Ekrem Jevrić i ostali objekti oduševljavanja u kulturno usnuloj Srbiji

Patrick_Cornell

Obećava
Banovan
Poruka
51
Još uvek mi nije jasno kako neko može da se loži na ovu retardiranu debilčinu... nije mi jasna omladina koja se oduševljava njegovim sranjima, njegovim likom i delom... nije mi i neće mi biti jasan narod koji će glasati za njega kad krene Farma 3, inače još jedan instrument produbljivanja kulturne usnulosti našeg divnog naroda.

IMA LI NEKOGA DA SPREČI OVO JE.BENO SRANJE?!?

DA LUPI ŠAKOM O STO I KAŽE DOSTA... DOSTA EKREMA, DOSTA FAHRETE I POPOVIĆA, DOSTA KURSADŽIJA, DOSTA FARME, TRENUTAKA ISTINE, DOSTA SVIH ONIH SRANJA KOJIH OČIGLEDNO NAŠEM NARODU NIKAD NIJE DOSTA.

IMA LI NEKOG? BILO KO?

Izgleda da nema.

Evo ja cu prvi...

DOSTA... DOSTA EKREMA, DOSTA FAHRETE I POPOVIĆA, DOSTA KURSADŽIJA, DOSTA FARME, TRENUTAKA ISTINE, DOSTA SVIH ONIH SRANJA KOJIH OČIGLEDNO NAŠEM NARODU NIKAD NIJE DOSTA.

Kako je ispalo?

Uu, lepo, lepo, baš nadrkano zvuči. :) Nego, odnekud mi je poznato? Hmmm...

you are a copycat, yes mister!

Još uvek mi nije jasno kako neko može da se loži na ovu retardiranu debilčinu... nije mi jasna omladina koja se oduševljava njegovim sranjima, njegovim likom i delom... nije mi i neće mi biti jasan narod koji će glasati za njega kad krene Farma 3, inače još jedan instrument produbljivanja kulturne usnulosti našeg divnog naroda.

IMA LI NEKOGA DA SPREČI OVO JE.BENO SRANJE?!?

DA LUPI ŠAKOM O STO I KAŽE DOSTA... DOSTA EKREMA, DOSTA FAHRETE I POPOVIĆA, DOSTA KURSADŽIJA, DOSTA FARME, TRENUTAKA ISTINE, DOSTA SVIH ONIH SRANJA KOJIH OČIGLEDNO NAŠEM NARODU NIKAD NIJE DOSTA.

IMA LI NEKOG? BILO KO?

Izgleda da nema.

Ne znam, i mene to uzasava, jednostavno, ne mogu reci bas me briga, kad je to svuda oko nas. Jedino da se podignemo na neki protest :per:

Evo, pre neki dan citam kako je Petar Kralj govorio nesto protiv farme, ali niko nece da ga slusa.

Ako neko ima neko pametno resenje, evo ja krecem odmah :)

Realno, da nije interneta, ko zna kad bih saznao za Led Zeppelin, Pink Floyd i ostale muzicare u cijoj muzici se pronalazim. Tu je ogromna prednost interneta, jer nam daje koliko toliko mogucnost da biramo sa kakvom cemo mi umjetnoscu da ispunjavamo nase duhovne potrebe.

Prije pojave Ekrema, ja sam bio u zabludi misleci da nas mediji koce u tome da narodi na Balkanu prepoznaju prave kulturne vrijednosti i da se oslobode kica, medjutim, mediji nam unose kic pred ocima jer vecina naroda upravo zeli kic, a zemlje na Balkanu su demokratske i mora se postovati volja vecine.

A Ekrem je vec internet zvijezda, tako da mi koji ne zelimo da se pronalazimo u kicu smo u manjini, i moramo s tim da se pomirimo.

A kako da se borimo protiv toga? Pa prije svega ako nam je toliko stalo do toga da prave vrijednosti ne izumru, moramo mi prvi ostati dosledni tim vrijednostima.

Pa ovo je po vecine gradjana sta se cudite , kakav narod-takve emisije , bar u vecini , niko ih ne tera da gledaju to i ne drzi im zakovan TV na jednom programu ko u Severnoj Koreji, nego ljudi sami to masovno vole i gledaju ,tako da to nije nista cudno i neobicno da se sada svi zgrazavamo ,kao da ne znamo gde zivimo .

tacno tako :ok: narodu se servira ono sto voli tj. velika vecina i brate gledas i slusas ono sto ti mislis da je dobro i kvalitetno a treba da ti se *ebe sto neki tamo Zivadin iz neke vukojebine sece vene na Seku i ostale rahiticne sabane...

pazi ovo kao svi hejtuju grand i niko to ne slusa shatro a oni ove god imali prihod od 2 miliona evra

Wild child - onda bi trebalo da pronadješ pametniji način da se zabaviš, jer to ne koristi ni tebi kao osobi, a ni onima s kojima vodiš takve vrste "rasprava". Naravno, sve ovo pod uslovom da nisi bila ironična.

Geogre - Ekrem je glupost, video sam šta je taj čovek izjavljivao za novine... tipična kvaziduhovita majmunčina sa kursadžijskim forama.

Vi ostali - hvala na podršci.

Poslednja izmena:
Oduvek sam bila malogradjanka
heartshape2.gif

@Al
To :D Nista zabavnije od poludelih fanova spremnih na linc.
Ove godine ce biti jos zabavnije jer mi je crko TV pre 4 meseca a posto ne planiram da ga popravljam necu imati ni ono najopstije od informacija. Ali dobro, masta je uvek tu.

Back