Eксклузивно: Џонсон планира да поврати Догерланд

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
36.836
https://westcountryvoices.co.uk/exclusive-johnson-plans-to-reclaim-doggerland/

Процурили су детаљи о амбициозним плановима премијера Александра Бориса де Пфефела Џонсона да поврати потопљене британске предачке земље код источне обале наше земље, познате као Догерланд. На питање о томе на приватној свечаности за малолетну краљевску особу из блискоисточне државе са великом чековном књижицом и склоношћу према оружју за масовно уништење, премијер је прокоментарисао:

„Па, ја се не извињавам због, овај, знате, амбиције. Ово је велика земља, и, и, и ми имамо, овај, и имамо право, да, право на ту територију“, одушевљен је Џонсон, „и, и ми смо, знате, већ, овај, имамо повратио Доггер Банк. Све је то веома узбудљиво. [ До сада је ударао по најближем комаду намештаја .] На њему смо посадили жетву ветротурбина. Кажем ми, то је, то је британско-норвешко заједничко предузеће, али, на крају, у пуном времену, тај род ветротурбина ће уродити плодом, и то ће бити, овај, највећи ветропарк на свету —у свету, и, овај, премлаћивање света. Владај Британијом!”
Догерланд је био подручје земље које је повезивало Британију, Француску, Белгију, Холандију, Немачку и Данску у праисторијским временима, али које је било поплављено због пораста воде, а вероватно и цунамија. Сада се налази испод Северног мора. Доггер Банк је највиши део изгубљене земље и може се само видети на сателитским снимцима тог подручја.

За сваки развој сваке нације је потребан далекосежни пројекат ..... Пуно среће Британцима

WCB-Johnson-Doggerland.jpg

Back