EKSKLUZIVNO Opozicija razočarana sporazumom o izbornim uslovima

Ne može lik koji je bio Vučićev ministar da bude "čist kao suza".

Ako je Valentina šurovala sa režimom, Radule je bio režim.
Radulovic je odgovorno prihvatio da bude ministar, ali kad je bio sprecavan da radi kako je i rekao da ce raditi - po zakonu i casno, dao je ostavku. Postenije ne moze biti.

A ceni ti koga hoces, niko nema nista protiv...ali sreca, bukvalno sve ostaje zapisano na net-u, ne moramo da pamtimo ni trosimo reci. O osobama, njihovom karakteru, moralu - govore njihova dela.

Radulovic je odgovorno prihvatio da bude ministar, ali kad je bio sprecavan da radi kako je i rekao da ce raditi - po zakonu i casno, dao je ostavku. Postenije ne moze biti.

A ceni ti koga hoces, niko nema nista protiv...ali sreca, bukvalno sve ostaje zapisano na net-u, ne moramo da pamtimo ni trosimo reci. O osobama, njihovom karakteru, moralu - govore njihova dela.

Da, ostaće zauvek zapisano da je Radulović bio Vučićev ministar. I da je izdao bojkot nakon što je rekao da će bojkotovati. I da je opet pio rujno vino sa Vučićem.

Dela govore sve.

Da, ostaće zauvek zapisano da je Radulović bio Vučićev ministar. I da je izdao bojkot nakon što je rekao da će bojkotovati. I da je opet pio rujno vino sa Vučićem.

Dela govore sve.
vozite vi tu pricu, nista novo, vucko vas zato voli...vi prozivate njega, on vas i sve tako...ko ping pong loptica....samo ljudima da skrenete paznju sa bitnih dogadjaja.

Ali, morate biti svesni, ljudi zele da ovi odu a da se oni ne vrate.

Na zalost, Djilasa iako N1 konstantno promovise - narod nece, i on nije vodja opozicije, a ne prihvata da je neko drugi uspesniji od njega.
Nema on sanse ni u bg da pobedi.

:strika:

Ključna razlika između Radulovića sa jedne i Đilasa, Marinike i Valentine s druge strane nije u tome ko je koliko drugovao sa Vučićem, ko se kome prodao, ko je pio vino itd već u tome da je Radulović imao iskrenu nameru da sruši sistem u kojem obitavaju i Vučić danas i ekipa iz SSP sutra.

Ali nikako nije u interesu simpatizerima SSP da se ta istina otkrije.

Ključna razlika između Radulovića sa jedne i Đilasa, Marinike i Valentine s druge strane nije u tome ko je koliko drugovao sa Vučićem, ko se kome prodao, ko je pio vino itd već u tome da je Radulović imao iskrenu nameru da sruši sistem u kojem obitavaju i Vučić danas i ekipa iz SSP sutra.

Ne zanima mene Sistem, nego da vučić ode.

Ako bi sad došla vest da je Vučić pao zauvek, ali da Sistem nije, po tebi treba da budemo ravnodušni jer se ništa nije desilo

vozite vi tu pricu, nista novo, vucko vas zato voli...vi prozivate njega, on vas i sve tako...ko ping pong loptica....samo ljudima da skrenete paznju sa bitnih dogadjaja.

Ali, morate biti svesni, ljudi zele da ovi odu a da se oni ne vrate.

Na zalost, Djilasa iako N1 konstantno promovise - narod nece, i on nije vodja opozicije, a ne prihvata da je neko drugi uspesniji od njega.
Nema on sanse ni u bg da pobedi.

:strika:

2018. u Bg Đilas osvaja 19%

Tvoj Radulović 4%

Toliko o tome ko koga neće

Tacno!
Radule je pravno srusio izbore, dokazao kradju ali ga bukvalno niko iz opozicije nije podrzao javno...doduse, jedino sam cula advokata Vladimira Gajica kad je javno na N1 pohvalio tu njihovu don kihotovsku borbu za istinu...
a od ssp-a i drugih...muk.

Ne zanima mene Sistem, nego da vučić ode.
Tebe zanima da on ode a da se ti vratiš a mene da on ode a da se ti ne vratiš :lol:
Ako bi sad došla vest da je Vučić pao zauvek, ali da Sistem nije, po tebi treba da budemo ravnodušni jer se ništa nije desilo
Da budem iskren, osećao bih se malkice komotnije jer bih mogao da vičem ''Đilase pedderu'' na utakmicama (kad bih išao na iste) znajući da me niko ne beleži u neki tefter zbog toga.

Tacno!
Radule je pravno srusio izbore, dokazao kradju ali ga bukvalno niko iz opozicije nije podrzao javno...doduse, jedino sam cula advokata Vladimira Gajica kad je javno na N1 pohvalio tu njihovu don kihotovsku borbu za istinu...
Verovatno zato što je Gajić nekada bio član DJB ako se ne varam.

Tacno!
Ja sam više mislio na ovaj socijaldemokratski sistem koji tako lepo spaja SNS, SSP, pa čak i NS. Uzmi od onih koji imaju i daj onima koji nemaju a usput oliži prste. Lepo njima ali tebi najlepše.

E to je Radule hteo da sruši.

Ne znam zaista, ne bih rekla...ali je bar posteni pohvalio borbu za istinu
Bio je član pokreta Dosta je bilo, ali je, razočaran odlukom predsednika pokreta Saše Radulovića da se kandiduje za predsednika, odlučio da napusti pokret. Iako je predsedničku kampanju 2017. godine proveo u timu Vuka Jeremića, ostao je predstavnik DJB-a u Republičkoj izbornoj komisiji, podseća „Danas“.

https://www.istinomer.rs/akter/vladimir-gajic/

On se pojavio na sceni kao nosač bureka Vučića

Bila je ona sramotna emisija sa njim i AV kod olje bećkovski
dobro de, kapiram tvoj nacin komunikacije, e tako rade unakrsno vucicevci i djilasovci....
Nigde nista konkretno da se uradi, samo prozivke i napadi...
Negi daj link te sramotne emisije (posto ja sve pratim od radula ali nikad nista sramotno nisam videla/cula)

Back