže, nema ništa od poboljšanja uslova, ovo što neuvaženi Bilčik predlaže su gluposti koje ništa ne znače i tu je u pravu.

Kaže, odluka o izlasku na izbore u narednim nedeljama, ali je isto rekao da nema smisla bojkotovati ako će to da rezultira opet istim šatro pregovorima sa EU.

Kaže, NS greši što sad izlazi u Negotinu na izbore, al snažno podržava svakog ko se iskreno bori protiv Vučića, a neustrašivi Jeremić je taj čovek.

Kaže, Boško je pogrešio što je pio rujno vino, ali poznaje ga i misli da se neće poturčiti u SNS.
Kaže ''neće moći Rio Tinto u Srbiji kad mi dođemo na vlast''. Još samo da ga neko obavesti da je Rio Tinto prisutan u Srbiji i pre nego što je on došao ali mu to tad nije smetalo. A valjalo bi ga podsetiti na njegovog partijskog druga Dragoslava Božovića, Balšinog oca, koji je isto hteo na silu da vadi nikl po Srbiji, što je Đido takođe prećutno podržavao.

Back