EKSKLUZIVNO: Izbori u oktobru!

gost 287336

Iskusan
Banovan
Poruka
6.075
Ја стављам милијун евра на Динкића, тај никад није омануо. Па зар можете замислити иког другог да води економију? :per:

Jutros kad sam pošla na pos'o, u na trafici između ostalih videh i naslov gde se kaže da će ga riboglavi zameniti. Nisam obratila pažnju koje su novine, samo mi slike njuški i naslov upali u oko

Jutros kad sam pošla na pos'o, u na trafici između ostalih videh i naslov gde se kaže da će ga riboglavi zameniti. Nisam obratila pažnju koje su novine, samo mi slike njuški i naslov upali u oko

sorry sto ne baratam terminima, al ko je "riboglavi"? :lol:

- - - - - - - - - -

Можда 2014, 05.октобар пада у недељу :D

kakve veze ima peti oktobar, ti izbori su bili 24.09. :lol:

Ode Dačić u prošlost.

pazi, 100E mogu da stavim na vladu SNS-DSS...

DSS mozda jeste dugo u opoziciji i od toga svasta biva ali ne verujem da im se toliko pomutila svest da sklapaju koaliciju sa onima koje optuzuju za izdaju zemlje.

Naprednjaci idu na izbore jer veruju da mogu sami da preuzmu vlast. Ako ne uspeju u tome, pomocice im SPS ili URS, ali nikako DSS, Dveri ili neko slican.

Jedva cekam da vidim suze i cujem kmecanje srpskih patriota u izbornoj noci kada stignu rezultati. :super:

Tu ce da bude svega, i patetisanja, i kukumavcenja, i pljuvanja po narodu, i oprostajnih pisama. :lol:

Toooo Vucko, samo kar.aj srpske patriot, sto jace:srecan::srecan::srecan:

Pazi ovde su razlike izmedju sns i dss nepremostive u ovom trenutku nije ovde razlika oce biti pdv 17ili 18%, dok je ovaka srevilnost prema EU i plitika ja mislimda dss i dveri ne bi da imaju nikakva posla sa ovima koji su napravili takav salto mortale od kampanje iz prosle godine do ovoga sta sada rade

Back